Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Търся зимна шапка (маска)
Търся зимна шапка (маска)
нова!
модел Norfin Explorer

модел Norfin Explorer

-
Proinov
- фен клуб-скобар
Re: Търся зимна шапка (маска)
"Remember what happens in Vegas, stays in Vegas. Except for herpes. That shit''ll come back with you."

Е ти като гледаш има ли ? Хубаво е че си правите труда да търсите но гледайте дали го има в наличност!
колегата си е направил труда да ти покаже каде се предлагат и немисли че навсякадае се обновяват онлайн магазините при всяка свършила стока направи си труда да се обадиш и ако няма момчетата ще ти поръчат ако има внос ще ти намерят аз имам същата от там си я закупих
- bobo_33333
- кандидат преподавател

Koлегата ,щом казва,начи е проверил и няма в наличност,поръчай му ти ,ако не ти е проблем...kuzmish написа:колегата си е направил труда да ти покаже каде се предлагат и немисли че навсякадае се обновяват онлайн магазините при всяка свършила стока направи си труда да се обадиш и ако няма момчетата ще ти поръчат ако има внос ще ти намерят аз имам същата от там си я закупих
Аз там съм пораснал...
оф добре я ти се опитай да ми я поръчаш, белким те помислят за целунат от бога и извадят от някой кашон една .................kuzmish написа:колегата си е направил труда да ти покаже каде се предлагат и немисли че навсякадае се обновяват онлайн магазините при всяка свършила стока направи си труда да се обадиш и ако няма момчетата ще ти поръчат ако има внос ще ти намерят аз имам същата от там си я закупих
утре ако незабравя ще ти поръчам
- vankata81
- ще става разбирач

м/у другото каква е цената на тази маска че и аз имам интерес?
Колега благодаря, ако не намеря това което търся ще си взема такава нищо че не е точно зимна все ще вардиsabin написа:http://www.bulforums.com/metalblade/vie ... =38&t=4512
Дано съм полезен.
Ванка, Кузмиша може да каже понеже се е купил от рибибг аз предполагам че ще е около +-40 лв.
минах през магазина имаше запазена шапка но незнам за теб ли е но ми казаха да се обадиш в магазина на красно село и ще ти намерятPocky написа:Колега благодаря, ако не намеря това което търся ще си взема такава нищо че не е точно зимна все ще вардиsabin написа:http://www.bulforums.com/metalblade/vie ... =38&t=4512
Дано съм полезен.
Ванка, Кузмиша може да каже понеже се е купил от рибибг аз предполагам че ще е около +-40 лв.
п.п : дано съм ти бил полезен
Да в цялата верига имат една ХЛ и е запазена за мен. само незнам дали това няма да ми е малко голямо аз съм на 23г с що годе нормално канче, ако може да ми помогнеш малко с размера ще съм ти благодаренkuzmish написа:минах през магазина имаше запазена шапка но незнам за теб ли е но ми казаха да се обадиш в магазина на красно село и ще ти намерятPocky написа:Колега благодаря, ако не намеря това което търся ще си взема такава нищо че не е точно зимна все ще вардиsabin написа:http://www.bulforums.com/metalblade/vie ... =38&t=4512
Дано съм полезен.
Ванка, Кузмиша може да каже понеже се е купил от рибибг аз предполагам че ще е около +-40 лв.![]()
п.п : дано съм ти бил полезен
Благодаря ти все пак