Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Неделя,Железница,нерви
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Неделя,Железница,нерви
Здравейте колеги,честита коледа на всички като за начало,и да пристъпиме към темата.
Беше неделя станах в 5 часа и тръгнах към претрупаната от рибари Железница.За мое учудване към 6:30 още нямаше никои и си застанах на скалите а то един студ ноктите щяха да ми опадат.Съмна се и се почна,кола след кола а рибата явно необезпокоявана предния ден играеше доволно,взех си мрежичката от картофи и я натъпках с хляб и айде да привличаме скобаря,и почнах да ловя стръвта троха и бял като редовно си стрелях ама йок смених куките с по-малки и с по-тънко влакно и докато траеше тоя процес средния ми пръст застина в позиция
.Постоплих се малко размразих си крайниците и пак почнах ама пак няма само 2-3 задържания,а от моста надолу селяците драскат ли драскат и убиват ли убиват ама тъпия ни закон не ги хваща щото са с плувки.И се стигна до момента в които дойдоха 3-4 от негроидната раса и точно срещу мен и до мен почнаха с по 6 тройки и 1 големо олово да порат.Почнахме да се караме замалко и до бой да се стигне ама единия мангал ги викна ония и вика айде айде да се махаме.И тръгнаха те след 2 заметания без рибааа след 1 час и аз хванах един скобар ама малък към 400 гр и айде обратно да си ходи и викам си аааа не дай да си ходя.Събрах си сергията и се качвам на моста и гледам тия тримцата застанали в бързея след всички останали въшки и трошат скобара,вдигнах телефона и айде на инспектора на ИАРА(с които между другото се бях карал за бракониерството и той ми даде телефона си и каза когато и да е ако видя бракониер да звъня).Звъннах му аз и той в кюстендилка област обикаля,а пък аз в благоевградска ама вика сега ще звънна на колегите ама то незнам дали ще дойдат днес е коледа.Викам Мите коледа неколеда тия не почиват ако вие не доидете аз ще ходя и ще ги заколя и той добре е сега им звънкам.
И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там
)))))
Беше неделя станах в 5 часа и тръгнах към претрупаната от рибари Железница.За мое учудване към 6:30 още нямаше никои и си застанах на скалите а то един студ ноктите щяха да ми опадат.Съмна се и се почна,кола след кола а рибата явно необезпокоявана предния ден играеше доволно,взех си мрежичката от картофи и я натъпках с хляб и айде да привличаме скобаря,и почнах да ловя стръвта троха и бял като редовно си стрелях ама йок смених куките с по-малки и с по-тънко влакно и докато траеше тоя процес средния ми пръст застина в позиция

И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там

Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]

Re: Неделя,Железница,нерви
Хм...похвално, колега...и адски учудваща за мен реакция на ИАРА. Аз на Цонево колкото пъти отида винаги се натъквам на мрежи. Но честно казано - не съм звънял просто защото някак не си представям, че ИАРА ще запали метлата и ше кацне в гьола.....Но при следващо посещение ще опитам - пък ще видим. Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
- kocitoto
- ще става разбирач
Колега, извинявай, ама не знам натам, сигурно съм малко по-бавенDimitar_allianz написа: И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там)))))

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
- Д.Граховски
- кандидат преподавател
актове и въдицитеkocitoto написа:Колега, извинявай, ама не знам натам, сигурно съм малко по-бавенDimitar_allianz написа: И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там)))))
![]()
Какво им направиха, поне въдиците събрахали им ?

Tell people there’s an invisible man in the sky who

- hristotihov
- сериозен играч
- Обратна връзка:
- kocitoto
- ще става разбирач
Супер!!! Само така на тея копеленца. Браво, колега! Евала ти прявя за постъпката !

Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Браво! Явно имаме някакъв напредък. Аз преди месец и половина като им звънях ми казаха, че нямали бензин. Бях на Бело поле.
- petko_dimitrov_81
- фен клуб-скобар
Браво за добрата постъпка ,от към страна на колегата !!! И рекацията от към страна на ИАРА
!!! Трябва и тук на Тунджа да направят една офънзива,4е много тройкаджий ,много нещо !!! Направо ме е яд на такива хора , но няма закон просто за тези бракониери за съжаление !!!

Браво, колега. Абсолютно адекватно си постъпил.
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
И днеска Хасковските служители, направиха показно, по Харманлийска река...Поздравления за ИАРА, продължавайте в същия дух...!
Перфектен си колега за тази постъпка
.........,а иначе съм убеден ,че слуката тепърва ще бъде с теб след случилото се

ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
-
- вече хвърля и на тежко
Поздравления колега! Не ,че ще платят актовете карлеите,но поне тоягите са им прибрали и са оттървали скубитата (надявам се) от бурканиране,капка в масовата сеч на месарите,...но капка 

Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
а ти сигурен ли си,че са дошли защото мои познати са били там и са си тръгнали последни и никой не е идвал. косачите(ромите)са били под свинарника на изтичалото
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;