Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Изпуснал бил парата ТОЙ - дрън...дрън !
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Изпуснал бил парата ТОЙ - дрън...дрън !
След не изящната маневра "за парата" и нейното изпущане - на която и за миг не повярвах - на ти сега "реконтра"-та от мен ... Батюха , мила... сладка - прекрасная !!!
1во - кат'ти гледам фотото за калакана 13 кила и сънищата - язък чи'та похвалих - май ти е рано - ма от лювоФ съгреших - а иЗтината е такава -ма'мнооо'о си зле - на виж'са:

... уроци няма да ти преподавам - непоправим мискинино
и в кацата лайна да та сложат - ти пак ще стърчиш - Гордо !!!
- макар, че бих та целунал по челото още преди да си се изкъпал

1во - кат'ти гледам фотото за калакана 13 кила и сънищата - язък чи'та похвалих - май ти е рано - ма от лювоФ съгреших - а иЗтината е такава -ма'мнооо'о си зле - на виж'са:

... уроци няма да ти преподавам - непоправим мискинино

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
ти караш ли ми се ?

ей го колелото на Батито....специалния му ТАНДЕМ

ей го колелото на Батито....специалния му ТАНДЕМ

Последно промяна от отец Ми Го Нафърфорий на Вто Яну 23, 2007 10:14 pm, променено общо 2 пъти.
Господ може всичко чада мой !
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
...aре ши ти дам заготовка да са мъчиш да я натамъниш - ама онез колажи - да 'земеш да почерпиш майстора им - абе как ти остава време между кочаните да цъкаш бре, европейски слюжителю
...ама ща та изпейя на Елна Кунева, бре - да ме защити от теб като "потребител" на тоз форум, маймуно дърта - само да стане 27ми ... кьорава риба няма да ти дам да 'фанеш - чувал амониева селитра ши 'зема и ши гу изсипя на твоя сектор - ако излезе риба - "маринована" ще е !!!

...насмъркан ли'беши кат'ги реди тез за "парата" - да сме я изпуснели, моля ти са - кат му стане напечено на дъртото под заешката опашка и кат го задърпам по ушити - и веднага - дай да "изпуснем парата" ....
...ши видиш една пара в Приморско - специално за теб от прогнозата съм я поръчал при Деси Банова - с голи ръце и по потник ако си някоя риба ща хареса да ти са закачи на меката кука
Щи дода само да та тровя - да знайш !!!

п.с. пък отчето само да има късмета дан'са опрай до тогава от грипа - мятам та и му отиваме на гости да го разтрийм яката - белким са'опрай завалията - ма и той само т'ва чака - усещам го !!!

...ама ща та изпейя на Елна Кунева, бре - да ме защити от теб като "потребител" на тоз форум, маймуно дърта - само да стане 27ми ... кьорава риба няма да ти дам да 'фанеш - чувал амониева селитра ши 'зема и ши гу изсипя на твоя сектор - ако излезе риба - "маринована" ще е !!!

...насмъркан ли'беши кат'ги реди тез за "парата" - да сме я изпуснели, моля ти са - кат му стане напечено на дъртото под заешката опашка и кат го задърпам по ушити - и веднага - дай да "изпуснем парата" ....
...ши видиш една пара в Приморско - специално за теб от прогнозата съм я поръчал при Деси Банова - с голи ръце и по потник ако си някоя риба ща хареса да ти са закачи на меката кука

Щи дода само да та тровя - да знайш !!!

п.с. пък отчето само да има късмета дан'са опрай до тогава от грипа - мятам та и му отиваме на гости да го разтрийм яката - белким са'опрай завалията - ма и той само т'ва чака - усещам го !!!

били сме предупредени. Трябвало да слушкаме, Батка! Да имат много здраве от 12тата миля. GSMа ми го знаят който трябва!
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
A бре отче ... онуй Бате...нали викаше одеве - "по-спокойно" ... парата била само за Петък .... пък днес ма редил пак ...
... вяра да му имаш ... вяра ли ? ... ква вяра бе .... той кат'стане сутрин не знаеш де му е главата.

... вяра да му имаш ... вяра ли ? ... ква вяра бе .... той кат'стане сутрин не знаеш де му е главата.

-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
-
- сериозен играч
- Обратна връзка:
... да прав си, Сапуне
и с ей такива детски учителки
с палмолив в ръчичка

Последно промяна от durumov на Вто Яну 23, 2007 11:17 pm, променено общо 1 път.
-
- сериозен играч