Focus Legacy Match

Модератор: Paublo_Eskobar

teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Focus Legacy Match

Мнение от teodor_xristov_80 »

Здравейте на всички.
Имам въпрос относно горепосоченият мач.
След много лутане и разглеждане, пробване и събиране на мнения и консултации се спрях на въпросният. Първоначално бях се насочил към Шимано, но бързо ме разубедиха с думите "хубав мач на Шимано- поне 300 лв." .Разглеждах за нещо стойностно и марково, но в ценовият диапазон 120-130лв., май няма как да стане.
Получих много добри отзиви за въпросният мач,пък и съм доволен от марката, защото дънарките ми са от същата и 14 кг. шарани от 250 м. си ги дърпам с тях без проблеми, но единственото което не ми допада при Легасито е по високата акция 5-25 гр.
Исках да е с акция 5-20 гр., но.....
Та към въпросчето. :wink: :wink: :wink: :wink: -
Ще се загуби ли удоволствието при риболов на червеноперки, таранки и други дребни риби с Legacy Match, с тази по висока акция,няма ли пръчката да е по твърда и малките рибета да се дърпат като с "колче" и ще имам ли проблеми при използването на плувки с по нисък грамаж - за прецизност и дистанция.
Макарата ще е Шимано Екстейдж 3000 - мачовият модел.
Та и без това въпросчетата ми станаха няколко - решението ми не е окончателно и не бих отказал и препоръки за пръчка за риболов и на дребни рибки и на шарковци с перфектна акция и баланс, без загуба на удоволствието.
Благодаря предварително.
Аватар
qno_zloo
кандидат преподавател
кандидат преподавател
Обратна връзка:

Re: Focus Legacy Match

Мнение от qno_zloo »

Аз личо незнам въпросния мач, но мисля че кефа при малките риби, платика, баби уклей и други сребристи драстично ще намалее. За кеф с малки риета си остава 3-15гр. акция мач.
За кастинга не се притеснявай.
..с други боклуци освен Шимано, не ловя;)

Изображение
DGK
новобранец
новобранец

Мнение от DGK »

Аз също съм се насочил към тази пръчка и съвсем скоро ще се сдобия с нея. Чух много добри отзиви. Взимам я за риболов на големи риби, а за баби и уклей си имам болонеза и гол телескоп. В крайна сметка универсална пръчка няма.
Аватар
Naas
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от Naas »

Има един на DAM дето от доста време го оглеждам ама само на картинка, като не съм го хващал как да се реша :? Става въпрос за този на 4.50 с акция до 15гр. ТОЗИ ТУК ако някой го е държал да сподели :wink:
Аватар
pacho109
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от pacho109 »

Имам 3 мача с акция 5-25: фокус Легаци - достатъчно мек,за да изпитваш удоволствие и от малките риби :idea: Колмика ми е доста по-твърд от легацито,а пък тиката със сложното име.персеревър или нещо подобно, е по средата между двата :idea:
Изображение
Чърчил: "Нима искате избори, които се решават от най-ненужните гласове, дадени за най-ненужните кандидати?"
Чърчил:" На Балканите има повече история,отколкото те могат да понесат!"
http://vremeto.v.bg/
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Ако може и мнението ви за това - които го е ползвал де. TRABUCСO и каква е разликата между двата.
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=1901
http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... ts_id=1555
teodor_xristov_80
ще става разбирач
ще става разбирач

Колеги поръчах си това, моля за бързи отзиви и предимствата и недостатъците на бързата акция.
Риболовен прът Shimano NEXAVE MATCH АХ 3,90 FA - fast
http://www.riboco.com/index.php?mod=pro ... XAVE-MATCH
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”