Питане относно щуките на Кочеринските гьолове и блесните

Модератор: sapuna

Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Питане относно щуките на Кочеринските гьолове и блесните

Мнение от malkia_boxing »

Някой може ли да каже дали е хващал щука на блесна в гьоловете край Кочериново ? И ако може да издаде кой точно гьол и на каква точно блесна ;) :drinkers:
Времето лети като магнит.
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Re: Питане относно щуките на Кочеринските гьолове и блесните

Мнение от bokser »

Да. Близките до реката гьолове. Някакъв Мепс, ма се затри по закачките. :)
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

bokser написа:Да. Близките до реката гьолове. Някакъв Мепс, ма се затри по закачките. :)
Имаш предвид дългия гьол. От пътя дето е пресевната, през каналчето и преди дигата на ляво дето е ?
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Да, но не само в него. :wink:
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

ахам. А мепс-а помниш ли какъв точно беше и колко беше голяма рибата ? Аз имам всички разцветки на Mepps Lusox немора 2 и 3. Мислиш ли, че са подходящи за там ?
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Мисля 2 да беше
Изображение
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

bokser написа:Мисля 2 да беше
Изображение
еееее какво ме направи ти бре човек :) аз съм ловил щуки на гьоловете на тапа ама са били по 800 грама макс :) мислех че това за големите щуки там са митове и легенди :)
Емил Димитров
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от Емил Димитров »

не са митове но сега всичко е замръзнало и не става за блесна
http://www.krakra-fishing.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Емил Димитров написа:не са митове но сега всичко е замръзнало и не става за блесна
скоро си бил или ... ?
Аватар
bokser
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от bokser »

Прав е колегата - отдавна замръзнаха и едва ли при този студ са се размръзнали. Това е снимка от преди месец, а ледът си беше бая. :wink:
Изображение
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

bokser написа:Прав е колегата - отдавна замръзнаха и едва ли при този студ са се размръзнали. Това е снимка от преди месец, а ледът си беше бая. :wink:
Изображение
Спести ми едно возене Благоевград-Кочериново-Благоевград с тая снимка :)
Благодаря :)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

malkia_boxing написа:
bokser написа:Прав е колегата - отдавна замръзнаха и едва ли при този студ са се размръзнали. Това е снимка от преди месец, а ледът си беше бая. :wink:
Изображение
Спести ми едно возене Благоевград-Кочериново-Благоевград с тая снимка :)
Благодаря :)
тоя гьол държи най-голямата щука и сом там фанах сом 19 кг случайно иначе имам щука 6.800 пак там и много по2-3 кила на клатушка ама от тия руските по 25-30 грама .Лошото е обаче че гьола на много места е плитък и има много мрежари и то мражари с пушки и автомати.Направо са си от Ал Кайда.Иначе там ми е най успешния риболов на щука сом и лин.Местен съм така че вервай ми :lol: а и там щука излиза като падне малко водата,тва е след забраната,но от 1 година година и нещо значително намаля.За 2011 имам 1 3.5 кила и около 100-150 по 200 грама-всичките рилиизнати без 2 които бех закачил случайно с блесната директно в мозъка :? общо взето може ако искаш да се организираме след забраната или пък на откриването,щот тогава ходя сам и ми е гадно,ама не на тоя.Аз сега ходя на друг които се води най-стария и най-дълбокия,а и няма мрежари :)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
malkia_boxing
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

тоя гьол държи най-голямата щука и сом там фанах сом 19 кг случайно иначе имам щука 6.800 пак там и много по2-3 кила на клатушка ама от тия руските по 25-30 грама .Лошото е обаче че гьола на много места е плитък и има много мрежари и то мражари с пушки и автомати.Направо са си от Ал Кайда.Иначе там ми е най успешния риболов на щука сом и лин.Местен съм така че вервай ми :lol: а и там щука излиза като падне малко водата,тва е след забраната,но от 1 година година и нещо значително намаля.За 2011 имам 1 3.5 кила и около 100-150 по 200 грама-всичките рилиизнати без 2 които бех закачил случайно с блесната директно в мозъка :? общо взето може ако искаш да се организираме след забраната или пък на откриването,щот тогава ходя сам и ми е гадно,ама не на тоя.Аз сега ходя на друг които се води най-стария и най-дълбокия,а и няма мрежари :)[/quote]

Както има една песен " Ти от рая ли дойдеее " :D И аз общо бзето все сам си ходя на риба :) А гледам ти не си от скоро по реките та може да понауча доста неща от тебе :) ще ми е приятно да организираме излет някой път ;)
Аватар
Д.Граховски
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Д.Граховски »

malkia_boxing написа:тоя гьол държи най-голямата щука и сом там фанах сом 19 кг случайно иначе имам щука 6.800 пак там и много по2-3 кила на клатушка ама от тия руските по 25-30 грама .Лошото е обаче че гьола на много места е плитък и има много мрежари и то мражари с пушки и автомати.Направо са си от Ал Кайда.Иначе там ми е най успешния риболов на щука сом и лин.Местен съм така че вервай ми :lol: а и там щука излиза като падне малко водата,тва е след забраната,но от 1 година година и нещо значително намаля.За 2011 имам 1 3.5 кила и около 100-150 по 200 грама-всичките рилиизнати без 2 които бех закачил случайно с блесната директно в мозъка :? общо взето може ако искаш да се организираме след забраната или пък на откриването,щот тогава ходя сам и ми е гадно,ама не на тоя.Аз сега ходя на друг които се води най-стария и най-дълбокия,а и няма мрежари :)
Както има една песен " Ти от рая ли дойдеее " :D И аз общо бзето все сам си ходя на риба :) А гледам ти не си от скоро по реките та може да понауча доста неща от тебе :) ще ми е приятно да организираме излет някой път ;)[/quote]

На тия гьолове и участъка на Струма от Мурсалево до вливането на рилската река съм от 6 годишен познавам местата и макар че съм ловил с най-смотаните такъми най-грубите и най-нескупосано направените сме ловили страшно много риба.Ама тва преди време сега малко по-различно лятото ще организираме няколко излета по тия места:)
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

Изображение

[url]http://maximo.bg/url]
Аватар
naskobo
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от naskobo »

Toва е единственото място на което всеки път ИАРА ме проверява, не знам дали е случайност или практика. Рибата е кът, така, че пускайте поне маломерките. Няма блесна- фаворит, но повечето гьолове са яко обрасли, така, че трябва да се ползват по-леки блесни и плуващи воблери. Подходящи са Лексосите на МЕПС, но без утежнението.Дори и на най-малките и плитки гъолчета може да очакваш удар-но трябва да ги приближаваш като диверсант .
Едно от местата, където съм се капотирал най-често!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”