Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Блесните на Осако?
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- новобранец
Блесните на Осако?
Здравейте, имате ли някакви впечатления от блесните на Осако? Интересува ме за каква риба са по-подходящи (кефал, щука) и, ако имате наблюдения кои окраски са най-уловисти? Също така едно въпросче за Мепс - при нас има номера 0, 1, 2, мисля и 3, кои номера е най-добре да си взема? И номер 0 ще рече, че е за малки рибоци, така ли?

Само най-големият студ може да ми попречи да риболовствам!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Re: Блесните на Осако?
Относно най-уловистите блесни на Осако бих те насочил към модела Моска
При номерацията на Мепс то размер 00 примерно тази година ми е извадил кустур две кила и половина + кленове около двете кила та се си мисля че размера 0 не е само за "малки рибоци" . Иначе относно това кои номера да вземеш то взимаш тези които въдицата , макарата и влакното ти позволяват да ползваш пълноценно .

При номерацията на Мепс то размер 00 примерно тази година ми е извадил кустур две кила и половина + кленове около двете кила та се си мисля че размера 0 не е само за "малки рибоци" . Иначе относно това кои номера да вземеш то взимаш тези които въдицата , макарата и влакното ти позволяват да ползваш пълноценно .
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Re: Блесните на Осако?
Като започвах със спининга питах един приятел какви блесни да си купя. Той ми каза Мепс и Моска. Аз го питах само тези двете марки ли, други не изполваш ли. Той ми отговори - тея двете като хващат, за какво да харча пари за други.
Та от двете марки си вземи номера 1,2,3. Ако гониш специанлно щука и сом - номера 4 и 5 в комбинация със жива жаба.
Та от двете марки си вземи номера 1,2,3. Ако гониш специанлно щука и сом - номера 4 и 5 в комбинация със жива жаба.