Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Риболовни такъми
naRiba.com

Форум

Сгъваема глава за кеп
Модератор: sapuna
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Сгъваема глава за кеп
Здравейте, колеги и колежки,
Времето взе да се запролетява и отново се започва усилена атака по рибите
Решил съм да се обзаведа с нов кеп. За дръжка съм си набелязал FilstarPutOverPowerNetHandle обаче с главата нещо не мога да се оправя. Търся си сгъваема и това е проблема-не намирам никъде по онлайн магазините. В една стара тема колегата Кърцата е показал (е те Тук)сгъваема глава на Middy ама не мога да я намеря.
Ако някой може да помогне (не е казано, че трябва да е на Middy) моля да сподели.
вече, ако не мога да намеря никъде такава вземам една Filstar-ска с монифилна мрежа и те така...
Оп...намерих
Това ще да е. Темата може да се изтрие
Времето взе да се запролетява и отново се започва усилена атака по рибите

Решил съм да се обзаведа с нов кеп. За дръжка съм си набелязал FilstarPutOverPowerNetHandle обаче с главата нещо не мога да се оправя. Търся си сгъваема и това е проблема-не намирам никъде по онлайн магазините. В една стара тема колегата Кърцата е показал (е те Тук)сгъваема глава на Middy ама не мога да я намеря.
Ако някой може да помогне (не е казано, че трябва да е на Middy) моля да сподели.
вече, ако не мога да намеря никъде такава вземам една Filstar-ска с монифилна мрежа и те така...
Оп...намерих

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- tamihal
- сериозен играч
- Обратна връзка:
Re: Сгъваема глава за кеп
Колега...с тези 476 гр., тази дръжка определено ще ти натежава, огледай се за нещо около 300-те грама...
...а тази глава, е добра и е според изискването ти...http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1771...
...а тази глава, е добра и е според изискването ти...http://www.vidrax-fishing.com/catalog/p ... ts_id=1771...
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Мин. година на един риболов ползвах на колега кепа, който беше с такава дръжка. И на 4м го тествах и на по късо (щекерната сглобка си е с предимство) и ми беше добре. Цял ден с него нямах грижи....а иначе тая глава на вега не я бях видял, а бая порових 

-
- научил се да хвърля
Дръжката на кепа MIDDY със щекерна сглобка ли е? Какъв е размера на главата му? Моля за отговор, ако някой знае, защото също си търся кеп със сгъваема глава и дръжка с щекерна сглобка. За този кеп става въпрос: http://gold-fish.eu/product/79/kep-s-drazhka.html
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
Размера на главата и мен ме интересува, а колкото до дръжката - аз лично ще ползвам щекерна на филстар. Логично е главата да пасне без проблем....все пак резбата би трябвало да си е стандартна