Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com
Форум
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
Тунджа на края на 2011г. преди бъдни вечер!!
Тунджа на края на 2011г. преди бъдни вечер!!
Здравейте колеги и колежки,
Честито Рождество Христово !!
Пожелавам Ви много здраве, късмет и щастливи мигове!!
Искам да споделя един от моите щастливи мигове преди бъдни вечер !!
Мястото е р.Тунджа - Сливен - прекрасна спокойна нямаше други колеги ( само двама парашутисти но за тях по късно ), ммного плитка и бистра ( троха да хвърлиш вижда се ).
Доста време ми отне да намеря подходящо работно място, та докато обикалях между драки и облагородени места се натъкнах на 4 ри въдици на различни места, хвърлени във водата, дърпам едната - парашут, та така втората и третата и четвъртата ( покрай тях няма никой ) преди това видях двама да се черпат - и аз ги почерпах всички въдица ги натроших в дърветата ( макари, корди всичко на сол - и им ги оставих )
толкова се ядосах !!!
ето го и работното място: повярвайте ми чувствам се прекрасно когато гледам тези снимки: Да представя и инструмента: 7ца директен, основно 0.16, повод 0.10, плувка буре - 1 гр. утежнение 0.8гр, кука B611 # 14.
Захранка 300 шарен, стръв мартеничка в последователност - червен, бял 1 или 2 вардевасчета ( живи ).
Първия половин час, само хвърлях червейчета - на едно изтичане по около две щипки, след това през 30 мин. се вдигаше адреналина от тези приятели:
Общо 4ри такива кленове между 40-48см - около 700- 900 гр. всичките зашити за горната устна. Прекрасно се бориха за това време.
Немога да покажа обща снимка на всичките, защото моментално имаше release.
А уния двамата ( парашутистите - смачкани хора ) ме разпитваха дали съм виждал да минават други хора нагоре по реката, бързо им отговорих че съм видял ИАРА и Горска стража заедно, реакция нямаше, постояха малко погледаха и тръхгнаха...
Ами това е ...
Бъдете здрави....
п.с. не мога да къча повече от 3 снимки или файла, защо ?
Честито Рождество Христово !!
Пожелавам Ви много здраве, късмет и щастливи мигове!!
Искам да споделя един от моите щастливи мигове преди бъдни вечер !!
Мястото е р.Тунджа - Сливен - прекрасна спокойна нямаше други колеги ( само двама парашутисти но за тях по късно ), ммного плитка и бистра ( троха да хвърлиш вижда се ).
Доста време ми отне да намеря подходящо работно място, та докато обикалях между драки и облагородени места се натъкнах на 4 ри въдици на различни места, хвърлени във водата, дърпам едната - парашут, та така втората и третата и четвъртата ( покрай тях няма никой ) преди това видях двама да се черпат - и аз ги почерпах всички въдица ги натроших в дърветата ( макари, корди всичко на сол - и им ги оставих )
ето го и работното място: повярвайте ми чувствам се прекрасно когато гледам тези снимки: Да представя и инструмента: 7ца директен, основно 0.16, повод 0.10, плувка буре - 1 гр. утежнение 0.8гр, кука B611 # 14.
Захранка 300 шарен, стръв мартеничка в последователност - червен, бял 1 или 2 вардевасчета ( живи ).
Първия половин час, само хвърлях червейчета - на едно изтичане по около две щипки, след това през 30 мин. се вдигаше адреналина от тези приятели:
Общо 4ри такива кленове между 40-48см - около 700- 900 гр. всичките зашити за горната устна. Прекрасно се бориха за това време.
Немога да покажа обща снимка на всичките, защото моментално имаше release.
А уния двамата ( парашутистите - смачкани хора ) ме разпитваха дали съм виждал да минават други хора нагоре по реката, бързо им отговорих че съм видял ИАРА и Горска стража заедно, реакция нямаше, постояха малко погледаха и тръхгнаха...
Ами това е ...
Бъдете здрави....
п.с. не мога да къча повече от 3 снимки или файла, защо ?
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Тунджа на края на 2011г. преди бъдни вечер!!
тунжа ще я изберем за река на годината....май само на нея кълве нещо...

-
Zagrey
- научил се да хвърля

Тонзос е реката....Но след големия завой...
- stoj40doc
- разбира нещата

Екстра, страхотни рибета!!! 
LONG LIVE ROCK AND ROLL
БРАВО
Опънал си жилото.Добри тупалки за директен 
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- stefan4etoo
- сериозен играч

евала колега страхотни рибки .вярвам за борбеноста на рибките(и аз оня ден 3-и броя точно по кило,ама с мача),а с директния мога да си предствям само какъв е кеф.а за парашутките направо ме разби-евала и затова

- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Поздравления колега
И аз си напрвих кефа на Тунджа в4ера
10 скобара по над 0,900 гр и 2 морунажа единият беше над килограм !!! Беше
невероятно преживяване,докато не дойдоха онези 3-джий !!! И до там вси4ко ми секна
Жалко ,4е нямаме закони за това !!!!.......Поздрави и Весели празници на вси4ки колеги
!!!
невероятно преживяване,докато не дойдоха онези 3-джий !!! И до там вси4ко ми секна
Няма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!Re: Тунджа на края на 2011г. преди бъдни вечер!!
Отличен риболов и впечатляваща постъпка.
Стархотно,petko_dimitrov_81 написа:Поздравления колегаИ аз си напрвих кефа на Тунджа в4ера
10 скобара по над 0,900 гр и 2 морунажа единият беше над килограм !!! Беше
невероятно преживяване,докато не дойдоха онези 3-джий !!! И до там вси4ко ми секнаЖалко ,4е нямаме закони за това !!!!.......Поздрави и Весели празници на вси4ки колеги
!!!
планувам пак да отида за риба поне още веднъж до края на годината, кой район ( село ) се навъртат скобарите и морунажите които си хванал, аз съм хващал само на моста на Самуилово, но там е АДДДа за мен - всичко е тройкаджии т.е всякви има
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...