Няма ли актуална информация?

Тук можете да споделяте къде и каква риба кълве в момента.

Модератор: Paublo_Eskobar

dolphin
новобранец
новобранец

Няма ли актуална информация?

Мнение от dolphin »

Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/ :lol:
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Колега,изчакай събота и неделя.В рубриката Къде кълве в момента ще дам резултата.
kampf
новобранец
новобранец

Re: Няма ли актуална информация?

Мнение от kampf »

dolphin написа:Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/ :lol:
каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от maranzika »

kampf написа:
dolphin написа:Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/ :lol:
каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....
Къде тва.И аз утре мислех да ходя около Търново.
Аватар
sapuna
Модератор
Модератор
Обратна връзка:

Мнение от sapuna »

kampf написа: каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....
От бистрата вода е!Рибата е предпазлива и доста мудна.Преди три дни бях за кефал.Наблюдавах ги от високия бряг как лапват стръвта (две бели на №12) и не секундата изплюват.Бях с плувка 0.3гр и повярвай ми не се усеща почукване,а виждам куката в устата му.И все пак се излъгва някое и друго. ЕТО ГИ
А за булдо забрави!Тази зима и мънистото нещо не се връзва.Ами че то зима,като зима ли е?
Изображение
.............."Не кордата се къса, а нервите на рибаря".............
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

Мисля утре да отскоча да с.Гарваново-до Горски извор.Ще ви дам резултата.Наслука.
lz1igr
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от lz1igr »

С две приказки,много народ,малко риба на Гарваново.Един колега ми каза,че в началото на стената,са извадили бяла риба,но колко е вярно,не знам.Следобяд минахме през Татарево-неплатения.И там,както и на предния,водата беше паднала с около 2м.Нищо не клъвна и си тръгнахме.Забелязах обаче,че водата е много студена.Наслука.
Публикувай отговор

Обратно към “Къде и какво кълве в момента.”