Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Отивам naRiba
naRiba.com

Форум

Риболов около Тетевен-къде?
Модератор: Кърцата
- venkov71
- научил се да хвърля
Риболов около Тетевен-къде?
Здравейте колеги!
Очертава се по Коледните празници да бъда в Тетевен за 4-5 дни и много бих искал да "изкъпя някой и друг червей" в околността,било то за мирни,било за хищни риби.
Ще бъда много благодарен на всеки отзовал се с инфо за дестинация,тактика,стратегия и т.н.....
Уточнявам,че иде реч за риболов на плувка.
Отворен съм и към предложения за съвместен излет.
Очертава се по Коледните празници да бъда в Тетевен за 4-5 дни и много бих искал да "изкъпя някой и друг червей" в околността,било то за мирни,било за хищни риби.
Ще бъда много благодарен на всеки отзовал се с инфо за дестинация,тактика,стратегия и т.н.....

Уточнявам,че иде реч за риболов на плувка.
Отворен съм и към предложения за съвместен излет.
ако можех да превърна хобито си в професия......
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
-
- кандидат преподавател
Re: Риболов около Тетевен-къде?
venkov 71,около Тетевен е много по-сурова планина,което по Коледните празници би довело до това,да завариш обледенени водоеми и съответно умрела от студ риба,дето ич я няма на линия.Моя планински съвет е да наблегнеш край камината на питиетата и мезетата,пък риболова го остави за по-благоприятни климатични условия 

- akoto13
- ще става разбирач
Това е най-добрия варянт.Но ако искаш да хванеш риба се разходи до Сопот.На 30 км е.Може да се излъже някоя бяла или кустур.Или по Река Вит е другия варянт.Най-добре до пречката с питие в ръка.Има време за риба:).Сега се празнува.INCUBUS написа:venkov 71,около Тетевен е много по-сурова планина,което по Коледните празници би довело до това,да завариш обледенени водоеми и съответно умрела от студ риба,дето ич я няма на линия.Моя планински съвет е да наблегнеш край камината на питиетата и мезетата,пък риболова го остави за по-благоприятни климатични условия
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
Рибарица на платения, също добра дестинация.Но вариянта с червено вино и дебело мезе пред камината е наи удачен в момента. 

На Рибарица има платен гьол, сега би трябвало да са пуснали пъстърва. Ама по-добре наблегни на тетевенска сливова, червено вино и пържоли.
- akoto13
- ще става разбирач
Гаранция ще е замръзнал.Преди 1 месец като бях на Рибарица беше замръзнал.Бат Стан написа:На Рибарица има платен гьол, сега би трябвало да са пуснали пъстърва. Ама по-добре наблегни на тетевенска сливова, червено вино и пържоли.
На вратата пише: "ЖЕНИ". Влизам и гледам - тоалетна!
- Rex Hunt_1
- новобранец
За съжаление в този район няма много избор, особено сега. Реката е с много ниско ниво и може да забравиш за нея. Е по празниците може леко да се вдигне и размъти, но мисля че не е добър вариант.
На платения между Тетевен и Рибарица (в дясно), ако не е замръзнал мисля че ще можеш да начешеш крастата. Както споменава колегата по-горе може и да са пуснали някоя друга пъстърва.
Хайде успех и наслука!
На платения между Тетевен и Рибарица (в дясно), ако не е замръзнал мисля че ще можеш да начешеш крастата. Както споменава колегата по-горе може и да са пуснали някоя друга пъстърва.

Хайде успех и наслука!
Yours,
Rex Hunt
Rex Hunt
- venkov71
- научил се да хвърля
Хапването и пийването са ми в кърпа вързани,само че не си представям как 4-5 дена
само с това се занимавам.А и на чист въздух по-лесно изтрезнявам
и по-бързо
влизам в кондиция за следващото
.Понеже никога не зазимявам такъмите,със сигурност ще направя поне един излет и още малко информация ще ми е много полезна.
Благодаря на всички отзовали се!
само с това се занимавам.А и на чист въздух по-лесно изтрезнявам

влизам в кондиция за следващото

Благодаря на всички отзовали се!
- icokanev
- вече хвърля и на тежко
В реката вода почти няма!
И внимавай с пъстървата, а от разклона за Васильово нагоре по реката беше развъдна зона.
Ако не те мързи, прескочи до яз.Сопот, дано имаш късмет в риболова!
И внимавай с пъстървата, а от разклона за Васильово нагоре по реката беше развъдна зона.
Ако не те мързи, прескочи до яз.Сопот, дано имаш късмет в риболова!
Ако знаеш, значи можеш, иначе ... се учиш!
между Тетевен и Гложене има един вир с мост4е над него(въжено?),така по-голqм..тaм може да потърсиш скобара и клена,но при тази суша не смеq да ти обещавам успех,но по принцип вира дуржи риби..оба4е после да пишеш!ще го видиш от колата..или питаи за него в града в рибарското магазин4е(има такова)
един вир ти стига ,другите сам си ги търси!
весело посрещане на празниците
един вир ти стига ,другите сам си ги търси!

весело посрещане на празниците

фен клуб-скобар
- nikidilov
- ще става разбирач
Ако ще ходиш на реката си вземи рачило да си хванеш малки рибки,лятно време имам успехи на дъно,на"влашка плувка",не знам сега в студа как ще е,но опитай.Късмет!!!
-
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
ЗДР, колеги, аз съм родом от там и да си кажа честни по това време на годината риболова е замрял, но не трябва да се губи надежда, на 5-6 км от Тетевен посока Гложене има голям вир който се казва Даскот там не е лошо да се пробва на мънисто и бял, но не гарантирам за успех, ако там няма резултат продължаваш надало по реката пак има добри места.Наслука и имаш ЛС
- venkov71
- научил се да хвърля
Очертават се две дестинации (платеният м/у Тетевен и Рибарица отпада)-реката и яз.Сопот.
Най-вероятно ще пробвам и двете.
Отново сърдечни благодарности и
на всички,които помогнаха.
Най-вероятно ще пробвам и двете.
Отново сърдечни благодарности и