Formax Overkill

Модератор: Paublo_Eskobar

vlado321
новобранец
новобранец

Formax Overkill

Мнение от vlado321 »

Здравейте.
Наскоро си взех горепосочения телемач и съм любопитен дали някой от вас е използвал такъв, и какво ви е впечатлението от него. Също така, ако някой може да ми каже какви стопери трябва да използвам (силиконови, възли,...) ще съм благодарен. :)
vesik77
новобранец
новобранец

Re: Formax Overkill

Мнение от vesik77 »

Нямам впечатления от пръчката,но за стопер ти препоръчвам да си правиш възел от влакното,което използваш като основно,като оставяш "мустаци" около 3 см :)Така не пречи по никакъв начин на изхвърлянето,дори възела да попадне в шпулата.Не мисля,че казвам нещо ново,това използвам и аз:)Успех. :drinkers:
Аватар
joro-fidera
новобранец
новобранец

Мнение от joro-fidera »

Имам такъв ама го използвам само когато ходя за по едри риби,защото с този телемач (акцията му е 10-40 гр.) няма удоволствие при ваденето на дребосъци.Иначе за възли само от влакно си правя. :wink:
vlado321
новобранец
новобранец

Мнение от vlado321 »

joro-fidera написа:Имам такъв ама го използвам само когато ходя за по едри риби,защото с този телемач (акцията му е 10-40 гр.) няма удоволствие при ваденето на дребосъци.Иначе за възли само от влакно си правя. :wink:
Аз си го взех за шарани и каракуди, така че предполагам, че ще има удоволствие при ваденето :wink: А за шаран какви ваглери използваш?
Аватар
vanko1988
фен клуб-скобар

Мнение от vanko1988 »

Колега и аз имам същия от около година време и съм много доволен от него.Универсално прътле,което ползвам и за река и за затворени водоеми,и нямам забележка към него :) По голяма риба от 2.5кг не съм имал късмет да вадя с него,обаче риби с такова тегло ги вади без проблемно :)
Айде наслука!
Ако искаш да си щастлив 6 месеца-купи си нова кола,ако искаш да си щастлив 1 година-ожени се,ако искаш да си щастлив 1 и 6 месеца-намери си любовница..А АКО ИСКАШ ДА СИ ЩАСТЛИВ ЦЯЛ ЖИВОТ-СТАНИ РИБАР !
Аватар
joro-fidera
новобранец
новобранец

Мнение от joro-fidera »

За ваглери зависи от дистанцията за 15-20 метра 8 грамов е достатъчно,а пък ако е още по наблизо използвам е тея ваглерчета на Middy http://ribibg.com/shop/index.php?p=s_ge ... d_brand=72 :wink:
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на мач”