Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Инсталиране на Ram памет?
Модератор: dantho.mihov
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Инсталиране на Ram памет?
Въпроса ми е следния. В момента съм с 2x2GB RAM, разположени през 1 слот. Има 4 слота и на номер 2 и номер 4 има по 2 GB RAM
Ако поставя на слот 1 и слот 3 още по 2 GB рам, ще тръгне ли? Имам предвид дали има нещо специфично да се инсталира или настройва и т.н. и ще се справя ли сам? И удачно ли ще е с 4x2 GB RAM ?
Ето една снимка да видите как изглеждат слотовете

Поздрави и благодаря предварително !
Ако поставя на слот 1 и слот 3 още по 2 GB рам, ще тръгне ли? Имам предвид дали има нещо специфично да се инсталира или настройва и т.н. и ще се справя ли сам? И удачно ли ще е с 4x2 GB RAM ?

- Д.Граховски
- кандидат преподавател
Re: Инсталиране на Ram памет?
То ше тръгне ама реално компа ти чете 4 така че няма смисъл
Tell people there’s an invisible man in the sky who
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
created the universe, and the vast majority believe you.
Tell them the paint is wet, and they have to touch it to be sure.

[url]http://maximo.bg/url]
Не е точно така, ако ползваш 64 битови верси на Виста или 7Dimitar_allianz написа:То ше тръгне ама реално компа ти чете 4 така че няма смисъл

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Не чете 4, Windows 7 ultimate 64 битов съм.
Ето виж колко рам поддържат 64 и 32 битовите уйндолс 7

Ето виж колко рам поддържат 64 и 32 битовите уйндолс 7

- malkia_boxing
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Божидар Стойков написа:Въпроса ми е следния. В момента съм с 2x2GB RAM, разположени през 1 слот. Има 4 слота и на номер 2 и номер 4 има по 2 GB RAM

Времето лети като магнит.
Първо провери в спецификацията на дънната си платка, до колко RAM "носи"!Божидар Стойков написа:Въпроса ми е следния. В момента съм с 2x2GB RAM, разположени през 1 слот. Има 4 слота и на номер 2 и номер 4 има по 2 GB RAM
Няма нищо специфично в "инсталирането" или "настройването" на RAM-а, но има една малка подробност, трябва RAM-а който искаш да сложиш допълнително, да е съвместим, с този, който имаш на дъното, да са еднотипни с еднаква латенция, защото има риск да не се "разберат", тоест да не работят коректно и да правят проблем тогава!
Между впрочем, за какво толкова ползваш машината, че не ти стигат 4 GB RAM?
Поздрави, успех и

- Божидар Стойков
- ще става разбирач
Ей го, сложих му още 2, мисля че няма смисъл от 8, разположих ги на 1,2 и 3 слот, мисля че така е ОК?

Благодаря на ВСИЧКИ!

Благодаря на ВСИЧКИ!

- franky
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Слотовете за памет на дънната платка са оцветени 2x2 в един цвят, за да се постявят в тях еднакви модули памет, които да работят в двуканален режим. Затова първоначално, 2-те ти памети са на 2-ри и 4-ти слот, чиито щипки са оцветени с бяло. Идеалното би било да се добавят още 2 еднакви памети в другите 2 слота. Но и само с една памет не е проблем, освен, че няма да работи в двуканален режим.
Щастието се гради от малки радости, а не от хазартни попадения.