Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

Наранявания на надуваема лодка
Модератор: emo vasilev
- borko177
- научил се да хвърля
Наранявания на надуваема лодка
Здравейте колеги,
моля,да споделите как си поправяте драскотини и наранявания на надуваемите лодки. Имали някакво лепило с което да се запълнят,в ръководствот на лодката пише драскотините да се минават с морски лак.
моля,да споделите как си поправяте драскотини и наранявания на надуваемите лодки. Имали някакво лепило с което да се запълнят,в ръководствот на лодката пише драскотините да се минават с морски лак.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
“Жена и риба пускат на когото си искат” 

Re: Наранявания на надуваема лодка
Аз карах моята с доста по- зловещи драскотини 6 години .Новият собственик я кара вече 3 - чуваме се по рибарски въпроси, та знам че няма проблеми .Ако не пропуска въздух не ти се налага каквато и да е интервенция .
- AL KAPONE
- кандидат преподавател
Сигурността не е за подценяване !
И най-малкото съмнение да имаш предприемай мерки да не ти дойде беля на главата!!!
В големите строителни хипермаркети има лепило за винил на Бизон.
Поздрав
И най-малкото съмнение да имаш предприемай мерки да не ти дойде беля на главата!!!
В големите строителни хипермаркети има лепило за винил на Бизон.
Поздрав
Когато се издигаш, приятелите ти разбират кой си.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Когато падаш, разбираш кои са приятелите ти.
Това са по скоро повърхностни следи от употреба и не би трябвало да пречат и не са опасни ако няма скъсана армировка(текстила вътре).
Ако те дразни това се оправя с боя за за надувни лодки, но ако не уцелиш цвета пак не е приятно.
Ако те дразни това се оправя с боя за за надувни лодки, но ако не уцелиш цвета пак не е приятно.
- borko177
- научил се да хвърля
Армировката е здрава и лодката не испуска въздух - но ме дразнят тия драскотини и ако има начин да ги залича ще го направя.

- bobo_33333
- кандидат преподавател
На мен ми се получиха по помпата подобни,от прегъването,но никакви проблеми няма.
Ако искаш може с някой цветен маркер си нарисувай нещо по местата,няма смисъл да и слагаш лепенки.
Ако искаш може с някой цветен маркер си нарисувай нещо по местата,няма смисъл да и слагаш лепенки.

Аз там съм пораснал...
- Тедо
- сериозен играч
- Обратна връзка:
тези на последната снимка отдолу ми изглеждат като от пречупване на материала след сгъване при ниски температури...
В ръководството на лодките Зодиак Кадет (например) пише да не се сгъва и разгъва при температури под 0С...
Няма непосредствена опасност от "гръмване" - ако има проблем, първо ще започне да се образува "буза"... Карай си я спокойно - с лепенки няма да стане по-красива.
В ръководството на лодките Зодиак Кадет (например) пише да не се сгъва и разгъва при температури под 0С...
Няма непосредствена опасност от "гръмване" - ако има проблем, първо ще започне да се образува "буза"... Карай си я спокойно - с лепенки няма да стане по-красива.
- borko177
- научил се да хвърля
Благодаря за съветите и аз мисля,че лепенки без причина не трябва да се слагат - ще си я карам такава.

- ivalpetkov
- разбира нещата
Що не пробваш да я надуеш и да я намажеш с вода и веро...да видиш дали издиша? Ако не издиша мисля ,че няма проблем...Лепинките ще я загрозят повече..но ако издиша ще трябва Бизон.
Аз на моята имам една такава драскотина и смятам на пролет да я напомпя и пробвам с верото....
Сигурен съм като теб ,че няма да изпуска,но докато не видя с очите си няма да вляза в морето....
Аз на моята имам една такава драскотина и смятам на пролет да я напомпя и пробвам с верото....

Сигурен съм като теб ,че няма да изпуска,но докато не видя с очите си няма да вляза в морето....
- Selva
- новобранец
- Обратна връзка:
Лепенките загрозяват лодката, но течния "латекс" изсипан в балона на лодката прави чудеса. Образува микро филм и запушва невидимите дупки, заради които лодката омеква след "три дена."
- КИРО
- и господ не е толокова добър
- Обратна връзка:
Напротив - добре ще е да си сложиш лепенки.borko177 написа:Благодаря за съветите и аз мисля,че лепенки без причина не трябва да се слагат - ще си я карам такава.
Намери си друг контрастен цвят,който ще ти подхожда на основния,
със скалпел си нарисувай някаква фигура от лепенката,
и ще се получи красива комбинация.
В МОРЕТО МИ Е ПО-ДОБРЕ,ОТКОЛКОТО НА БРЕГА
- сандански карп
- вече хвърля и на тежко
За да не пускам нова тема,виждам че има хора които разбират,дайте ми съвет с какво да си залепя лодката,разлепи се на хващането между транцевата дъска и балона.Извинявай колега че пиша в темата ти !!!
YOU LL NEVER WALK ALONE