Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

река Бебреш
Модератор: Paublo_Eskobar
река Бебреш
Здравейте!
Вчера с мои приятел бяхме за риба на река Бебреш.Риболова започна от 10:30 часа поради студеното време.Стръвта ни беше ручейник като риболова продалжи 2-3 часа времето беше много студено и крайният резултат бяха 7 риби които бяха само клен като най-големият беше около 1 100 грама.Риболова се протече на вир в село Боженица който се казва Прескакулките.Това беше нашият излет на река Бебреш село Боженица
Вчера с мои приятел бяхме за риба на река Бебреш.Риболова започна от 10:30 часа поради студеното време.Стръвта ни беше ручейник като риболова продалжи 2-3 часа времето беше много студено и крайният резултат бяха 7 риби които бяха само клен като най-големият беше около 1 100 грама.Риболова се протече на вир в село Боженица който се казва Прескакулките.Това беше нашият излет на река Бебреш село Боженица
- Прикачени файлове
-
- Това са и рибите
- 381744_187211558040570_100002551827297_388763_1741184079_n.jpg (111.19 KiB) Преглеждано 2064 пъти
Re: река Бебреш
Поздравления колега. Кажи нещо повече за риболова - дълбочина, стръв, монтаж

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
Колеги, не му се връзвайте на този юнак. Прегледайте му профила - той си е чисто рекламно лице на един почивен дом в Боженица и нищо друго. Няколко пъти негови теми или на приятеля му бяха трити от модераторите заради нагла реклама, но главата им не увря. Аз лично се отвращавам от такъв начин на действие, а само заради подхода им Бебреш като река и Боженица като село са ми станали непоносими. Вижте всички теми в търсачката със заглавие Бебреш и ще се убедите сами. Ето ви един линк - да видите за що иде реч, че неам повече нерви да ровя:
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=15
Чао!

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f ... 1&start=15
Чао!

Мъдете здрави,
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
па другото ще се оправи!
Риболовна академия "Негован"
Docenta прав си.
жалко.

Скъпи docenta какво общо има другата тема това е риболов от понеделник и реших да го споделя
колкото до стръвта е ручейник плувката е 1.5 грама и дълбочина около 70 сантиметра
docenta...немога да разбера какъв е проблема...на всяка тема за река Бебреш ти винаги си против.....ако си някои ...по - добре не пиши нищо....!!!
docenta не мога да разбера за какви реклами говориш бе човече? Осъзнай се!
- Don4o_62
- учете се от него
Само да попитам колегата,тоя ручейник откъде го намерихте......че и аз търся,но сега има ли го,няма ли го,че много май е студено за него.
Главната причина за стреса.... Ежедневният контакт с Идиоти 

Колега ручейника го има през цялата година.Той се крие на влажни места най-често малки притоци или долчини търси го под шумки и камъни и няма начин да не намериш. 

- chirusa_bg
- учете се от него
- Обратна връзка:
Тая тема май съм я чел вече 

- Но кое е това, което е тайна за улова на бабушка ? Тайна, която са знаели британците.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
-Проста работа!!! Плувки 0.4-0.6 гр. ,основно влакно 0.10-0.08 и поводи 0.06.Оказа се че британците са имали поводи 0.04 , кука 26 и фуил вместо вердевас за стръв.
Отговори ми Къде?Като е качена само тук?
Хайде отговори къде си я чел?
Хайде отговори къде си я чел?