калъф за шаранджииски пръчки

Модератор: sapuna

rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

калъф за шаранджииски пръчки

Мнение от rmstanev »

Имам 3 броя шаранджииски пръчки с дължина 3.90 на 2 части и ми се иска да си взема калъф да мога да ги прибирам заедно с макарите за да не късам и връзвам такъмите преди и след всеки излет. Гледам из нета доста модели, ама на кой ли да се спра. Ще ми се да не е изобщо скъп и да има някое и друго джобче за стойката и дедазнам още за какво.
radobg1
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Re: калъф за шаранджииски пръчки

Мнение от radobg1 »

Messi
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Messi »

Carp pro. Като цена + качество едва ли ще намериш друг. Доста колеги (вкл. и аз) са с тоя калъф, така че ..
Изображение
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Този ще бъде и без това се бях спрял на него, даже съм го добавил в количката и само чаках Вашите мнения. Весело прекарване на Новата година!!! Наслука
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Днес дойде калъфа и на първо четене е супер, обаче - часта от пръчката до макарата е много дълга и мястото в калъфа където трябва да влезе макарата се пада по надолу и малко зор влизат макарите. Не се падат по средата ами в горния край и едвам ги мушкам. Дано се поразпъне малко и да се поочупи без да скъса шева :mrgreen: . Пръчките са zebco trophy 3.90 3 lb. това го казвам ако някой има същите пръчки и е решил да взима същия калъф да го има в предвид.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

rmstanev написа:Днес дойде калъфа и на първо четене е супер, обаче - частта от пръчката до макарата е много дълга
Можеш ли да измериш и споделиш разстоянието от долния край на калъфа до началото на джоба за макарите, както и дължината на самия джоб :!:
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

От мястото където пъхаш дръжките на пръчките до началото на джоба за макарите е 44 сантиметра. Обаче джоба тръгва отначало малко скосен, най-голямата дълбочина започва от 53 сантиметър от началото и продължава 26 см. после пак има скосено и джоба свършва на 88 см. Скосеното е по 9см. от двете страни.
Лошото на моите пръчки е, че от дръжката до края на макарата е 87 см. и едвам ги завирам в скосената част на джоба. Дано си разбрал
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Благодаря за изчерпателния отговор колега :smt023 , този калъф е перфектен за моите въдици, дължината до края на макарата ми е 79см. т.е. ще заспи :wink:
rmstanev
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от rmstanev »

Човек ако ще го купуваш имам талон за сайта им за 10% отстъпка и мога да ти го пратя с едно писъмце, поне да спестиш разходите за пратката. Само ми напиши на лични адреса си. Валиден е до 31.01 Ако има друго желаещи за талона за отстъпка да ми пишат на лични, обаче ivelin_1976 ще бъде с предимство, ако го иска
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

Ок :smt023, ще поумувам още някой ден и ще пиша. Благодарности за жеста :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовни такъми”