Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

ТЪРСЯ СПЕШНО!!!
Модератор: dantho.mihov
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
ТЪРСЯ СПЕШНО!!!
Вчера си изгубих ножчето,с което ходя 7 години за риба.А миналото лято изгубих първото ми ножче,което пазех вече 19 години.И така
Трябва ми джобно ножче,с острие не по-голямо от 8-10 см.,без такива странни екстри като отварачки и др. просто ножче.Единственото което ме притеснява че днес следобяд обиколих доста магазини и много лошо впечатление ми направи материала от който са изработени ножчетата.И така препоръчайте ми магазин от където мога да намеря ножче с качествено острие!
Трябва ми джобно ножче,с острие не по-голямо от 8-10 см.,без такива странни екстри като отварачки и др. просто ножче.Единственото което ме притеснява че днес следобяд обиколих доста магазини и много лошо впечатление ми направи материала от който са изработени ножчетата.И така препоръчайте ми магазин от където мога да намеря ножче с качествено острие!
- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
- krokibg
- учете се от него
Има много по-повечето рибарски магазини,но сигорно имаш специални изисквания към ножчето.Павката е прав за Швейцарските и са хубави,но цифрата е сериозна и за същите пари ще си купиш поне 5бр от Испанските .Успех в търсенето.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
Влез в Кинтекс и си избери най добрите неща ! ..и докато ги гледаш на витрината си спомни защо не се правят деца в градинката пред "Краставицата" ...защото всеки ша ти вика...върти налево, върти на десно...а сега отгоре, неее слез и мини отзад !
акъл нали имаш...
Амин дай му Господи разум и насочвай в избора му тоз Петко Денев наследник

акъл нали имаш...
Амин дай му Господи разум и насочвай в избора му тоз Петко Денев наследник

Господ може всичко чада мой !
-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Швейцарските ножчета не ми харесват.Жалко че не мога да намеря снимка на старото ми ножче да ви покажа класика.А от Сафарито мога да си купя само един патрон да се застрелям,ако случайно е малко по качествен.На краставицата се въртях два часа и нищо не харесах.А за парите няма значение важно е само да е добро качеството на острието.Това е снимка на брата близнак на моето ножче,на него съм му сменил пламасата.Търся нещо от този род.На Краставицата видях подобни но на тях ще ми е трудно да сменя пласмасата защото оригиналното покритие скрива болтовете,а и незнам дали не е лепено само 

- krokibg
- учете се от него
Имам швейцарско ножче от 7-8 год.Купих си часовник "Тисот" и ми подариха комплект ножче със фенерче /но не от тези червените а черно и дълго 20-25см /.От години го ползувам и само тук-таме се отчупиха чирените,но аз ги поправих и сега още го ползвам.Така че хора разни и всеки си има различни желания и виждания за ножовете.Колегата малко ще се поразходи и ще си намери ножа на неговото сърце.Всички знаем че има достатъчно ножове и ножчета във доста магазини,само се иска обикаляне.

-
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Ножчето ми може да беше Китайско но беше качествено!Сега си харесах едно от каталога на guns.bg и ще си го поръчам.А за Бат Миленовото ножче
.И да ги има и да ги няма този модел са ножчета за пенсионери.Аз предпочтитам по-интересни форми и задължително назъбено в долният край на острието.Безценни са тези зъбци

- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Рибарин,тук в Пловдив има хубави нажчета във всеки магазин и то качественни.Как го каза ...Ще си поръчам.....направо ме разби,като че ли живееш в Албания.Най добре се разходи до някой по зареден ловен магазин в Бургас и ще си намериш точно каквото търсиш.
Мисля че е глупаво да правиш поръчка от София за 12-15лв

-
- сериозен играч
ТИ Рибарче...ТВ ПЕШО И САШО май не гледаш...там "братята" французи отдавна са преценили качествата на това ножле...Ribarina написа:Ножчето ми може да беше Китайско но беше качествено!Сега си харесах едно от каталога на guns.bg и ще си го поръчам.А за Бат Миленовото ножче![]()
![]()
.И да ги има и да ги няма този модел са ножчета за пенсионери.Аз предпочтитам по-интересни форми и задължително назъбено в долният край на острието.Безценни са тези зъбци

Ех неведоми са пътищата Господни...към световното инфо...щом не си го видел...звачи не съществува...ШОПска теория и практика...хахаха...