Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Риболовен билет и документи
naRiba.com

Форум

Къде се вади билет?
Модератор: sapuna
Къде се вади билет?
Здравейте искам да ви попитам къде мога да си извадя билет, колко ще ми струва и от кога е октрит сезона. Благодаря предварително 

- czd
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Къде се вади билет?
В повечето големи риболовни магазини можеш да си извадиш на място билет за около 5 минути
http://iara.government.bg/?page_id=154

http://iara.government.bg/?page_id=154
Почти всички по-големи риболовни магазини издават билети. Риба се лови целогодишно, но се забранява Април месец за няколко седмици, докато рибата се размножи. 15лева за 6 месеца ако не се лъжа, а за година двадесет и няколко лева.

- ninastefanina
- сериозен играч
25лв.за 1г,а до 14г е безплатен,само с акт за раждане и снимка.
I Fish, Because The Voices In My Head Tell Me To...
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
"Колкото повече глупости правя,толкова по-популярен ставам"
-
- кандидат преподавател
Ако тва 70 на Сашето му е набора и още не знае къде се вади билет,на България и е предписан края 

-
- научил се да хвърля
INCUBUS написа:Ако тва 70 на Сашето му е набора и още не знае къде се вади билет,на България и е предписан края

На риба като на война.
Ти си много критичен..INCUBUS написа:Ако тва 70 на Сашето му е набора и още не знае къде се вади билет,на България и е предписан края
Аз познавам хора, който са се запалили на 40+ години, а преди това са ходили 5 пъти на риболов. Ако човека си е купил първата въдица преди 2 дни или смята да си я купи след 2 дни, може и да си няма понятие как става това с "билета".
ИНКУБУС, гледам хората са посаветвали човека ти само лаеш...
-
- новобранец
А по точно аз си го вадя на бул.Тотлебен 34 с/у Пирогов В локалното в посока Димитър Несторов.
-
- кандидат преподавател
Ни лая,бе ourglory,ама сме точно на това дередже,щото приемаме всеки роден идиот с тъпотиите му безкритично-все едно това ще ни направи автоматично европейци .Смятам въпроса за силно идиотски,защото и аз през 2004 г.когато си извадих първия риболовен любителски билет за дърто копеле / не се броят юношистките през 1975,76,77,78 и 79г./,най-напред питах в един от риболовните магазини къде може да стане това.Елементарно,Уотсън
Тогава изобщо нямах интернет и не знаех за съществуването на форуми като този...Така,че не сбиждай
,нали не си мръсен адвокатин на обществена издръжка 

Не съм, ама и ти добре ще направиш ако спреш да обръщаш внимание на "тъпите" въпроси.INCUBUS написа:Ни лая,бе ourglory,ама сме точно на това дередже,щото приемаме всеки роден идиот с тъпотиите му безкритично-все едно това ще ни направи автоматично европейци .Смятам въпроса за силно идиотски,защото и аз през 2004 г.когато си извадих първия риболовен любителски билет за дърто копеле / не се броят юношистките през 1975,76,77,78 и 79г./,най-напред питах в един от риболовните магазини къде може да стане това.Елементарно,УотсънТогава изобщо нямах интернет и не знаех за съществуването на форуми като този...Така,че не сбиждай
А Инкубус от бразилската дет метъл банда ли идва/
Инкуб (“Incubus” от латински incubare за лежащ отгоре) е вид мъжки демон, противоположното на женския, сукуб.ourglory написа:Не съм, ама и ти добре ще направиш ако спреш да обръщаш внимание на "тъпите" въпроси.INCUBUS написа:Ни лая,бе ourglory,ама сме точно на това дередже,щото приемаме всеки роден идиот с тъпотиите му безкритично-все едно това ще ни направи автоматично европейци .Смятам въпроса за силно идиотски,защото и аз през 2004 г.когато си извадих първия риболовен любителски билет за дърто копеле / не се броят юношистките през 1975,76,77,78 и 79г./,най-напред питах в един от риболовните магазини къде може да стане това.Елементарно,УотсънТогава изобщо нямах интернет и не знаех за съществуването на форуми като този...Така,че не сбиждай
А Инкубус от бразилската дет метъл банда ли идва/
Инкубите са мъжките демони в еврейската и християнска митологии.
Счита се, че се хранят с енергията на спящите жени, с които се съвкупяват нощем. Когато Инкуб преспи с жена, тя не си спомня това, а ѝ се струва, че е сънувала.
При християнството, нощните греховни сънища често се обясняват с посещението на Инкуб. Така жената не трябва да се чувства отговорна за извършения грях, тъй като е жертва на свръхестествена сила.
През Средновековието обаче, жени са били набеждавани като извършили съзнателно полов акт с Дявола и приели по този начин да му се подчиняват. Дяволът приемал при тези случаи формата на Инкуб.
Една от широко разпространените теории гласи, че Инкубът като демон е безполов. Така, той приема първо формата на Сукуб, който преспива с мъж, поема семето му в себе си, после се превръща в Инкуб и опложда с това семе жената.
Чичко ГУГЪЛ
Ако си от София можеш да си извадиш билет в големите риболовни магазини като Майсторски риболов,Риби и такъми,Риболовен свят и др. 

- vankatagb
- новобранец
Колеги в Бургас къде мога да си извадя риболовен билет за тази година?
- vankatagb
- новобранец
Няма ли Бургазлии тука бре?
Колега, аз не съм от Бургас, но можеш да попиташ тук: http://shop.akvasport.com/catalog/about_us.php. Освен това на Краставицата има още поне 2-3 магазина - все в някой ще ти извадят билет.
Успех
Успех