Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Спинингов риболов
naRiba.com

Форум

Воблери за сом???
Модератори: Павел Иванов, sestrata
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Воблери за сом???
Айде колеги светнете ме за модели, на който сте хващали сом, става въпрос за риболов от брега, пък и моделите за влачене може да вършат работа от ръка.
Не ми трябва да издавате някакви тайни, просто напишете моделите на който сте хващали.
Лятото ги мъчих с 15-тина модела , но безуспешно, докато на стръв си кълвяха гадините на същото място където мятах и то начесто
Не ми трябва да издавате някакви тайни, просто напишете моделите на който сте хващали.
Лятото ги мъчих с 15-тина модела , но безуспешно, докато на стръв си кълвяха гадините на същото място където мятах и то начесто

- man1966
- ще става разбирач
Re: Воблери за сом???
Виж постовете на Кроки-там има каквото те интересува,даже и снимки..Ivak написа:Айде колеги светнете ме за модели, на който сте хващали сом, става въпрос за риболов от брега, пък и моделите за влачене може да вършат работа от ръка.

Я елате рибенца при батко...
-
- кандидат преподавател
нашправо влез в галерията на Кроки, там ги е снимал човека . ама от мене да си знаеш, тоя де ти го подариха си е таман за сом
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!
http://standartparket.com/
- krokibg
- учете се от него
Излезнаха още нови модели,който гледах по Хобитв.Руснаците ги ползуват със завиден успех и се надявам и тук да работят.В момента нямам възможност да ги кача но ще ги снимам и очаквайте да ги кача в най-скоро време. 

Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
- krokibg
- учете се от него
Ivak,съветът ми към тебе е да си вземеш от почти всички Рапали и Воблери който имаш възможност да си вземеш.Сома е доста капризен и във много случай /а това съм го изпитал на собствен гръб / ловим един до друг и на един му удра на един вид а другите гледат.Трябва да имаш възможност да ги сменяш а това означава да имаш доста модели който да въртиш.Последно време има доста работещи воблери и излизат и по-нови модели.За това съвета ми е да си направиш цял набор + набор блесни,който също не са за пренебрегване. 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Аз лятото измятах и изпокъсах доста рапали и грозни патета, ама успех нц. Сега поне няма да късам взех си уж най-доброто плетено
За блесните бях питал веднъж за подходящи, тези с който съм пробвал доста трудно ги смъквам на дъното, при течение, говоря за Дунав.
Че е капризен това ясно, но лятото ходя почти всеки ден за риба след работа, в повечето случай спининг, Дунав ми е под носа, познавам местата перфекто
.
Та ако е подходящи воблерите все трябва да удари някога.
За това лято за щуката се доказа един воблер на грозно пате и колкото да е капризна с повече упорство на него винаги съм хващал.
Та за такива бойци питах

За блесните бях питал веднъж за подходящи, тези с който съм пробвал доста трудно ги смъквам на дъното, при течение, говоря за Дунав.
Че е капризен това ясно, но лятото ходя почти всеки ден за риба след работа, в повечето случай спининг, Дунав ми е под носа, познавам местата перфекто

Та ако е подходящи воблерите все трябва да удари някога.
За това лято за щуката се доказа един воблер на грозно пате и колкото да е капризна с повече упорство на него винаги съм хващал.
Та за такива бойци питах

- krokibg
- учете се от него
За дълбоко газене ти препоръчвам Сторм.Тези със по големите лопатки,сега не се сещам как се казваха но на кутийте си пише на колко метра слизат.Има много който биха ти свършили работа.На пролет ти препоръчвам да влачиш със лодка.Най-добре взима когато влачиш по течението - надолу.Сега се изнасям извън града,но като се върна ще ти напиша поименно всеки воблер или рапала.За влакната - аз исползувам Dynatron Fluo и от известно време пробвах и вече ползувам Power Pro 0.19 - 0.23. По точно и двете влакна.Послушах колеги от форума и след търсене на оригинално влакно се уверих че и то е с добро качество.Явно преди съм пробвал някое менте на Power Pro,което нашите измамници по магазините са продавали за оригинал.
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него?
Ако не точно това дайте съвет за качествено влакно,с което може да се изкара на сухо по-големичка риба,например някъде над 7-8 кила,предимно щука.
Дайте снимки на воблерите,на които ловите.

Ако не точно това дайте съвет за качествено влакно,с което може да се изкара на сухо по-големичка риба,например някъде над 7-8 кила,предимно щука.
Дайте снимки на воблерите,на които ловите.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Моето го взех с малко намаление, иначе в Русе е 50 лв за ролка от 137 метра това за 0,17 другите незнам.
СТава въпрос за плетено, да не се обърка. На мен може да ми дойде слабо, че все най-големите корени ловя
, бях се зарекъл да взема о,25 или 0,30 ама не е късно поне от сопи и макари съм го докарал
Ще снимам кутиите ми в най скоро време
СТава въпрос за плетено, да не се обърка. На мен може да ми дойде слабо, че все най-големите корени ловя

Ще снимам кутиите ми в най скоро време

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Камбата написа:Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него?![]()
Power Pro пристига оригинално до пред вас а Спайдър ориджинал ( в момента около 40 кинта ) от магазините на АБУ и Мичел ( Пуре Фишинг БГ )

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
- Камбата
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Павел Иванов написа:Камбата написа:Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него?![]()
Power Pro пристига оригинално до пред вас а Спайдър ориджинал ( в момента около 40 кинта ) от магазините на АБУ и Мичел ( Пуре Фишинг БГ )

"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"
- Лий Улф - 1939 г.
- Лий Улф - 1939 г.