Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Помощ
Модератор: Paublo_Eskobar
Помощ
Здравейте искам да попитам добра стръв и в сащият момент захранка в смисал защото ще ловя на пружина и не знам какво да сложя в нея а в сащия момент какво да сложа на куките нов сам в хобито и сас сигурност ще сам благодарен на всеки който помогне . Ще се пробвам за Шаран
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Re: Помощ
Сега ли бре,браво за оптимизмаtheraven написа:Здравейте искам да попитам добра стръв и в сащият момент захранка в смисал защото ще ловя на пружина и не знам какво да сложя в нея а в сащия момент какво да сложа на куките нов сам в хобито и сас сигурност ще сам благодарен на всеки който помогне . Ще се пробвам за Шаран

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
Не аз просто искам да знам няма да трагна в този СТУД да ловя риба просто от интерес

- Иво Вълов
- фен клуб-скобар
Това е някаква шега сигурно
Е , ако не е все пак ни улесни , кава риба мислиш да ловиш или все още не е ти е ясно ?
Ама да питаш все пак
Ти на пружина и Щука можеш да ловиш, с малко подобрения и некое друго метално поводче и става .
АКо пък си намислил да ловиш мирна риба – Качамак , хляб , кюспе със хляб омесено, фидер захранка .....
Дерзай

Е , ако не е все пак ни улесни , кава риба мислиш да ловиш или все още не е ти е ясно ?
Ама да питаш все пак

Ти на пружина и Щука можеш да ловиш, с малко подобрения и некое друго метално поводче и става .
АКо пък си намислил да ловиш мирна риба – Качамак , хляб , кюспе със хляб омесено, фидер захранка .....
Дерзай