Помощ

Модератор: Paublo_Eskobar

theraven
новобранец
новобранец

Помощ

Мнение от theraven »

Здравейте искам да попитам добра стръв и в сащият момент захранка в смисал защото ще ловя на пружина и не знам какво да сложя в нея а в сащия момент какво да сложа на куките нов сам в хобито и сас сигурност ще сам благодарен на всеки който помогне . Ще се пробвам за Шаран
Аватар
tsvetkoff
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Помощ

Мнение от tsvetkoff »

Има специализирани захранки за пружина или фидер.
А иначе класика си е качамак .......... :wink:
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

theraven написа:Здравейте искам да попитам добра стръв и в сащият момент захранка в смисал защото ще ловя на пружина и не знам какво да сложя в нея а в сащия момент какво да сложа на куките нов сам в хобито и сас сигурност ще сам благодарен на всеки който помогне . Ще се пробвам за Шаран
Сега ли бре,браво за оптимизма :roll: Ръгай кюспе и хляб в пружината и сложи повечко куки на нея,да е сигурно закачането.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
theraven
новобранец
новобранец

Мнение от theraven »

Не аз просто искам да знам няма да трагна в този СТУД да ловя риба просто от интерес :D :) :lol:
Аватар
Иво Вълов
фен клуб-скобар

Мнение от Иво Вълов »

Това е някаква шега сигурно :lol:
Е , ако не е все пак ни улесни , кава риба мислиш да ловиш или все още не е ти е ясно ?
Ама да питаш все пак :)
Ти на пружина и Щука можеш да ловиш, с малко подобрения и некое друго метално поводче и става .
АКо пък си намислил да ловиш мирна риба – Качамак , хляб , кюспе със хляб омесено, фидер захранка .....
Дерзай
Изображение
Публикувай отговор

Обратно към “Стръв и захранка”