Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Няма ли актуална информация?
Модератор: Paublo_Eskobar
Няма ли актуална информация?
Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/ 

Re: Няма ли актуална информация?
каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....dolphin написа:Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/
- maranzika
- сериозен играч
Къде тва.И аз утре мислех да ходя около Търново.kampf написа:каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....dolphin написа:Защо никой не споделя нова информация, искате да си я запазите в тайна ли? Никой ли не е ходил скоро за риба? Знам, че не й е точно времето, но с този сбъркан климат може и рибата да се е объркала. Някой има ли информация къде кълве в момента около Пловдив /изключвам Пясъка-бяхме там в неделя -дори не ни помирисаха въдиците/
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
От бистрата вода е!Рибата е предпазлива и доста мудна.Преди три дни бях за кефал.Наблюдавах ги от високия бряг как лапват стръвта (две бели на №12) и не секундата изплюват.Бях с плувка 0.3гр и повярвай ми не се усеща почукване,а виждам куката в устата му.И все пак се излъгва някое и друго. ЕТО ГИkampf написа: каква информация, два дена вися на река Янтра около В.Търново зареден като ловджийски патрондаж с всякаква стръв/рибче,сив, торен ,бял черав,манисто ,воблери няколко вида ,болдо с 6 вида мухи.../ рибата прескача плувката но не пипа стръвта .....такова чудо не ми се беше случвало.....явно топлото време не е на добре....
А за булдо забрави!Тази зима и мънистото нещо не се връзва.Ами че то зима,като зима ли е?
С две приказки,много народ,малко риба на Гарваново.Един колега ми каза,че в началото на стената,са извадили бяла риба,но колко е вярно,не знам.Следобяд минахме през Татарево-неплатения.И там,както и на предния,водата беше паднала с около 2м.Нищо не клъвна и си тръгнахме.Забелязах обаче,че водата е много студена.Наслука.