за мача и фидера

Дайте вашите препоръки, съвети, предложения и оплаквания за нашия сайт.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

за мача и фидера

Мнение от Skorpi »

Господа модераторори като триете обяви за продажба в случая моята можете да бъдете така добри поне да предопредите какво има грешно в нея- не да триете и да се правите на пу....а ако нещо съм сгрешил щях да си го поправя и имаите доблеста да пишете кои стои зад това Защото много хора остават с убеждението че триете само на които не ви харесва, за 1 година написах 1 обява и точно тя ли ви подразни в нея си имаше всичко според правилника ви така че немога да разбера на кой толкова му пречеше че я забърса
Бестрашния умира веднъж, страхливецът-хиляди пъти
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Re: за мача и фидера

Мнение от barutchiata © »

Задължителни изисквания за пускане на обява :arrow: :arrow: :arrow:

1. Ясно и точно заглавие отговарящо на стоката която се продава!
2. Техн. данни на продукта.
3. Състояние на продукта.Ново, употребявано, дефекти, забележки и т.н.
4. Къде се намира стоката. Град, село и т.н.
5. Снимка на стоката. Реална!
6. Телефон за връзка.
7. Обяви за стоки без обявена цена ще бъдат изтривани.

Всички теми не отговарящи на тези изисквания ще бъдат изтривани без предупреждение!

Всички обяви, касаещи предлагането на услуги от фирми или частни лица, асортимент от стоки, стоки в количества, реклама на магазини, се водят комерсиални и се заплащат. Всяка тема, която отговаря на тези условия ще бъде модерирана без предупреждение. За разрешаването на такива обяви се свържете с fixxer

Бате има си изисквания за пускане на обяви. Кое не ти е ясно, че не разбирам. Изискванията са за абсолютно всички! Гледам си пусналнова обява и тя не отговаря на изискванията! Пише го ясно " Обяви не отговарящи на изискванията ще бъдат изтривани"
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Извиняваи ама всичко това го бях написал без телефона ама него го давам на лс. след като каже купувам а и в точките ти никаде не прочетох че тел; е задължителен да не кажем че как ще ми гарантираш че няма да се злоопотреби с него като го гледа всеки които отвори обявите
Изображение
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Не караме никой на сила да пуска обяви тук. Като не искаш да си даваш телефона не пускай обяви в nariba.
Аватар
Skorpi
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Skorpi »

Ако сам на твое място тая точка с телефона бих я премислил малко, така или иначе когато се стигне до сделка между 2 се договарят дават си телефоните и се разбират за изпращането и получаването на стоката и така никои не им гледа телефоните От много години ти пиша в форума и един не се е оплакал да сам го измамил с нещо което сам продал Дори и в изтритата ми обява фидера които продадох в Сливен бях му сложил опция да го види и ако му хареса тогава да го плати или ако иска да ми го върне( В случая беше харесан и взет ) А се притеснявам когато си давам телефона така в публичното пространство имах няколко неприятни случая с заплахи по телефона до жена ми и сина ми но това друга история Все пак форумът е обществен и би било редно да има някаква защита на личните данни. с уважение скорпи
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Препоръки и Оплаквания”