Неделя,Железница,нерви

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Неделя,Железница,нерви

Мнение от Д.Граховски »

Здравейте колеги,честита коледа на всички като за начало,и да пристъпиме към темата.
Беше неделя станах в 5 часа и тръгнах към претрупаната от рибари Железница.За мое учудване към 6:30 още нямаше никои и си застанах на скалите а то един студ ноктите щяха да ми опадат.Съмна се и се почна,кола след кола а рибата явно необезпокоявана предния ден играеше доволно,взех си мрежичката от картофи и я натъпках с хляб и айде да привличаме скобаря,и почнах да ловя стръвта троха и бял като редовно си стрелях ама йок смених куките с по-малки и с по-тънко влакно и докато траеше тоя процес средния ми пръст застина в позиция :finga: .Постоплих се малко размразих си крайниците и пак почнах ама пак няма само 2-3 задържания,а от моста надолу селяците драскат ли драскат и убиват ли убиват ама тъпия ни закон не ги хваща щото са с плувки.И се стигна до момента в които дойдоха 3-4 от негроидната раса и точно срещу мен и до мен почнаха с по 6 тройки и 1 големо олово да порат.Почнахме да се караме замалко и до бой да се стигне ама единия мангал ги викна ония и вика айде айде да се махаме.И тръгнаха те след 2 заметания без рибааа след 1 час и аз хванах един скобар ама малък към 400 гр и айде обратно да си ходи и викам си аааа не дай да си ходя.Събрах си сергията и се качвам на моста и гледам тия тримцата застанали в бързея след всички останали въшки и трошат скобара,вдигнах телефона и айде на инспектора на ИАРА(с които между другото се бях карал за бракониерството и той ми даде телефона си и каза когато и да е ако видя бракониер да звъня).Звъннах му аз и той в кюстендилка област обикаля,а пък аз в благоевградска ама вика сега ще звънна на колегите ама то незнам дали ще дойдат днес е коледа.Викам Мите коледа неколеда тия не почиват ако вие не доидете аз ще ходя и ще ги заколя и той добре е сега им звънкам.
И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там :))))))
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
vinil
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Неделя,Железница,нерви

Мнение от vinil »

Хм...похвално, колега...и адски учудваща за мен реакция на ИАРА. Аз на Цонево колкото пъти отида винаги се натъквам на мрежи. Но честно казано - не съм звънял просто защото някак не си представям, че ИАРА ще запали метлата и ше кацне в гьола.....Но при следващо посещение ще опитам - пък ще видим. Поздрави !
Ако незнаеш накъде си тръгнал, ще стигнеш някъде другаде
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Dimitar_allianz написа: И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там :))))))
Колега, извинявай, ама не знам натам, сигурно съм малко по-бавен :D :D Какво им направиха, поне въдиците събрахали им ?
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

kocitoto написа:
Dimitar_allianz написа: И ето ти ги след половин час идвааат погледнаха през моста видяха ги и знаете на там :))))))
Колега, извинявай, ама не знам натам, сигурно съм малко по-бавен :D :D Какво им направиха, поне въдиците събрахали им ?
актове и въдиците :))))
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
hristotihov
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от hristotihov »

Dimitar_allianz написа:актове и въдиците :))))
Браво :!: :smt038 :smt023
нямам живарник
Аватар
kocitoto
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kocitoto »

Супер!!! Само така на тея копеленца. Браво, колега! Евала ти прявя за постъпката ! :prayer: :prayer:
Ловят си двама риба. Единият разправя: -Знаеш ли какво сънувах...Седя си на брега с Анджелина Джоли, а наоколо никой! -И? -И хващам един 5 килограмов шаран....-А тя? -А на нея не й кълвеше, копеле!
miro253
фен клуб-скобар

Мнение от miro253 »

Браво! Явно имаме някакъв напредък. Аз преди месец и половина като им звънях ми казаха, че нямали бензин. Бях на Бело поле.
Аватар
petko_dimitrov_81
фен клуб-скобар

Мнение от petko_dimitrov_81 »

Браво за добрата постъпка ,от към страна на колегата !!! И рекацията от към страна на ИАРА :) !!! Трябва и тук на Тунджа да направят една офънзива,4е много тройкаджий ,много нещо !!! Направо ме е яд на такива хора , но няма закон просто за тези бракониери за съжаление !!!
ИзображениеНяма големи и малки...Има хванати и изтървани !!!
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Браво, колега. Абсолютно адекватно си постъпил.
Аватар
tamihal
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от tamihal »

И днеска Хасковските служители, направиха показно, по Харманлийска река...Поздравления за ИАРА, продължавайте в същия дух...!
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
Аватар
bkd
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от bkd »

Перфектен си колега за тази постъпка :smt038 :smt038 :smt038 .........,а иначе съм убеден ,че слуката тепърва ще бъде с теб след случилото се :smt038 :smt039
ИСКАМ МРАКА НА ЗОРАТА,А НЕ ЗАЛЕЗА НА СВЕТЛИНАТА...
humfy
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от humfy »

Поздравления колега! Не ,че ще платят актовете карлеите,но поне тоягите са им прибрали и са оттървали скубитата (надявам се) от бурканиране,капка в масовата сеч на месарите,...но капка :wink:
Старите
рибари никога не умират.. те просто така... си миришат.
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

а ти сигурен ли си,че са дошли защото мои познати са били там и са си тръгнали последни и никой не е идвал. косачите(ромите)са били под свинарника на изтичалото
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”