Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Подледен риболов
naRiba.com

Форум

Малко простаци от Богров част 2
Малко простаци от Богров част 2
Тактика същата като миналия път, но с по-добри резултати 
ето и снимчици:

ето и снимчици:
- Прикачени файлове
-
- Photo.jpg (245.21 KiB) Преглеждано 1837 пъти
-
- Photo01.jpg (244.29 KiB) Преглеждано 1837 пъти
Re: Малко простаци от Богров част 2
Супер! Колега, покажи на каква блесна и въобще на каква техника ги ловиш, ако не е тайна, разбира се. Поздрави и наслука!
железен си 

същност не е блесна, а морма, която я товариш с няколко херуномусаБат Стан написа:Супер! Колега, покажи на каква блесна и въобще на каква техника ги ловиш, ако не е тайна, разбира се. Поздрави и наслука!

специално снимка показвам макар малко лоша.
- Прикачени файлове
-
- Photo0009.jpg (205.33 KiB) Преглеждано 1506 пъти
Това, доколкото виждам, е мормишка на "Салмо" с червен кристал "Сваровски" от тези, дето Калоян ги внесе тази зима. Така ли е, или греша нещо?bramek_91 написа:същност не е блесна, а морма, която я товариш с няколко херуномусаБат Стан написа:Супер! Колега, покажи на каква блесна и въобще на каква техника ги ловиш, ако не е тайна, разбира се. Поздрави и наслука!
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Снимай малко по от далече ,че не може да фокусира камератаbramek_91 написа:същност не е блесна, а морма, която я товариш с няколко херуномусаБат Стан написа:Супер! Колега, покажи на каква блесна и въобще на каква техника ги ловиш, ако не е тайна, разбира се. Поздрави и наслука!

Нещо такова ли е

Аз там съм пораснал...
Точно тази е на Калоян от магазинаbobo_33333 написа:Снимай малко по от далече ,че не може да фокусира камератаbramek_91 написа:същност не е блесна, а морма, която я товариш с няколко херуномусаБат Стан написа:Супер! Колега, покажи на каква блесна и въобще на каква техника ги ловиш, ако не е тайна, разбира се. Поздрави и наслука!
Нещо такова ли е

Същия ден в края на излета имах и голямо приключение, не съм го сподели, но сега ще го направя. Бях пуснал една пръчка на рибе и както си правех снимките и редях рибите
пръчката я гледам почти влязла в дупката от там на бегом засечка и започна голяма борба с яко развиване на аванса и така около 5 мин. почти стигна до дупката до колкото видях беше костур топалка над 1,5 кг. от там пак як рън и олекна въдицата, обаче продължаваше леко подръпване и извадих един костур като педя
, а то просто голямата топалка беше налапал по-малкия и го е стискал през цялата борба, защото по-малкия беше глътнал добре
и така малко псувни после имаше ама кво да правим 

-
- кандидат преподавател
- Обратна връзка:
Ех тия простаци,забравих ги как изглеждат
Евала майсторе.

Macedonia
Братко, теб съм те признал!
Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!
Братко, теб съм те признал!

Заклевам се, ще си сложа твоя снимка и преди излет ще я целувам, кръстя, кланям, моля... абе всичко, за да върже кадема!

Това е една от най-силните мърмушки, с които съм ловил от началото на декември, когато ги пуснаха. Въобще "Салмо" се оказа отлична марка за зимен риболов, и въдиците и останалите прибори са им екстра. Съотношението цена - качество - също.bramek_91 написа:
Точно тази е на Калоян от магазина
Пък за големия костур - следващия път да ти вземе мърмушката, а не уловената риба!