Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Най-накрая открихме 2012
-
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Най-накрая открихме 2012
На 24(вторник),с колегата Ivanov70 решихме да отскочим до с.Коневец.Пристигнахме по тъмно,учудващо имаше само една кола.Поразходихме се по реката да видим евентуално движение на риби,но такова нямаше.Решихме да не се мъчим да дърпаме риби от върбите из водата и се настанихме малко под "кейчето".
Разпънахме циганията,аз опънах щеката на 10м.,прецених,че няма полза да бъркам в средата на ряката...Последва 4-5 малки топки захранка за проба и още с първото изтичане взех да викам на Росен да разпъва кепа.Малко борба и сефтето се оказа в кепа-морунаж около 500гр.Започна доста динамичен риболов.Рибата определено се хранеше.Първоначално илзлизаха 50/50 морунаж-скобар с чудесни размери (около 6-700гр.).
Такъмчето бе 3гр. буре ,основно 0.14 ,повод 0.12 и кука 14 номер с жълто манисто,стръв два жъладови червея.
Риболовът бе страхотен около час и половина.Две трети от рибите уловихме през този период.
След това започна голямото надлъгване.Имаше моменти когато трябваше максимално задържане,но с по-тежка плувка от 3гр.,работа не вървеше.В един момент искаше едното дроперче да се търкаля по дъното,в друг стръвта тук там да докосва дъното.По едно време пък рибата дойде буквално в брега.Като цяло след 10:00,а може и по-рано,рибата спря да се влияе от храната и искаше много експерименти,което пък бе красотата на излета.За пробата дори сложих и червено манисто.И въпреки всичко на час бодвах по няколко риби,предимно скобари,но поне за мен трофейни,много борбени и 1.2мм. ластик го дърпаха както си искат.Имах няколко невероятни разпъвания,но изобщо не можех да реагирам.
Доста хора идваха и си отиваха,а по обяд когато решихме и ние да се прибираме бяха останали само 2,3-ма колеги.
Ето две снимки,че в голямата кал хич не ни бе до позиране

Мярка се едно шише 1,5л. за съпоставка

Разпънахме циганията,аз опънах щеката на 10м.,прецених,че няма полза да бъркам в средата на ряката...Последва 4-5 малки топки захранка за проба и още с първото изтичане взех да викам на Росен да разпъва кепа.Малко борба и сефтето се оказа в кепа-морунаж около 500гр.Започна доста динамичен риболов.Рибата определено се хранеше.Първоначално илзлизаха 50/50 морунаж-скобар с чудесни размери (около 6-700гр.).
Такъмчето бе 3гр. буре ,основно 0.14 ,повод 0.12 и кука 14 номер с жълто манисто,стръв два жъладови червея.
Риболовът бе страхотен около час и половина.Две трети от рибите уловихме през този период.
След това започна голямото надлъгване.Имаше моменти когато трябваше максимално задържане,но с по-тежка плувка от 3гр.,работа не вървеше.В един момент искаше едното дроперче да се търкаля по дъното,в друг стръвта тук там да докосва дъното.По едно време пък рибата дойде буквално в брега.Като цяло след 10:00,а може и по-рано,рибата спря да се влияе от храната и искаше много експерименти,което пък бе красотата на излета.За пробата дори сложих и червено манисто.И въпреки всичко на час бодвах по няколко риби,предимно скобари,но поне за мен трофейни,много борбени и 1.2мм. ластик го дърпаха както си искат.Имах няколко невероятни разпъвания,но изобщо не можех да реагирам.
Доста хора идваха и си отиваха,а по обяд когато решихме и ние да се прибираме бяха останали само 2,3-ма колеги.
Ето две снимки,че в голямата кал хич не ни бе до позиране

Мярка се едно шише 1,5л. за съпоставка

MILF - Man, I love fishing !
-
- ще става разбирач
-
- ще става разбирач
Re: Най-накрая открихме 2012
Много добре.Поздравления за улова,репортажа и откриването. 

Ако рибите бяха жени щях да ги ухажвам всеки
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
ден,ако жените бяха риби нямаше да се
занимавам с глупости а щях постояно да съм за риба.
- fishing.ivo6a.com
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
- stamicha
- вече хвърля и на тежко
Страхотен излет с добри рибоци!!Браво колеги!!
-
- новобранец
Страхотен излет и риболов, поздравления 

Браво пичове и наслука!
-
- кандидат преподавател
Чудесно bayatov,чудесен излет,творчески,кефиш отвсекъде! 

-
- кандидат преподавател
Баятов ,уникален риболов , репортажа не е пълен .....щото не съм с вас приятели

-
- сериозен играч
Поздравления за добрата слука! 

Повече от добре, браво
Забравихме формата на рибите в тия снегове 

Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн