Воблери за сом???

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Воблери за сом???

Мнение от Ivak »

Айде колеги светнете ме за модели, на който сте хващали сом, става въпрос за риболов от брега, пък и моделите за влачене може да вършат работа от ръка.

Не ми трябва да издавате някакви тайни, просто напишете моделите на който сте хващали.

Лятото ги мъчих с 15-тина модела , но безуспешно, докато на стръв си кълвяха гадините на същото място където мятах и то начесто :?
Аватар
man1966
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Воблери за сом???

Мнение от man1966 »

Ivak написа:Айде колеги светнете ме за модели, на който сте хващали сом, става въпрос за риболов от брега, пък и моделите за влачене може да вършат работа от ръка.

Не ми трябва да издавате някакви тайни, просто напишете моделите на който сте хващали.

Лятото ги мъчих с 15-тина модела , но безуспешно, докато на стръв си кълвяха гадините на същото място където мятах и то начесто :?
Виж постовете на Кроки-там има каквото те интересува,даже и снимки.. :idea:
Я елате рибенца при батко...
Краси_поборника
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Краси_поборника »

DAUN DIP HUSKI JERK НА RAPALA на Жребчзво 12 кг сом 2002г
Аватар
Кърцата
фен клуб-скобар

Мнение от Кърцата »

нашправо влез в галерията на Кроки, там ги е снимал човека . ама от мене да си знаеш, тоя де ти го подариха си е таман за сом
само русалки НЕ ловя и то защото не им знам мезето

http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=25&t=18972- ПАК ЩЕ ДОЙДЕМ!!!!!!!!!

http://standartparket.com/
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Излезнаха още нови модели,който гледах по Хобитв.Руснаците ги ползуват със завиден успех и се надявам и тук да работят.В момента нямам възможност да ги кача но ще ги снимам и очаквайте да ги кача в най-скоро време. :smt006
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!

Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Благодаря на всички колеги, то с един воблер нестава така че препоръчвайте пък аз ще купувам за да си набавя някаква колекция и да ги почвам на лято.

Дотук имам да купувам една рапала дип рън и едно салмо Боксер :lol: :lol:
Аватар
sampo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от sampo »

Ей го , "оригинално" китайско менте за 2 лева от илиенци :roll: , сома си е падал по воблери със дръпнати очички .. :lol:

Изображение
Изображение
Изображение
На платено не одим !
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

Ivak,съветът ми към тебе е да си вземеш от почти всички Рапали и Воблери който имаш възможност да си вземеш.Сома е доста капризен и във много случай /а това съм го изпитал на собствен гръб / ловим един до друг и на един му удра на един вид а другите гледат.Трябва да имаш възможност да ги сменяш а това означава да имаш доста модели който да въртиш.Последно време има доста работещи воблери и излизат и по-нови модели.За това съвета ми е да си направиш цял набор + набор блесни,който също не са за пренебрегване. :smt006

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Аз лятото измятах и изпокъсах доста рапали и грозни патета, ама успех нц. Сега поне няма да късам взех си уж най-доброто плетено :lol:

За блесните бях питал веднъж за подходящи, тези с който съм пробвал доста трудно ги смъквам на дъното, при течение, говоря за Дунав.

Че е капризен това ясно, но лятото ходя почти всеки ден за риба след работа, в повечето случай спининг, Дунав ми е под носа, познавам местата перфекто 8) .

Та ако е подходящи воблерите все трябва да удари някога.

За това лято за щуката се доказа един воблер на грозно пате и колкото да е капризна с повече упорство на него винаги съм хващал.

Та за такива бойци питах :oops:
Аватар
krokibg
учете се от него
учете се от него

Мнение от krokibg »

За дълбоко газене ти препоръчвам Сторм.Тези със по големите лопатки,сега не се сещам как се казваха но на кутийте си пише на колко метра слизат.Има много който биха ти свършили работа.На пролет ти препоръчвам да влачиш със лодка.Най-добре взима когато влачиш по течението - надолу.Сега се изнасям извън града,но като се върна ще ти напиша поименно всеки воблер или рапала.За влакната - аз исползувам Dynatron Fluo и от известно време пробвах и вече ползувам Power Pro 0.19 - 0.23. По точно и двете влакна.Послушах колеги от форума и след търсене на оригинално влакно се уверих че и то е с добро качество.Явно преди съм пробвал някое менте на Power Pro,което нашите измамници по магазините са продавали за оригинал.

Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Благодаря много :smt041
за влакно аз съм с спайдър на Баркли 0,17- 16,5 кг
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него? :shock:

Ако не точно това дайте съвет за качествено влакно,с което може да се изкара на сухо по-големичка риба,например някъде над 7-8 кила,предимно щука.

Дайте снимки на воблерите,на които ловите.
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Ivak
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Мнение от Ivak »

Моето го взех с малко намаление, иначе в Русе е 50 лв за ролка от 137 метра това за 0,17 другите незнам.

СТава въпрос за плетено, да не се обърка. На мен може да ми дойде слабо, че все най-големите корени ловя :oops: , бях се зарекъл да взема о,25 или 0,30 ама не е късно поне от сопи и макари съм го докарал :lol:
Ще снимам кутиите ми в най скоро време :wink:
Аватар
Павел Иванов
и господ не е толокова добър
и господ не е толокова добър

Мнение от Павел Иванов »

Камбата написа:Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него? :shock:

Power Pro пристига оригинално до пред вас а Спайдър ориджинал ( в момента около 40 кинта ) от магазините на АБУ и Мичел ( Пуре Фишинг БГ ) :wink:
Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !

Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Аватар
Камбата
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от Камбата »

Павел Иванов написа:
Камбата написа:Колко струва това влакно бе и от къде да си купя повечко от него? :shock:

Power Pro пристига оригинално до пред вас а Спайдър ориджинал ( в момента около 40 кинта ) от магазините на АБУ и Мичел ( Пуре Фишинг БГ ) :wink:
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
"Риболовът на дивите риби е твърде ценен, за да бъдат те улавяни само веднъж!"

- Лий Улф - 1939 г.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”