Къде се намирам:
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
naRiba.com
Форум
Обяви
Продава / Купува (нериболовни)
Дрелка/ударен винтоверт Makita BHP453.
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко

Дрелка/ударен винтоверт Makita BHP453.
Дрелката е чисто нова. Батерията е 3.0Ah Li-ion със бързо зарядно (22мин за пълен заряд на батерията). Върви със куфар, в който са събрани 101 инструмента за работа с нея.
Ето и малко технически характеристики:
Напрежение (V) 18.0
Капацитет (Ah) 3.0
Акумулаторна батерия Li-Ion
Електронен реглаж на оборотите - в ключа и двустепенна механична трансмисия:
- 1 скорост от 0 до 400 оборота в минута;
- 2 скорост от 0 до 1300 оборотa в минута;
Три режима на работа : бормошина,винтоверт и ударен винтоверт;
16 степенно регулиране на момента в режим винтоверт - от 27 до 42 Nm.
Брой на ударите (обор./ min) 0 - 6 000/ 0 - 19 500
Обхват на патронника (ф, mm) 1.5 - 13.0
Макс. диам. на пробиване: в метал (ф, mm) 13.0
Макс. диам. на пробиване: в камък (ф, mm) 13.0
Макс. диам. на пробиване: в дърво (ф, mm) 36.0
Реверс на посоката на въртене.
Гумирана ергономична дръжка за по добър захват при работа.
Тегло (kg) 1.7

Зарядното и батерията имат памет чип, с който в оторизиран сервиз могат да ви кажат по всяко време колко пъти е зареждана батерията и в какво състояние е.

А това са инструментите:

Като времево използване на батерията се дава това:

ИЛИ:
8 часа на пробиване в нормален режим и 3,03 часа с пробиване в ударен режим.
Излишно е да хваля марката. Предполагам знаете, че са Японски. Имам предния модел, който е идентичен с този а пък и ми станаха 2 броя. В тази криза трябва да се продаде едната. Батерията издържа на разбъркването на захранката за един състезателен отбор (проверено!). Имам предвид 4 кофи по 40литра със захранка + глината за всеки по отделно. Дори остава заряд.
Пускам и две клипчета, които намерих в youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=XTRLm8rrvxE
http://www.youtube.com/watch?v=L2nlXnNdOF0
(не можах да ги вградя за гледане директно.
)
Обявявам цена - 540 лева или лек коментар.
Намира се в град Варна.
За контакт: ЛС или 0883606064.
Пращам по еконт или спиди за страната. Общото тегло на пакета е около 7кг.
П.п тъй като все по-често дрелки се използват за разбъркване на захранка пуснах темата в този подфорум. Моля, ако греша модератор да я премести в подфорум общи обяви.
Ето и малко технически характеристики:
Напрежение (V) 18.0
Капацитет (Ah) 3.0
Акумулаторна батерия Li-Ion
Електронен реглаж на оборотите - в ключа и двустепенна механична трансмисия:
- 1 скорост от 0 до 400 оборота в минута;
- 2 скорост от 0 до 1300 оборотa в минута;
Три режима на работа : бормошина,винтоверт и ударен винтоверт;
16 степенно регулиране на момента в режим винтоверт - от 27 до 42 Nm.
Брой на ударите (обор./ min) 0 - 6 000/ 0 - 19 500
Обхват на патронника (ф, mm) 1.5 - 13.0
Макс. диам. на пробиване: в метал (ф, mm) 13.0
Макс. диам. на пробиване: в камък (ф, mm) 13.0
Макс. диам. на пробиване: в дърво (ф, mm) 36.0
Реверс на посоката на въртене.
Гумирана ергономична дръжка за по добър захват при работа.
Тегло (kg) 1.7

Зарядното и батерията имат памет чип, с който в оторизиран сервиз могат да ви кажат по всяко време колко пъти е зареждана батерията и в какво състояние е.

А това са инструментите:

Като времево използване на батерията се дава това:

ИЛИ:
8 часа на пробиване в нормален режим и 3,03 часа с пробиване в ударен режим.
Излишно е да хваля марката. Предполагам знаете, че са Японски. Имам предния модел, който е идентичен с този а пък и ми станаха 2 броя. В тази криза трябва да се продаде едната. Батерията издържа на разбъркването на захранката за един състезателен отбор (проверено!). Имам предвид 4 кофи по 40литра със захранка + глината за всеки по отделно. Дори остава заряд.
Пускам и две клипчета, които намерих в youtube.
http://www.youtube.com/watch?v=XTRLm8rrvxE
http://www.youtube.com/watch?v=L2nlXnNdOF0
(не можах да ги вградя за гледане директно.
Обявявам цена - 540 лева или лек коментар.
Намира се в град Варна.
За контакт: ЛС или 0883606064.
Пращам по еконт или спиди за страната. Общото тегло на пакета е около 7кг.
П.п тъй като все по-често дрелки се използват за разбъркване на захранка пуснах темата в този подфорум. Моля, ако греша модератор да я премести в подфорум общи обяви.
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко

Re: Дрелка/ударен винтоверт Makita BHP453.
Нова цена: 530лева.
-
boki speca
- разбира нещата

- Обратна връзка:
Колега едни и същи ли са или на мен ми се виждат само еднакви?
http://www.makitadirect.co.uk/acatalog/ ... l.html#a23
Късмета е резултат от много добро планиране !!!
- daniel1964
- новобранец

Колега и как точно този инструмент влиза в представите ти за РИБОЛОВНИ
А друга тема е МОДЕРАТОРИТЕ нанкат ли или са на ракиика 
- kaminero65
- научил се да хвърля

Когато ти се наложи да разбъркаш 15-16 кг храна ще разбереш как е влязълdaniel1964 написа:Колега и как точно този инструмент влиза в представите ти за РИБОЛОВНИА друга тема е МОДЕРАТОРИТЕ нанкат ли или са на ракиика
Team Milo - feel the difference
- metall_mulisha
- ще става разбирач

Това НЕНОРМАЛНО комплектче ще ти олесни не само бъркането на захранка,а и много псувни при захващане с какъвто и да е ремонт!!!
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко

Здравей,boki speca написа:Колега едни и същи ли са или на мен ми се виждат само еднакви?
Дрелката би трябвало да е същата, но окомлектовката е друга (пакета). Отностно линкове - ето една Makita от тази серия при официалния представител за България:
daniel1964 написа:Колега и как точно този инструмент влиза в представите ти за РИБОЛОВНИА друга тема е МОДЕРАТОРИТЕ нанкат ли или са на ракиика
Колегата ти е отговорил, но и аз ще допълня. Познавам няколко човека, които използват такава дрелка за разбъркване на захранка, а и куп друг цели, понеже това си е професионален инструмент. Аз имам предния модел и е перфектна. Затова е в този раздел - понеже влизат много риболовция и може да е от полза на някой. А окомлектовката (ами просто е такава - инструменти, които могат да свършат отлична странична работа).kaminero65 написа: Когато ти се наложи да разбъркаш 15-16 кг храна ще разбереш как е влязъл
Моля нека не спамим в темата. Ако някой има въпроси, ще отговоря с удоволствие на ЛС.KrasimirK написа: За контакт: ЛС или 0883606064.
А сигурно ако трябва да разбъркаме 200 кила трябва да си носи бетонобъркачкаkaminero65 написа:Когато ти се наложи да разбъркаш 15-16 кг храна ще разбереш как е влязълdaniel1964 написа:Колега и как точно този инструмент влиза в представите ти за РИБОЛОВНИА друга тема е МОДЕРАТОРИТЕ нанкат ли или са на ракиика
- metall_mulisha
- ще става разбирач

Колега колко малко не ти стига акъла да си вземеш подходящата приставка за миксер,че да разбъркаш захранката аре стига СПААМ в темата!!!Инструмента си е много на място.Това че цената не ни я позволява скапаната икономика на смотаната ни ДЪРЖАВА.И аз не мога да си я позволя ама не го хейтвам.Пък няма какво да се лъжем всеки уважаващ себе си мъж и риболовец се нуждае от предложението на колегата!!!ТОЧКА... 
ЕЙ УТАЙКИ,ЗАЩО НЕ СИ ПРИБИРАТЕ БОКЛУЦИТЕ ТАКА КАКТО ВСИЧКО КОЕТО ХВАНЕТЕ???
- С.Върбанов
- учете се от него

- Обратна връзка:
Прекрасна дрелка ! Бърка около 16-18кг храна без проблем !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко

Иначе представката е такава:sabi78 написа: А сигурно ако трябва да разбъркаме 200 кила трябва да си носи бетонобъркачка![]()
![]()
.Аз лично съм голям маниак на тема инстромент но,не знам с тези накрайници коя захранка по точно се бърка
![]()
![]()

и аз да кажа нещо за макитата,7 години сам работил дърводелец в англия и сам използвал само макита ,много здрави машини и най използваната марка в строителството там ,аз ползвах
14 волтовия модел понеже ми стоеше на ръката по цял ден ,и е по лек ,нотози който колегата продава е още по мощен ,купувай дрелката номер 1 е
14 волтовия модел понеже ми стоеше на ръката по цял ден ,и е по лек ,нотози който колегата продава е още по мощен ,купувай дрелката номер 1 е
- demi
- вече хвърля и на тежко

самоче тази е BHP 456 а твойта е BHP453 едната e 900лв а другатиа е 400лв заедно със доставката
http://www.tooled-up.com/Product.asp?PID=189117
http://www.tooled-up.com/Product.asp?PID=189117
кълве ли...
имам сериозен интерес но като гледам линка на колегата , трябва сериозен коментар имаш лс
- KrasimirK
- вече хвърля и на тежко

Колега demi от Прникdemi написа:...а другатиа е 400лв заедно със доставката![]()
Ако не можеш да си го преведеш, да ги го кажа с 2-3 думи. Хората НЕ пращат извън Англия, поради естеството и големината на продукта. Дори и при покупка ще изискват плащането да е от регистрирана в Англия карта. Сиреч тази цена дето ми я подхвърляш в темата може да си я гледаш само на картинка.Dear Krasimir,
Thank you for your enquiry but unfortunately we do not ship to/deliver outside the UK.
Due to the nature of the products we sell it is only feasible to deliver goods to the United Kingdom.
This is due to the fact that many tools are excessive in size or weight, or are reliant on a UK type power supply.
If you do wish to place an order for delivery in the UK we will also require payment from a UK registered credit/debit card.
I apologise for any inconvenience this may cause.
Regards
Hannah
Tooled-Up.Com
Моля да не спамиш повече в темата ми и да не заблуждаваш хората! Ако не ти е по джоба, просто не чети.
И за да не ми е СПАМ моят пост,
Тъй като получих няколко запитвания дали бих разделил комплекта то реших, че мога да го разделя.
Дрелката + батерия + зарядно = 440лв.
Инструмента 100лв.
Комплект: 510лв.
Все пак ако колега търси и иска да си закупи само дрелката няма проблем. Пък и съм сговорлив на тема цена.