Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Смазка
Модератор: emo vasilev
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Смазка
За колегите които като мен още не са открили най-удачния вариант за смазване.Днес по препоръка на приятел си купих тефлонова смазка на MASTER PTFE .Тези които са я ползвали знаят за какво говоря
СМАЗКАТА Е УНИКАЛНО ЕФЕКТИВНА
Днес си напръсках замръзналите ключалки на колата,като видях ефекта се разрових из нета и попрочетох установих че и за макари се ползва.Тествах я на една по-старичка ефекта е поразителен,пробвах и на ловния си автомат, също перфектно работи,гони влагата.
С две думи препоръчвам тефлона горещо на всеки който се чуди както аз се чудих с какво да си реша проблемите от подобен характер.Спирам се дотук да не се изтълкува като реклама.
Единствено имам за цел да помогна на неориентирани колеги които си държат на тъкъмите.
СМАЗКАТА Е УНИКАЛНО ЕФЕКТИВНА
Днес си напръсках замръзналите ключалки на колата,като видях ефекта се разрових из нета и попрочетох установих че и за макари се ползва.Тествах я на една по-старичка ефекта е поразителен,пробвах и на ловния си автомат, също перфектно работи,гони влагата.
С две думи препоръчвам тефлона горещо на всеки който се чуди както аз се чудих с какво да си реша проблемите от подобен характер.Спирам се дотук да не се изтълкува като реклама.
Единствено имам за цел да помогна на неориентирани колеги които си държат на тъкъмите.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
-
- научил се да хвърля
Re: Смазка
Колега, от къде я купуваш, колко е като количество и на какви пари е. Трябва ли предварително да се отстрани старата смазка?
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Тази която купих е на MASTER- PTFE взех я от магазин за силикони на МАСТЕР.
400 гр.спрей-8.30 лв.Аз не съм чистил старата ама то май и нямаше много стара смазка на тая макара дето пробвах.Днес си напръсках и другите , че и пантите на вратите на колата.Ефекта е изключителен.
400 гр.спрей-8.30 лв.Аз не съм чистил старата ама то май и нямаше много стара смазка на тая макара дето пробвах.Днес си напръсках и другите , че и пантите на вратите на колата.Ефекта е изключителен.
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
Че туй е стара работа,смазката я има поне 15 г. на пазара и е универсална-говоря за смазка не за производител.Едно време тъпчехме макарите до шия с грес.