Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Специализиран риболов
Риболов на мирни риби
naRiba.com

Форум

Зарибяване яз. Сопот
Модератор: sapuna
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Зарибяване яз. Сопот
От няколко дни вече се събират пари за зарибяване на горепосочения язовир. Язовира е известен на повечето риболовци. В ЛОВЕЧ в магазина на Антон, който се намира под автогарата, се събират средства за зарибяване на язовира с АМУР и ШАРАН. Имам сведения, че и в ТРОЯН събират пари пак с тази цел. След закупуването на рибите г-н Найденов ще бъде извикан за техника и снимки, които ще се публикуват във вестниците. Нека, който има желание помогне за зарибяването на язовир СОПОТ!
Re: Зарибяване яз. Сопот
По другите градове (София) събират ли се някъде пари?

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами имам информация само за Ловеч и Троян. Ако имате желание събирайте и в другите градове и удовоствието ще е огромно.
- MITKO70
- кандидат преподавател
Похвална инициатива и бих казал задължителна ,за да бъде този язовир такъв какъвто е.Нашата група се включваме от сърце,ще го разпространя и при други приятели които го посещават.Но ще е трудно на колегите от страната които искат да се включат.Ще дам пример как направихме дарителска акция в един форум за Коледа ,събрахме пари за едно семейство в беда.Откри се една сметка и в нея се превеждаха парите от цялата страна.След това ги изтеглихме с колегите ,преведохме ги по предназначение и качихме документите в форума за отчет.Затова мисля ,че ще е най-добре собственика на магазина в Ловеч или Йоско от Троян/знам че това се прави там от доста време,запознах се с колеги от Троян миналата година/, да дадат една сметка и по нея ще се превежда,накрая теглене и публикуване на разпечетката.

Последно промяна от MITKO70 на Сря Фев 29, 2012 5:31 pm, променено общо 1 път.
Всичко може,но не всеки го можe.

- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами аз съм за. Ако искате предложете на Йоско да открие една и парите от нея ще ги вземем както и тези събрани в Ловеч, отиваме купуваме и публикуваме

- MITKO70
- кандидат преподавател
Аз нямам връзка с Йоско,имам един телефон на колега от Троян.Но разчитам да го прочете това колегата Веско Диканаров,той мисля може да се свърже с Йоско.От моя опит с банките ,като откривахме сметката за даренията,най-лесно ,без такса се открива в ОББ,като преводите към нея от клонове на баката в цялата страна са също без такса.Това е важно ,защото банките взимат от 3-7лв.за превод 

и аз съм за
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Ами някой троянец или приятел да му се обади и да направят една сметка след което ще получим парите ще ги съберем с тези, които са събрани в магазина и след това както трябва 

много се страхувам да не пълним мрежите на бракониерите
там хората си го пазят , не е имало случай да сме там и да не ни проверят
- Mr.Barry
- ще става разбирач
Така е. Пазим го доколкото можем! Винаги сме викали ИАРА Ловеч пък и много често стоят там и проверяват ежедневно по целия язовирDimy написа:там хората си го пазят , не е имало случай да сме там и да не ни проверят

за миналата година за около 60 излета НЕ са ме проверили ВЕДНЪЖ!!Mr.Barry написа:Така е. Пазим го доколкото можем! Винаги сме викали ИАРА Ловеч пък и много често стоят там и проверяват ежедневно по целия язовирDimy написа:там хората си го пазят , не е имало случай да сме там и да не ни проверят
Най-голямата риба е изпуснатата

ми не знам , но нас ни проверяват
обикновено по другите язовири проверяващите щом видят мотори 30-тина човека ,и някой и друг "гръб" ни заобикалят без да ни проверяват , но на Сопот си ни проверяват , даже първия път ни събудиха през ноща да си приберем въдиците
обикновено по другите язовири проверяващите щом видят мотори 30-тина човека ,и някой и друг "гръб" ни заобикалят без да ни проверяват , но на Сопот си ни проверяват , даже първия път ни събудиха през ноща да си приберем въдиците
- MITKO70
- кандидат преподавател
Зависи от излетите ,ако са краткотрайни може и да не се засечете.Миналата година 2 излета 5-15дни ни провериха 2 пъти,мой познат за 1 месец 3-4 пъти.
Така ,че да не изместваме темата,бракониерите ги е имало и ще ги има,както и борбата срещу тях.Благодарение на такива инициативи ,язовира е в това състояние
Утре ще звънна на Йоско ,да обсъдим една идея,ако се получи нещо ще го обявя и действаме.

Утре ще звънна на Йоско ,да обсъдим една идея,ако се получи нещо ще го обявя и действаме.