Край на ледът започва се

Модератори: bobopeli, sapuna

Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Край на ледът започва се

Мнение от borislav58 »

Привет на колеги и колежки!
Днес дойде така дългоочакваният ден за риболов.Цели два месеца, и косур гледам хоби тв. и с яд гледах бялата напас, която покри гори, и язовири, и ни лиши от най любимото ни хоби.Но няма свърши се, сега рибата да се стяга достатъчно си почина.Набелязах си яз. Правище, то така или иначе на друго место няма къде да се иде.Тръгнахме с жената и Лъки .Спрях за малко, и слязохме с жената до магазина да напазаруваме Лъки стоеше в колата .Напазарувахме и си тръгнахме, е точно тук бе изненадата посегнах да отворя вратата ама нееее ,Лъки бе заключил от вътре, и ключовете се клатеха на контакта :lol: :lol: Ами сега трябва да се връщам пеш до дома за резервните :roll: :? Моята врата не беше хубаво затворена, и това реши проблема. Намерих един по корав тел и дръпнах дръжката на вратата и се отвори не го навиквах щото нямаше да ме разбере :lol: :lol: Еее край тръгнах, и нямаше спирка вече.Ето го и него язовира първото което видях бяха боклуците и мърлящината.
Изображение

Последния път като бяхме почистихме с един колега ето кво е пак :axe:
Изображение
Изображение
Водата на язовира бе боза, казах си няма да е днес ,но имаше колеги дори живарници във водата :roll:
Изображение
Разменихме по некоя дума с колегите, които се оплакаха за мудното баране, и.се заех с захранки и разпъване на тоягите, че то вече стана обяд .Започнах на мач както винаги перо 2гр. водач 0.8 кука 16 на дълбочина 4метра.Да ама не час без да барне захранка изхвърлях половин кофа неще.
Изображение

Дойде ми нещо на акъл, и рекох да го пробвам рибата проиграваше тук там, и затова направих на жената мача на по плитко газене малко перо 0.8гр водача и куката същите.
Изображение
Не мина и минути и веднага улови една баба, след ней уклей ,еееее преправих и аз всичко, и се откри риболова.Забравих да спомена ловехме на пинки 2 червечета дълбочината е като за уклей.
Преди сме ловели рибата на 4 м. а сега на 1метър предположих защо е тъка водата е кафява и по дъното сигурно е още по кафяво затуй не бара долу.
Решихме малко да починем щото загряха лагерите на макарите :lol: :lol: пък и да почистим любимото си место .Също и да направим манджата
Изображение
Изображение
Изображение
На жената и омръзна да лови дребосък, защото не я кефило, и се гушнаха с Лъки :smt102
Изображение
Аз продължих още половин час да ловя ,но упоритата риба явно не и бе ден затова реших да приключа, защото стана студено, пък и няма кво да я правя толкова риба :lol:
Изображение
Наслука на всички ви и искам да призова всички колеги Изчисти своето любимо место

Ето как светна любимото ми место след като го почистихме
Изображение
Последно промяна от borislav58 на Съб Мар 10, 2012 10:16 pm, променено общо 1 път.
Всичко заебавам и за риба заминавам!
Аватар
Petar Nedev
ще става разбирач
ще става разбирач
Обратна връзка:

Re: Край на ледът започва се

Мнение от Petar Nedev »

Ако хората като вас бяха повече...
Браво !!
Аватар
Trueplayer
новобранец
новобранец

Мнение от Trueplayer »

Браво бат'Боре,да сте живи и здрави!
Хубав пример давате,но много малко хора ще го последват.
Те(рибите),както и други животински видове,са неразделна част от природната среда на човека и неговото отношение към тях е израз на степента на културното му равнище.
walukov
фен клуб-скобар

Мнение от walukov »

borislav58 написа:Привет на колеги и колежки!
Днес дойде така дългоочакваният ден за риболов.Цели два месеца, и косур гледам хоби тв. и с яд гледах бялата напас, която покри гори, и язовири, и ни лиши от най любимото ни хоби.Но няма свърши се, сега рибата да се стяга достатъчно си почина.Набелязах си яз. Правище, то така или иначе на друго место няма къде да се иде.Тръгнахме с жената и Лъки .Спрях за малко, и слязохме с жената до магазина да напазаруваме Лъки стоеше в колата .Напазарувахме и си тръгнахме, е точно тук бе изненадата посегнах да отворя вратата ама нееее ,Лъки бе заключил от вътре, и ключовете се клатеха на контакта :lol: :lol: Ами сега трябва да се връщам пеш до дома за резервните :roll: :? Моята врата не беше хубаво затворена, и това реши проблема. Намерих един по корав тел и дръпнах дръжката на вратата и се отвори не го навиквах щото нямаше да ме разбере :lol: :lol: Еее край тръгнах, и нямаше спирка вече.Ето го и него язовира първото което видях бяха боклуците и мърлящината.
Изображение

Последния път като бяхме почистихме с един колега ето кво е пак :axe:
Изображение
Изображение
Водата на язовира бе боза, казах си няма да е днес ,но имаше колеги дори живарници във водата :roll:
Изображение
Разменихме по некоя дума с колегите, които се оплакаха за мудното баране, и.се заех с захранки и разпъване на тоягите, че то вече стана обяд .Започнах на мач както винаги перо 2гр. водач 0.8 кука 16 на дълбочина 4метра.Да ама не час без да барне захранка изхвърлях половин кофа неще.
Изображение

Дойде ми нещо на акъл, и рекох да го пробвам рибата проиграваше тук там, и затова направих на жената мача на по плитко газене малко перо 0.8гр водача и куката същите.
Изображение
Не мина и минути и веднага улови една баба, след ней уклей ,еееее преправих и аз всичко, и се откри риболова.Забравих да спомена ловехме на пинки 2 червечета дълбочината е като за уклей.
Преди сме ловели рибата на 4 м. а сега на 1метър предположих защо е тъка водата е кафява и по дъното сигурно е още по кафяво затуй не бара долу.
Решихме малко да починем щото загряха лагерите на макарите :lol: :lol: пък и да почистим любимото си место .Също и да направим манджата
Изображение
Изображение
Изображение
На жената и омръзна да лови дребосък, защото не я кефило, и се гушнаха с Лъки :smt102
Изображение
Аз продължих още половин час да ловя ,но упоритата риба явно не и бе ден затова реших да приключа, защото стана студено, пък и няма кво да я правя толкова риба :lol:
Изображение
Наслука на всички ви и искам да призова всички колеги Изчисти своето любимо место

Ето как светна любимото ми место след като го почистихме
Изображение
Браво! Хубав риболов. Моето ку4е е абсолиутно сь6тото
Аватар
slayder
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от slayder »

Браво за уборката и за споделения излет!
Дава ли? И дава и взема.
piranha
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от piranha »

Браво,пожелавам ти много риба тази година. :wink: :wink: :wink:
Йордан Марков
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Йордан Марков »

Малко са хората като теб :prayer: :prayer: :prayer:
Светът е кръговрат. Всеки е отговорен за действията си. Всичко се връща..
Аватар
dako71
сериозен играч
сериозен играч
Обратна връзка:

Мнение от dako71 »

Боре закъсняваш аз открих преди четири дена. Ма резултата е същия. Само детго леда при мен беше много повече. :D
niki71
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от niki71 »

И аз така си чистя любимото място на Панчарево, но е много посещавано и не смогвам. Въпреки това упорствам и има някакъв ефект .Продължавай все така колега рано или късно ще ги надвиеме цапащите "колеги" .
Аватар
borislav58
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от borislav58 »

dako71 написа:Боре закъсняваш аз открих преди четири дена. Ма резултата е същия. Само детго леда при мен беше много повече. :D
Дако аз открих риболова на 1 януари :oops: ама след ледената фиеста да превари ме.
Иска още няколко дни и ще натиснем караконджулите :lol:
Всичко заебавам и за риба заминавам!
desi
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от desi »

Браво за споделения излет и почистеното "работно" място.
gabanka
новобранец
новобранец

Мнение от gabanka »

Браво колега!! Ние вчера бяхме застанали до вас вдясно,но пристигнахме по късно от другите.Добър риболов се получи. :)
aiskrov
новобранец
новобранец

Мнение от aiskrov »

:D :smt006 :prayer: :prayer: :prayer:
Аватар
alti76
новобранец
новобранец

Мнение от alti76 »

:prayer: :prayer: :prayer: :supz: :supz: :supz:
Аватар
mavrata
новобранец
новобранец

Мнение от mavrata »

Малко останаха съвестните колеги.Адмирации за постъпката!!!
Публикувай отговор

Обратно към “Моят риболовен излет”