Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на хищници
naRiba.com

Форум

За щука по р. Тунджа
Модератор: sapuna
- Dimo_shtukata
- новобранец
Imalo e sluka
7-8 Януари Щуката е вървяла на тунджа, познати са хванали в двата последователни дни ниаколко щуки от 2 до 3 килограма на туистер или силиконова рибка (след село Зимница, област Мъглиж, познато място за щука)
- Dimo_shtukata
- новобранец
shtuki bez zabi :)
МОДЕРИРАНО!!!ПИШИ НА КИРИЛИЦА!!!
за щуките без зъби
на Зимница щуките не взимаха тези два дена, а за предните хванати преди седмица мога да допълня че са били само женски с хайвер и БЕЗ ЗЪБИ
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
за зъбите
не знам дали е ходила на заболекар ама зъбите по челюста липсвли, само малките които са навътре в устата са били там
та гледам че има експерти тука, я кажете дали сега и е времето да си сменя забите, а нали уж като си сменя зъбите не се храни ?
та гледам че има експерти тука, я кажете дали сега и е времето да си сменя забите, а нали уж като си сменя зъбите не се храни ?
- Dimo_shtukata
- новобранец
А как е тез дни около Червенаково и Баня, че смятам да пробвам там почивните дни, да си изпробвам новите воблерчета. Като стана въпрос за воблери ако има някои от бургаско на воблер 2 см на раков дол в гьола отдясно има добри кефали. Не че на по-големи не се хващат ама имах него ден само един малък, един до мен пльоскаше на десетина см-тров, не го знам какво гонеше 

Kadeto ima "pateta" tam sam i az
?