Купувам винтоверт

Тук се предлага всичко различно от риболова.
Публикувай отговор
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Купувам винтоверт

Мнение от ivelin_1976 »

Колеги, предстои ми ремонт на апартамента, който включва вътрешна изолация с гипсокартон. За целта купувам винтоверт за гипсокартон. Очаквам вашите предложения.
shimano ANTARES BX FEEDER HEAVY Изображение
galin_fcb
разбира нещата
разбира нещата

Re: Купувам винтоверт

Мнение от galin_fcb »

Колега имаш Л.С.
kraki
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kraki »

В големите вериги магазини има по 15-20лв. ще искара ремонта че и за още един може ако излезе читава :D.

А и гипсокартона не е изолационен материал от самата дума ти става ясно предполагам.

П.п. Машината не прави качеството а човека който работи с нея.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

kraki написа: А и гипсокартона не е изолационен материал от самата дума ти става ясно предполагам.
Много ми помогна. Тея по 15лв.-20лв. може и да свършат работа, ще ги разгледам.
п.п. Само да се уточня за да няма и други с подобен род подмятания, ще правя предстенна обшивка с минерална вата и гипсокартон :wink:
Pocky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pocky »

kraki написа:В големите вериги магазини има по 15-20лв. ще искара ремонта че и за още един може ако излезе читава :D.

А и гипсокартона не е изолационен материал от самата дума ти става ясно предполагам.

П.п. Машината не прави качеството а човека който работи с нея.

Колега получаваш моите аплодисменти за не-компетентен отговор на 100% :mrgreen:
а този винтоверт от 15-20лв го купи за детето си. Освен ако не мислиш да работиш по 15 минути на ден... защото една играчка толкова държи а се зарежда за 3-4 часа.
фирмата в която съм работи само с доказали се марки на пазара. Няма да ти дам, кой знае какъв съвет, но си вземи нещо що годе читаво и гледай да е от скил нагоре

Поздрави!
kraki
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kraki »

Колега без да се заяждам.
Не мага да разбера кое те кара да мислиш че не е компетентен отговора.
Това че не е изолационен материал или че винтоверта за 15-20 лв няма да му свърши работа.
А и никъде не съм написал че трябва да е зареждаш.
Колегата не е споменал какво точно ще изолира и колко панел, тухла,от вътре от вън ли и т.н.
Колко квадрата щото една машина на Skill ili Bosch са скъпи и ако са малко квадрати по добре да си наеме хора да го направят за тея пари.
Но както и да е всеки си има мнение аз просто изказах моето за което съжалявам за това и не пиша много във форума .
А това че ти си работил с няква машина едва ли ще оспоря след като си останал доволен от нея.
Пак казвам не се заяждам просто дадох предложение.
Аватар
ivelin_1976
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ivelin_1976 »

В предния си пост направих уточнение какво ще правя, площа е около 70м2. До колкото знам само за труд ще ми искат не по-малко от 10лв на м2 т.е. окло 700лв.-800лв. така, че отпада варианта да си викам "майстори".
Pocky написа: но си вземи нещо що годе читаво и гледай да е от скил нагореПоздрави!
Загледах се по ето този винтоверт http://electron.bg/skil-6222-energy-p-41521.html и в комбинация с този накрайник http://www.kolko.bg/bg/topex-nakraynik- ... /p/1884992 мисля, че ще се получи :roll: А винтоверта ще си го ползвам и за напред за домашни цели. :wink:
Pocky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pocky »

kraki написа:Колега без да се заяждам.
Не мага да разбера кое те кара да мислиш че не е компетентен отговора.
Това че не е изолационен материал или че винтоверта за 15-20 лв няма да му свърши работа.
А и никъде не съм написал че трябва да е зареждаш.
Колегата не е споменал какво точно ще изолира и колко панел, тухла,от вътре от вън ли и т.н.
Колко квадрата щото една машина на Skill ili Bosch са скъпи и ако са малко квадрати по добре да си наеме хора да го направят за тея пари.
Но както и да е всеки си има мнение аз просто изказах моето за което съжалявам за това и не пиша много във форума .
А това че ти си работил с няква машина едва ли ще оспоря след като си останал доволен от нея.
Пак казвам не се заяждам просто дадох предложение.
Колега, ебаваш се с нас нали? :) няма значение дали ще е панел или тухла а и малко се съмнявам да прави пред стенна обшивка от вън но както и да е! Живи и здрави.

малко по темата, по принцип в кутия от 1000бр рапиди си има накрайник вътре, а и един накрайник е от 1лв до 5лв. може и да има по скъпи ама да си ги ползват със здраве :)
Аватар
paolodn
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от paolodn »

Имаш ЛС
Всеки шут отзад е крачка напред!
kraki
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от kraki »

Колега, ебаваш се с нас нали? :) няма значение дали ще е панел или тухла а и малко се съмнявам да прави пред стенна обшивка от вън

Не се ебавам ЗНАЧЕНИЕ има и то голямо нали трябва да е ефективно след това.
Някой хора дават луди пари за неща които са не ефективни и не знаят какво точно е предназначението им и после става така че даваш още толкова за да го направи някой който разбира.Така че за тебе значение може да няма но за хората които гледат практично на нещата има.
Pocky
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от Pocky »

kraki написа:Колега, ебаваш се с нас нали? :) няма значение дали ще е панел или тухла а и малко се съмнявам да прави пред стенна обшивка от вън

Не се ебавам ЗНАЧЕНИЕ има и то голямо нали трябва да е ефективно след това.
Някой хора дават луди пари за неща които са не ефективни и не знаят какво точно е предназначението им и после става така че даваш още толкова за да го направи някой който разбира.Така че за тебе значение може да няма но за хората които гледат практично на нещата има.
Колега, на 23 съм занимавам се с картон от 15 годишен! започнал съм работа на 18г като преди това съм работил във същата фирма без договор на своя отговорност! Дали аз ще правя пред стенната обшивка или колегата ефектът ще е един и същ. Само дето аз ще го направя за доста по кратко време.
За да избегнем излишния спам, ето ви нещо което ще ви спести излишните коментари
http://www.napravisam.bg/forum/index.ph ... fa95315a5b
Поздрави
sabi78
новобранец
новобранец

Мнение от sabi78 »

ivelin_1976 написа:В предния си пост направих уточнение какво ще правя, площа е около 70м2. До колкото знам само за труд ще ми искат не по-малко от 10лв на м2 т.е. окло 700лв.-800лв. така, че отпада варианта да си викам "майстори".
Pocky написа: но си вземи нещо що годе читаво и гледай да е от скил нагореПоздрави!
Загледах се по ето този винтоверт http://electron.bg/skil-6222-energy-p-41521.html и в комбинация с този накрайник http://www.kolko.bg/bg/topex-nakraynik- ... /p/1884992 мисля, че ще се получи :roll: А винтоверта ще си го ползвам и за напред за домашни цели. :wink:
колега просто отвори сайта Продавалник раздел домашен майстор и избирай на воля ,успех.
goshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от goshko »

Миналото лято си правих окачен таван с лунички в коридора/около 12 кв.м./ ! Искам само да отбележа ,че според мен първото нещо което има значение за винтоверта за монтаж на гипсокартон е това да има "отложен старт", т.е. постепенно да увеличава оборотите/ако разбирате за какво става въпрос/ ?!? Аз имам винтоверт на SKILL ,който е супер ,нооооо....точно това му липсва ,ако го няма този т.нар. "отложен старт" и постепенно увеличаване на оборотите...... е голяма мъка ,особено за "копчетата"/винтовете за профилите/,хвърчат на всякъде......Таааааа тавана в крайна сметка го направих с професионален винтоверт взет от приятел на заем !! Мисля,че това е най-важното при винтоверта използван за монтаж на гопсокартон !!! :)
Поздрави и успех !!
goshko
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от goshko »

Аз лично съветвам колегата да се съобрази точно с това ,когато избира винтоверт за монтаж на гипсокартон. От там нататък- един накрайник с ограничител и бачкаш и пееш....... :)
Публикувай отговор

Обратно към “Продава / Купува (нериболовни)”