Макара за сом от брега

Модератор: sapuna

aidokraz
новобранец
новобранец

Макара за сом от брега

Мнение от aidokraz »

Привет на всички "зарибени" :) ! Бих искал да ми дадете съвет коя от двете макари е по здрава ?

http://www.tomaxshop.com/catalog/produc ... d=1148http:

//shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=6791
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

Re: Макара за сом от брега

Мнение от vladimir_petrov »

колега не мога да ти дам много добър отговор, не съм и ползвал нито 1 от 2-те, но това което съм чел по форумите за макари колегите биха казали че тика-та е по добре.а моето лично мнение другата също не е никак лоша и бих си я купил заради пригодимостта и към солената вода и я прави по универсална ако ходиш както мен от време на време на морето да похвърляш, но и като цяло изглежда добре!
aidokraz
новобранец
новобранец

Мнение от aidokraz »

vladimir_petrov Благодаря колега :).Бих искал ако някой е ловил с някоя от макарите, които съм посочил да даде мнение!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Вземи си PENN и няма да имаш ядове !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
vladimir_petrov
новобранец
новобранец

Мнение от vladimir_petrov »

и аз съм за!иначе аз ползвам корморан http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7400 i съм много доволен за сега!но съм и голям почитател на penn.
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

http://shop.fishing-mania.com/viewreels_3.php?id=7214 взимаш ето това и нямаш грижа аз я ползвам за риболов от лодка ама е много стабилна машина,24кг сом не го усеща.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

Не е лоша и на по малкия размер ще върши работа от брега !
Горчивината от лошото качество остава дълго след , като е преминало краткото удоволствие от ниската цена!

https://www.facebook.com/groups/227639040739150/" onclick="window.open(this.href);return false;
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Взимаи тази на PENN за да нямаш ядове. Иначе от двете който си посочил...... бих те посаветвал да вземеш тази с металният корпус.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
mitko ribara
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от mitko ribara »

Колега с Пенна няма да имаш ядове 2 години ползвам размер 4000 колко риба е дръпнала и не е мръднала.
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Мнение от сандански карп »

Отдели още някой лев, и си вземи ШИМАНО-ББЛЦ,това е лебедка с доказани качества!!Аз със такива ги дърпам мустакатите от брега,не са ме подвеждали до сега!!!!УСПЕХ от мен
YOU LL NEVER WALK ALONE
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

сандански карп написа:Отдели още някой лев, и си вземи ШИМАНО-ББЛЦ,това е лебедка с доказани качества!!Аз със такива ги дърпам мустакатите от брега,не са ме подвеждали до сега!!!!УСПЕХ от мен
Колега човека се интересува не от карпова макара ,а нещо за сом!
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аватар
С.Върбанов
учете се от него
учете се от него
Обратна връзка:

Мнение от С.Върбанов »

сандански карп написа:Отдели още някой лев, и си вземи ШИМАНО-ББЛЦ,това е лебедка с доказани качества!!Аз със такива ги дърпам мустакатите от брега,не са ме подвеждали до сега!!!!УСПЕХ от мен
Би ли споделил колко време дърпаш и на коя минута точно или хвърляне ти омаляват ръцете ?

Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

piranqta написа:
Би ли споделил колко време дърпаш и на коя минута точно или хвърляне ти омаляват ръцете ?
ако ходиш за сомчета от по2-3кила,лови си ги с болонеза :D,ръцете няма да ти се натоварят много :wink:
Последно промяна от сандански карп на Пон Фев 27, 2012 1:25 pm, променено общо 1 път.
YOU LL NEVER WALK ALONE
Аватар
сандански карп
вече хвърля и на тежко
вече хвърля и на тежко

Колега човека се интересува не от карпова макара ,а нещо за сом![/quote]
И кой ти каза че ББЛЦ е за шаран, и за друго не става???Гледах по Дискавъри оня шведа,където ходи и лови големи риби по света,на ЕБРО в Испания ги дърпаше с ББЛЦ :wink:
YOU LL NEVER WALK ALONE
martineti
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от martineti »

Чесно да ти кажа до сега още не съм видял някой сомаджия да лови с BBLC. Ако искаш на лични да ти дам един линк и да почетеш хората с какви въдици излизат за сом. Ако става на въпрос аз 6кг сомче го изкарах и с една Окума на 1 години. Нямам нищо против шиманото ,но все пак колегата иска съвет за нещо което да му свърши работа и да е в определения ценови диапаон Каквото и да избере в крайна сметка нека да му е на късмет и да ги дърпа все трофейни. Наслука на всички пре новият сезон :drinkers:
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”