Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Сефтето за 2007-ма
Сефтето за 2007-ма
След кратко пребиваване в чужбина се радвам отново да кажа здравейте на всички съфорумци тук и да пожелая много успехи на всички през новата година.
В неделя, няколко дни след кацането на БГ земя, успях да направя и първия излет за 2007-ма, който за мое щастие се указа сполучлив
Обекта беше топлия канал на АЕЦ, а търсената риба - бялата
разполагах всичко на всичко с около час време и заложих само на спининга. Резултата: една извадена рибка около килограм, една изпусната със същия размер и още един дребосък, който се откачи в краката ми. Използвани примамки - силикон!
Хванатата рибка бе върната обратно във водата за да даде потомство за следващи риболовни емоции, а за мен остана удовлетворението от доброто начало и надеждата за добри излети през цялата година.
В неделя, няколко дни след кацането на БГ земя, успях да направя и първия излет за 2007-ма, който за мое щастие се указа сполучлив

Хванатата рибка бе върната обратно във водата за да даде потомство за следващи риболовни емоции, а за мен остана удовлетворението от доброто начало и надеждата за добри излети през цялата година.
Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Ето го моето сефте: http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1
[/url]

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Градски разкажи малко повече за мястото, стръвта, излета и т.н. Аз заради тъпия грип пропускам и тази седмица, но ми е интересно да чуя как е ситуацията по ДунаваGODzillata написа:Ето го моето сефте: http://gallery.nariba.com/showphoto.php ... 500&page=1[/url]

Ако не виждаш изход от ситуацията... огледай се за вход!
- GODzillata
- и господ не е толокова добър
Stefko, ами к'во да ти кажа - кеф голям беше.
Преди седмица на Ново село два удара - в 15 и 17 часа, а вчера на друго място, пак по същото време - пак два удара и резултатът е две щуки - 1.5 кг и 3 кг.
Стръвта - на голяма рибка, таранка, рабира се.
Срещу нас имаше едни аматъори с няк'ви убити пръчки от около 1.5 м. и бяха пуснали дъното на около 1 м. и се чудеха защо не хващат нищо.
Утре ако е хубаво времето, ще се пробвам пак, ама май го дават да вали.
А на теб, Stefko - бързо оздравяване, че всеки момент щуката ще си хвърли хайвера.
Брей, много щука, много нещо в твоята галерия! 

Преди седмица на Ново село два удара - в 15 и 17 часа, а вчера на друго място, пак по същото време - пак два удара и резултатът е две щуки - 1.5 кг и 3 кг.
Стръвта - на голяма рибка, таранка, рабира се.

Срещу нас имаше едни аматъори с няк'ви убити пръчки от около 1.5 м. и бяха пуснали дъното на около 1 м. и се чудеха защо не хващат нищо.

Утре ако е хубаво времето, ще се пробвам пак, ама май го дават да вали.

А на теб, Stefko - бързо оздравяване, че всеки момент щуката ще си хвърли хайвера.

На риба - като на война! Fish'n'chicks!