Къде се намирам:
Кулинария
Риболовна кухня
naRiba.com

Форум


...
Модератор: sapuna
-
- сериозен играч
- Мнения: 1250
- Регистриран на: Нед Мар 13, 2005 10:50 am
- Местоположение: 42°44`42.65"N / 23°16`44.21"E
- Обратна връзка:
-
- сериозен играч
- Мнения: 1250
- Регистриран на: Нед Мар 13, 2005 10:50 am
- Местоположение: 42°44`42.65"N / 23°16`44.21"E
- Обратна връзка:
Ta ! soma e naj maznata riba v BG sigyrno shtoto e naj golqma! moje da se prigotvi po mnogo nachini, vajnoto e razmera(za koj li put) ako e tip kANALEN stava za vsichko ako e po kilogramest neznam samo snimki sum vijdal. TA! glavata ako ste pochitateli na sypite, TQ E!!! takova jelirane i svinsko kopito ne moje da napravi .S morkovche, lyk i zeleniq stavat neshtata ot techen xarakter demek SYPA! A dtygata chast ot trypa, na shajbi stavat fantastichni purjoli! Ako iskash na skara ako shtesh na tigan! TA! za tigana ide rech:BELTUCITE na snqg(da znaete ot men che riba i jaltuk ne stava), kato za celyvki! samo che vmesto zaxar slagate carevichno NISHESTE, rusite obilno sus SYSAM , ribata se ovkysqva sus sol i piper(turpi mnogo i chesun),ovalva se v pixtiqta i v maslena banq se purji do slatist cvqt na SYSAMA, vadi se v sud s podlojena kyxnenska xartiq(toaletna,ako nqmate dtrygata)chakate edna cigara vreme(okolo polovin bira) prexvurlqte v chuiniq i LIMOOOOOOONNNNNNN(nikoga ne poxlypvajte panirano NESHTO, pada panirovkata!) .(Ako polzvate soev sos, ne solete predvaritelno i rusete neposredstvenno sled vadeneto ot tigana dokato cvurchi!)




ЖОРО,най-вкуснея сом за мен е между3 и 7кг.Аз го предпочитам на скара,ако е възможно с дървени въглища
.Ял съм и пържен-също е вкусен.Може да го сложиш в марина,каквато предпочиташ.За разфасоването,също като толстолоб.Покрай гръбнака и после сваляш филетата и ребрата
.Абе дай сома и ще ти покажа 



ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!