...

Всичко свързано с риболовната кухня.

Модератор: sapuna

Публикувай отговор
Аватар
padi4o
новобранец
новобранец

Мнение от padi4o »

FUCK бе негар :mrgreen:.Аз сомове не ловя.
Аватар
bobsana
научил се да хвърля
научил се да хвърля
Обратна връзка:

Мнение от bobsana »

padi4o написа:FUCK бе негар :mrgreen:.Аз сомове не ловя.
какво беше това бе приятел?
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

bobsana написа:
padi4o написа:FUCK бе негар :mrgreen:.Аз сомове не ловя.
какво беше това бе приятел?
Pyshil e ot zelenite ribi :shock:
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
БОВСКИЯТ КОРМОРАН
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от БОВСКИЯТ КОРМОРАН »

Ta ! soma e naj maznata riba v BG sigyrno shtoto e naj golqma! moje da se prigotvi po mnogo nachini, vajnoto e razmera(za koj li put) ako e tip kANALEN stava za vsichko ako e po kilogramest neznam samo snimki sum vijdal. TA! glavata ako ste pochitateli na sypite, TQ E!!! takova jelirane i svinsko kopito ne moje da napravi .S morkovche, lyk i zeleniq stavat neshtata ot techen xarakter demek SYPA! A dtygata chast ot trypa, na shajbi stavat fantastichni purjoli! Ako iskash na skara ako shtesh na tigan! TA! za tigana ide rech:BELTUCITE na snqg(da znaete ot men che riba i jaltuk ne stava), kato za celyvki! samo che vmesto zaxar slagate carevichno NISHESTE, rusite obilno sus SYSAM , ribata se ovkysqva sus sol i piper(turpi mnogo i chesun),ovalva se v pixtiqta i v maslena banq se purji do slatist cvqt na SYSAMA, vadi se v sud s podlojena kyxnenska xartiq(toaletna,ako nqmate dtrygata)chakate edna cigara vreme(okolo polovin bira) prexvurlqte v chuiniq i LIMOOOOOOONNNNNNN(nikoga ne poxlypvajte panirano NESHTO, pada panirovkata!) .(Ako polzvate soev sos, ne solete predvaritelno i rusete neposredstvenno sled vadeneto ot tigana dokato cvurchi!)
ИзображениеИзображениеИзображениеИзображение
givi
новобранец
новобранец

Мнение от givi »

ЖОРО,най-вкуснея сом за мен е между3 и 7кг.Аз го предпочитам на скара,ако е възможно с дървени въглища :roll: .Ял съм и пържен-също е вкусен.Може да го сложиш в марина,каквато предпочиташ.За разфасоването,също като толстолоб.Покрай гръбнака и после сваляш филетата и ребрата :D .Абе дай сома и ще ти покажа :D
ХАЙДЕ ЗА РИБА!!!!!!!!!!!!!!!!
Аватар
niklas
новобранец
новобранец

Мнение от niklas »

Не знам защо, но най-му любя опашката. По не е мазна, пък и няма кости. Но честно, никога не ми е минавало през ум да панирам сом. Звучи ми като панирана сланина. Не казвам, че съм прав и трябва да пробвам!
Аватар
Мунчо
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Мунчо »

Жестоко, сега остава само да си хвана един сом:), рецептата е стахотна!...
Публикувай отговор

Обратно към “Риболовна кухня”