Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

новите кивоци работят перфекно
- eden_fish
- научил се да хвърля
новите кивоци работят перфекно
Здравей те колеги преди време гледах клипче за направата на кивок от пластинката на компютърна дискета,и седнах и направих няколко и вчера взех баща ми и отскочих да ги пробвам.Към 8.30 се настънихме на малко езеро на което незнам името малко захранка и се започна,бабушка след бабушка и така 125бр. 2 часа.но дребни. Миналата седмица ловях само на блесна и след 30 мин. търсене последва удар на костур около 400гр а малко след това нов 530гр. и тукмо си мислих да приключвам и последва удар на щука която докарах до дупката но ми скъса блесната и беше цялата в устата.За съжаление мога да ви покажа снимки само от предния излет вчера си изпуснах тел. в кишата и умря ако успея да ги сваля ще ги сложа.А за горе споменатите кивоци наистина са много ама много чувствителни но за малка мормишка.Наслука на всички и само дебел лед под краката.А и последно чакам доставка на 15 бр балансьори и дано се задържи леда докато дойдат да ги прабвам,закупих ги от ибей за 30 евро от естония.Ще се похваля със снимки ислед като ги получа.

- Прикачени файлове
-
- Тези са от преди 10 дни на блесна хлебарка по-голяма с червени точки и мънисто на куката.
- DSCF1130.JPG (41.03 KiB) Преглеждано 1623 пъти
Re: новите кивоци работят перфекно
Браво, отлични костури. Покажи снимка на кивоците, ако имаш.
- eden_fish
- научил се да хвърля
Заповядай колега!!
Пробивам 2 дупки на кивока и кордата минава и през двете така е много по-добре поне за мен де.
Пробивам 2 дупки на кивока и кордата минава и през двете така е много по-добре поне за мен де.
- Прикачени файлове
-
- ползвам ги в комббинация с такива мормишки,волфрамова пробвал съм ги на дълбочина до 5м.
- DSCF1143.JPG (37.78 KiB) Преглеждано 1594 пъти
-
- доста са тънки
- DSCF1141.JPG (35.24 KiB) Преглеждано 1594 пъти
-
- това е но този съм го ползвал и малко му е паднала боята
- DSCF1142.JPG (36.58 KiB) Преглеждано 1594 пъти
Супер. Сигурно е доста чувствителен, след като индикира тази съвсем малка "дискотека".
- eden_fish
- научил се да хвърля
Да наистина е така индикира и най-слабите докосвания,за състезание и за трудни риби са супер.Пробвах и с малка калаена мормишка пак работи добре.
Последно промяна от eden_fish на Нед Фев 12, 2012 10:16 am, променено общо 1 път.
- eden_fish
- научил се да хвърля
За сравнение пробвах на плувка 0,3гр кивока беше много по-чувствителен.
Звучи супер. Дано спасиш снимките от телефона 

- G.Petkov
- и господ не е толокова добър
Браво колега,
Много хубави костури си хванал.
Само вземи, че напиши от кой край на България си, а
?
Много хубави костури си хванал.
Само вземи, че напиши от кой край на България си, а

Здравей колега
Кивоците можеш да ги изработиш и от шише от кока кола примерно.Пробвал съм го и става добре.Искам да ти кажа че руснаците са правили подводни снимки на мормишки с волфрам и такива с калай.Оказва се че калаената има по добра игра.Само дето пропада по бавно на голяма дълбочина.
Успех

Кивоците можеш да ги изработиш и от шише от кока кола примерно.Пробвал съм го и става добре.Искам да ти кажа че руснаците са правили подводни снимки на мормишки с волфрам и такива с калай.Оказва се че калаената има по добра игра.Само дето пропада по бавно на голяма дълбочина.
Успех

Колега браво добри костури си хванал а язовира кой е ?
Рибата е като жената,не я ли примамиш няма да клъвне... НАСЛУКА