СПЕШНО

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
pe608420
новобранец
новобранец

СПЕШНО

Мнение от pe608420 »

ЗДРАВЕЙТЕ КОЛЕГИ ИСКАМ ДА ВИ ПИТАМ НЯКОЙ МОЖЕ ЛИ ДА МИ ПОМОГНЕ ДА СИ ОПРАВЯ ПРЕДАВАТЕЛЯ КОЙТО Е Hоbbу кing със приемника да работят на една честота ако може да ми обясните как става ЗАЩОТО НЕЩО ГО НАПРАВИХ ОТ ПЛОВДИВ САМ
bruxelman
новобранец
новобранец

Re: СПЕШНО

Мнение от bruxelman »

Колега ако кажеш по точно какво си пипал и какво по-точно искаш да направиш може да се намери кой да ти помогне.
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

bruxelman написа:Колега ако кажеш по точно какво си пипал и какво по-точно искаш да направиш може да се намери кой да ти помогне.
...и какъв модел ти е апаратурата, все пак. Щото Hobby King имат доста модели.
pe608420
новобранец
новобранец

Мнение от pe608420 »

здравейте колеги искам да ви питам от къде мога да намеря риемник 8 каналов HK-R8A Hobbу KING СПЕШНО
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
TeodorJO
новобранец
новобранец

Мнение от TeodorJO »

Ами колега отиваш в някой магазин за радиоуправляеми модели (в Пловдив не знам къде има). Може да намериш нещо подходящо, дори да не е на HobbyKing. Информация по-подробна можеш да намериш в сайта и из форумите на modelistika (за магазини и т.н.)
horgasz
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от horgasz »

Колега, в Пловдив има магазин: http://rchobby-bg.com/index.php?main_page=contact_us и е най-добре да питаш там. Другия вариант, както каза колегата @TeodorJO, да попиташ тук: http://modelistika.com
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”