Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ОТЧЕТО "НАХАПАЛ" СОМ...
Модератор: dantho.mihov
ОТЧЕТО "НАХАПАЛ" СОМ...
Длагодаря на колегата Поборников...че ми прати на DVD диск филма за подвизите Отчови...
Видях много познати лица от форума...сладко да похапват, пийват и благи рибарски приказки да разменят...
Ех това се казва рибарска раздумка...
Отчето наш...на първа линия...мези пийва водчица...и църцуца айрянец със сламка/ да не го хаби /...
По едно време му викат да покаже къде се е забила тройката у пръста...Отчето ПОКАЗВА...
После го карат да покаже къде го е хапал СОМ...
Отчето се дърпа...срам го било...
Викам си...да не го е ухапал по оная работа...та сега се търси стажантки масажьорки...да му Я масажират...
По едно време...Отчето се пресрами...и навири крак...ей тука ме ухапа гадината...по пръста на левия крак...и какъв СОМ беше ...има няма 100 кила...
/ думам си ухапал те ...щото си танцувал Касапско хоро от радост край рибето /
През туй време брояча на камерата отбоява 2рия час...некой си тръгнаха...но водката продължи да се лее...
Стана приказка за некакви ЕВРОФОНДОВЕ и...некакви милиони...ама мойта благоверка влезе и развали магията....на киното...
Толкова бях захласнат по филма...че огладнях и ожадняш...натирих я да тури чифт пържоли на скарата в 00.00 часа...а аз наточих една водчица...забърках айрянец...и се пренесъх отново във филмовата атмосфера...само сламка за айряна нямах...нали сме от провинцията...взех да лоча от чашата направо...
Ех не видох края на филма...Ами ако са накарали Отчето да покаже...Как се търкалят бабите пиени на село... или да направи Бабо Мецо дай медец...
Сигур ще го е сторил...
По-добре тъй...съспенс да има...
Довечер пак ще го превърта филма...ама ще си зема и сламки...за айряна... 

Видях много познати лица от форума...сладко да похапват, пийват и благи рибарски приказки да разменят...

Ех това се казва рибарска раздумка...

Отчето наш...на първа линия...мези пийва водчица...и църцуца айрянец със сламка/ да не го хаби /...

По едно време му викат да покаже къде се е забила тройката у пръста...Отчето ПОКАЗВА...

После го карат да покаже къде го е хапал СОМ...

Отчето се дърпа...срам го било...

Викам си...да не го е ухапал по оная работа...та сега се търси стажантки масажьорки...да му Я масажират...

По едно време...Отчето се пресрами...и навири крак...ей тука ме ухапа гадината...по пръста на левия крак...и какъв СОМ беше ...има няма 100 кила...

През туй време брояча на камерата отбоява 2рия час...некой си тръгнаха...но водката продължи да се лее...

Стана приказка за некакви ЕВРОФОНДОВЕ и...некакви милиони...ама мойта благоверка влезе и развали магията....на киното...

Толкова бях захласнат по филма...че огладнях и ожадняш...натирих я да тури чифт пържоли на скарата в 00.00 часа...а аз наточих една водчица...забърках айрянец...и се пренесъх отново във филмовата атмосфера...само сламка за айряна нямах...нали сме от провинцията...взех да лоча от чашата направо...

Ех не видох края на филма...Ами ако са накарали Отчето да покаже...Как се търкалят бабите пиени на село... или да направи Бабо Мецо дай медец...

По-добре тъй...съспенс да има...

Последно промяна от batmilen на Пон Яну 15, 2007 5:15 pm, променено общо 1 път.
-
- кандидат преподавател

Още един хапан от СОМ...хахаха...

На Отчето некоя баба край язовира да му лее куршум против уплахи, че след като гризна СОМа май бая се е уплашил...

Ма то си е за уплаха...дате захапе такъв ЗМЕЙ и да те повлече към шавара...

Дурумич я да стоим по далече от тоя риболов...че да не станем курбан на Ивайловградските сомове...

Отче Нафърфорие...следващия път си вземи и пушката на риболов...я е зинал да хапе СОМа...я си го прострел като див ВЕПЪР с бренеке между очите...

-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...о...ооо...туй е само за мене - екшън и сръбска музика !batmilen написа:....
Дурумич я да стоим по далече от тоя риболов...че да не станем курбан на Ивайловградските сомове...![]()
...аз съм олд скуул, Батка ... писнало мий от риби един лакът - той Отчето знай за'ко му говоря

...туй ши са опрай, .... ама Отчето трябва малко нишан да ми бутне с ноу-хауто само! повече не ми трябва ! докато не изкарам един сом 60-70 кила - спокойствие няма да има!
...Искам да го лиша поне от една едра бройка тоз неговия язовир!

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... малей...ййй.... той голем дзвер, бе Батка .... ши го глътне за едното чудо и ши изплюй расото самоbatmilen написа:...то Отчето и от това ще го хване шубето...ЗМЕЙ ГОРЯНИН от нашия Бургаски залив...хахахаха

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- кандидат преподавател
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:

...със свещ са го търсили наш'то попе...ехейййй.... ако е тръгнал към егея .... мож да го спрат .... чи злато са изнася!
-
- сериозен играч
явна се некъв Кибритлия и си вика...нема сал отчето да клати...и DEL та НаБутанка изгоря барабар с оня младия пейзевенк къде го разпращатъ кат простинало магаре да ма дири в синодаdurumov написа:![]()
![]()
... ма изтриха темата с пролятите сълзи пред св.синод
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

таман написах че Българския народ е ИЗТРЕЩЯЛ и хоп некои кълчър трегер се яви с консервативно нелиберален поглед изтри убавата темичка за Ръждясалата Кучка Ботанка
Амин...а вие саирджий сал търкате ръчички а?

а да пална ли свещица с молба нещо да ви гледа само в новите папуци а ?
Амин
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... ай...да ревем всинцаотец Ми Го Нафърфорий написа:...и DEL та НаБутанка изгоря

....Батеееее.....пролей и ти една , бре...мискининооооо
....мож'да са търкулне и да стане на перла - кат я продадеш ши избийш и за карта и за билет

-
- сериозен играч