Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Честит ви Свети Валентин
Модератор: dantho.mihov
-
- сериозен играч
Честит ви Свети Валентин
Свети Валентин е католически празник, който се празнува на 14 февруари. На тази дата влюбените изразяват любовта си един към друг, като изпращат поздравителни картички, бонбони сърчица. Обичайно е да се подаряват цветя.
Името на празника идва от един от двамата християнски мъченици, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.
На този ден още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия Купидон. През 19 век ръчно написаните послания биват заменени от масово произвежданите готови картички. АПК (Асоциацията за поздравителни картички) е изчислила, че всяка година се изпращат 1 милиард поздравителни картички, като така изостават по масовост само от коледните картички. Асоциацията също е изчислила, че жените купуват около 85% от всички валентинки.
През втората половина на 20 век в САЩ и други места по света установената практика на размяна на картички се разширява и се въвежда раздаването на подаръци обикновено от мъжа на жената. Най-популярните подаръци са рози и шоколади в червена лъскава опаковка с форма на сърце. През 80-те диамантената индустрия започва да рекламира и подаряването на бижута по случай Св. Валентин. С разпространението на Интернет в началото на 21 век, милиони хора започват да изпращат електронни картички с поздравления чрез електронна поща.
На този ден много хора се поздравяват с пожеланието „Честит Свети Валентин“, като това може да бъде казано от мъж на жена, но много рядко от мъж на мъж.

Името на празника идва от един от двамата християнски мъченици, наречен Валентин, живял през 3 век. Първоначално стар римокатолически празник, той започва да се свързва с романтичната любов през Средновековието.
На този ден още през 14 век започва да става традиция да се разменят любовни послания под формата на т. нар. валентинки. Съвременните символи на любовта сега са сърцето и образа на крилатия Купидон. През 19 век ръчно написаните послания биват заменени от масово произвежданите готови картички. АПК (Асоциацията за поздравителни картички) е изчислила, че всяка година се изпращат 1 милиард поздравителни картички, като така изостават по масовост само от коледните картички. Асоциацията също е изчислила, че жените купуват около 85% от всички валентинки.
През втората половина на 20 век в САЩ и други места по света установената практика на размяна на картички се разширява и се въвежда раздаването на подаръци обикновено от мъжа на жената. Най-популярните подаръци са рози и шоколади в червена лъскава опаковка с форма на сърце. През 80-те диамантената индустрия започва да рекламира и подаряването на бижута по случай Св. Валентин. С разпространението на Интернет в началото на 21 век, милиони хора започват да изпращат електронни картички с поздравления чрез електронна поща.
На този ден много хора се поздравяват с пожеланието „Честит Свети Валентин“, като това може да бъде казано от мъж на жена, но много рядко от мъж на мъж.

Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
-
- вече хвърля и на тежко
Re: Честит ви Свети Валентин
Честит празник и от мен колеги 

"CLUB FOR SPORT FISHING-VRATSA CARP"

Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/

Извинете и вие ли нехванахте нищо днес?
http://www.facebook.com/pages/Vratsa-Carp/
- genov_eng
- научил се да хвърля
Честит празник на всички! (кой, който празнува
)
Най-подходящият подаръка, според мен, е да изненадате любимата с 5 литра хубаво червено вино!
Живи и здрави! НАЗДРАВЕ !

Най-подходящият подаръка, според мен, е да изненадате любимата с 5 литра хубаво червено вино!
Живи и здрави! НАЗДРАВЕ !
- GODzillata
- и господ не е толокова добър

И

На риба - като на война! Fish'n'chicks!
Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

Кеч & Рилийс...в тиганааа-аха-ха-хаааа...

- katri
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Какво ще подарите на любимата за празника?
Скъпи, купил ли си ми подарък за Свети Валентин?
-Разбира се!
А ще ми хареса ли?
-Е ако не ти хареса, може да ми го дадеш на мен, аз и без това отдавна си мечтая за такава въдица!

Скъпи, купил ли си ми подарък за Свети Валентин?
-Разбира се!
А ще ми хареса ли?
-Е ако не ти хареса, може да ми го дадеш на мен, аз и без това отдавна си мечтая за такава въдица!

Риболовец,а не рибар съм аз!!
- danev69
- сериозен играч

човек е толкова голям,колкото са големи мечтите му
- emo vasilev
- сериозен играч
Честито на празнуващите - да сте живи и здрави ! 

-
- кандидат преподавател
Честито на всички празнуващи - и този,и другия,бе кой какъв си иска,него да празнува,може и двата,пробвал съм-става!
- С.Върбанов
- учете се от него
- Обратна връзка:
Честито на всички празнуващи 

Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- Поморийския
- ще става разбирач
Честито на всички ние празнуваме Зарезана