ТЪРСЯ СПЕШНО!!!

Всичко за което не намирате подходящ форум

Модератор: dantho.mihov

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

ТЪРСЯ СПЕШНО!!!

Мнение от Ribarina »

Вчера си изгубих ножчето,с което ходя 7 години за риба.А миналото лято изгубих първото ми ножче,което пазех вече 19 години.И така
Трябва ми джобно ножче,с острие не по-голямо от 8-10 см.,без такива странни екстри като отварачки и др. просто ножче.Единственото което ме притеснява че днес следобяд обиколих доста магазини и много лошо впечатление ми направи материала от който са изработени ножчетата.И така препоръчайте ми магазин от където мога да намеря ножче с качествено острие!
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Бензиностанцийте на Шел - оригинални швейцарски ножчета :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Има много по-повечето рибарски магазини,но сигорно имаш специални изисквания към ножчето.Павката е прав за Швейцарските и са хубави,но цифрата е сериозна и за същите пари ще си купиш поне 5бр от Испанските .Успех в търсенето.
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
seefeel
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от seefeel »

виж на сафарито,там има доста ножове
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Вземи си опинел, френски са сгъваеми и са много добри :wink:
отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

Влез в Кинтекс и си избери най добрите неща ! ..и докато ги гледаш на витрината си спомни защо не се правят деца в градинката пред "Краставицата" ...защото всеки ша ти вика...върти налево, върти на десно...а сега отгоре, неее слез и мини отзад !

акъл нали имаш...

Амин дай му Господи разум и насочвай в избора му тоз Петко Денев наследник :lol: :lol: :lol:
Господ може всичко чада мой !
Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Швейцарските ножчета не ми харесват.Жалко че не мога да намеря снимка на старото ми ножче да ви покажа класика.А от Сафарито мога да си купя само един патрон да се застрелям,ако случайно е малко по качествен.На краставицата се въртях два часа и нищо не харесах.А за парите няма значение важно е само да е добро качеството на острието.Това е снимка на брата близнак на моето ножче,на него съм му сменил пламасата.Търся нещо от този род.На Краставицата видях подобни но на тях ще ми е трудно да сменя пласмасата защото оригиналното покритие скрива болтовете,а и незнам дали не е лепено само Изображение
Iceberg
новобранец
новобранец

Мнение от Iceberg »

Хубаво ножче за без пари няма . Швейцарските са си много добри, но щом не ги харесваш се разходи до някой от оръжейните магазини и виж какво предлагат. Аз освен швейцареца ползвам едно на Muela с молибден-ванадиево острие дълго 10 см и дебело 3 мм. Много е здраво и стабилно.
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Изображение

Ползвам EKA NORMARK с дръжка от БАБИНГА...ама тук ги няма Рибарче...ще трябва доста да се озориш докато го намериш...а китайски ментета колко щеш..хахаха...кат ги губиш толкова често ....вземи си и си го вържи на връв...аз поне така правя... :lol:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Имам швейцарско ножче от 7-8 год.Купих си часовник "Тисот" и ми подариха комплект ножче със фенерче /но не от тези червените а черно и дълго 20-25см /.От години го ползувам и само тук-таме се отчупиха чирените,но аз ги поправих и сега още го ползвам.Така че хора разни и всеки си има различни желания и виждания за ножовете.Колегата малко ще се поразходи и ще си намери ножа на неговото сърце.Всички знаем че има достатъчно ножове и ножчета във доста магазини,само се иска обикаляне. :twisted: :twisted: :twisted:

Ribarina
разбира нещата
разбира нещата
Обратна връзка:

Мнение от Ribarina »

Ножчето ми може да беше Китайско но беше качествено!Сега си харесах едно от каталога на guns.bg и ще си го поръчам.А за Бат Миленовото ножче :lol: :lol: :lol: .И да ги има и да ги няма този модел са ножчета за пенсионери.Аз предпочтитам по-интересни форми и задължително назъбено в долният край на острието.Безценни са тези зъбци
Аватар
barutchiata ©
Администратор
Администратор

Мнение от barutchiata © »

Какво точно е предимството на зъбите???
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Рибарин,тук в Пловдив има хубави нажчета във всеки магазин и то качественни.Как го каза ...Ще си поръчам.....направо ме разби,като че ли живееш в Албания.Най добре се разходи до някой по зареден ловен магазин в Бургас и ще си намериш точно каквото търсиш. :roll: :roll: :roll: Мисля че е глупаво да правиш поръчка от София за 12-15лв :lol: :lol: :lol:

отец Ми Го Нафърфорий
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от отец Ми Го Нафърфорий »

след поглед в Кинтекс...другите магазини се забравят в миг !!! Ама кои да ме чуе....
Господ може всичко чада мой !
Аватар
batmilen
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от batmilen »

Ribarina написа:Ножчето ми може да беше Китайско но беше качествено!Сега си харесах едно от каталога на guns.bg и ще си го поръчам.А за Бат Миленовото ножче :lol: :lol: :lol: .И да ги има и да ги няма този модел са ножчета за пенсионери.Аз предпочтитам по-интересни форми и задължително назъбено в долният край на острието.Безценни са тези зъбци
ТИ Рибарче...ТВ ПЕШО И САШО май не гледаш...там "братята" французи отдавна са преценили качествата на това ножле... :lol:

Ех неведоми са пътищата Господни...към световното инфо...щом не си го видел...звачи не съществува...ШОПска теория и практика...хахаха... :lol:
Публикувай отговор

Обратно към “Разни”