Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум

Толстолоп
Модератор: sapuna
- GE6_HUNT
- научил се да хвърля
- Обратна връзка:
Да Ви кажа ли колеги нито е интересна,нито оригинална,но според мен така става най-вкусно толстолобът.Понеже той е много тлъста риба и в пържено състояние става още по зле,го пека на скара за кебапчета,или НАДЪРВЕНИ въглища.Всичкото мас се стопява и си остава сладката миризма от скарата.
Втория по интересен и отново доста вкусен вариант е да се пуше или вее.Но за пушенето се иска много и продължителна бдителност до пеща и според мен по си струва задето ще губите време като огняр да отидете и да си наловите някоя по-постна риба.
Втория по интересен и отново доста вкусен вариант е да се пуше или вее.Но за пушенето се иска много и продължителна бдителност до пеща и според мен по си струва задето ще губите време като огняр да отидете и да си наловите някоя по-постна риба.
да ви каЯ и аз го хапвам наи вече на скара но не забравяите варянта да се cмели на каима с малко свинско и да си направите бойествени киофтенcа от него
ако някои се интересува пои подробно от тази реcепта да си кайе 6те му обесня вси4ко
но попринcип си боравите с получената каима както с обикновена каима
сяка6 правите киофтета но с разликата че са от риба
ако някои се интересува пои подробно от тази реcепта да си кайе 6те му обесня вси4ко
но попринcип си боравите с получената каима както с обикновена каима
сяка6 правите киофтета но с разликата че са от риба
-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
малко мога да поспоря относно това,че толстолоба е тльст...да така става,както и шарана,както и сьс сома,както дори с пьстьрвата....ако са от развьдник
пробвайте обаче с дунавсо животно-само мускул да го еба!за сьжаление и на мене рядко ми се случва а и понеже се лови само на тьрмьк,не сьм особено запален
пробвайте да накиснете месото в смес от прясно мляко,бяло вино и подправки-за 1 вечер в хладилника,после се измива и го праиш кво си искаш...сьщото препорьчвам и за моруната,че тя според мене наистина си е гадна
а и нещо интересно-най мазната бьлгарска риба е.....уклея:))))около 22-25% мастно сьдьржание ма месото....да ви е вкусно.от главта на толстолоба па става чудесна чорба-трезве:)))

"Всички животни са равни, но някои са по-равни от други".
-
- разбира нещата