Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

Избор на спининг макара
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Избор на спининг макара
Реших да си взема бюджетна спининг макара и засега май се спрях на два варианта:
1. Tica Cambria ld 3000
2. Red Master 8 PiF 2500
Някой, който е имал досег с тези макари или с една от тях? Коя бихте препоръчали?
1. Tica Cambria ld 3000
2. Red Master 8 PiF 2500
Някой, който е имал досег с тези макари или с една от тях? Коя бихте препоръчали?
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Re: Избор на спининг макара
Като прочетох заглавието на темата си помислих че се чудиш как да хванеш спин.....
+ за тиката..
+ за тиката..

-
- новобранец
ribolovcho написа:Като прочетох заглавието на темата си помислих че се чудиш как да хванеш спин.....
+ за тиката..
хахаха това сигурно е по-лесно :S Благодаря за бързите отговори по никое време!

- Павел Иванов
- и господ не е толокова добър
Преди да почнеш с питанките коя да избера , то е добре да споменеш за какво ще я ползваш и на какво ще я сложиш . Тъй както си запитал ще получиш една купчина отговори дадени ти ей тъй напосоки , според погледа върху едната или другата макара , но почти никога с поглед върху двете . Та тъй . Конкретизирай малко за да получиш и конкретен отговор 

Спинингиста , разсширени вени нямаааааааа !
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
Риболовът е за разтоварване а не за натоварване!
Павел Иванов
-
- новобранец
Вярно. Ами пръчката е 2,7м акция 20-60 За относително универсален спининг. Знаете какво имам предвид.Павел Иванов написа:Преди да почнеш с питанките коя да избера , то е добре да споменеш за какво ще я ползваш и на какво ще я сложиш . Тъй както си запитал ще получиш една купчина отговори дадени ти ей тъй напосоки , според погледа върху едната или другата макара , но почти никога с поглед върху двете . Та тъй . Конкретизирай малко за да получиш и конкретен отговор
- gupata_riba
- вече хвърля и на тежко
kirilizator написа:Вярно. Ами пръчката е 2,7м акция 20-60 За относително универсален спининг. Знаете какво имам предвид.Павел Иванов написа:Преди да почнеш с питанките коя да избера , то е добре да споменеш за какво ще я ползваш и на какво ще я сложиш . Тъй както си запитал ще получиш една купчина отговори дадени ти ей тъй напосоки , според погледа върху едната или другата макара , но почти никога с поглед върху двете . Та тъй . Конкретизирай малко за да получиш и конкретен отговор
акция 20-60

На къса плувка ,в репея
- Vid
- кандидат преподавател
Имах тази макаричка преди време, не ми хареса, правеше бради... За тез пари по-добре риоби Екусима. По-добре събери повечко пари и си купи или Тика Дунаспин ако си фен на марката, или Риоби Ексия, Заубер и т.н.
Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Сенека
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Няма голяма разлика между двете Тики,брадите може да са от влакното.Vid написа:Имах тази макаричка преди време, не ми хареса, правеше бради... За тез пари по-добре риоби Екусима. По-добре събери повечко пари и си купи или Тика Дунаспин ако си фен на марката, или Риоби Ексия, Заубер и т.н.
Аз там съм пораснал...
За макаре незнам ,но едва ли спининг с дължина 2.70м. и акция 20-60гр. може да се използва като универсален такъв 

Един ден , ще накарам България да се гордее с мен .......
- choch0
- научил се да хвърля
Колеги помагайте и на мен
и аз съм в подобна дилема:
Пръчка 2.70 акция 10-30. Колебая се между:
- Ryobi Ecusima 3000
- Ryobi Insider 3000
- Tica Cambria 3000

Пръчка 2.70 акция 10-30. Колебая се между:
- Ryobi Ecusima 3000
- Ryobi Insider 3000
- Tica Cambria 3000
-
- кандидат преподавател
С пръчка 2,70 и тест на изхвърляне,на който ти му викаш акция -10-30 г ,съм с Риоби Ексиа - то е два пъти по-скъпо от Екусимата и Инсайдъра.Тика Камбрия все още нямам,не е скъпа,но имай пред вид,че тук във форума за точно този модел има само добри отзиви.
нарязва ли се ролката от влакното на Tica Cambria
- radogagov
- ще става разбирач
НЕ! И с монофил и с плетено си стои като нова. Все пак под ролката има 2 лагераnaku написа:нарязва ли се ролката от влакното на Tica Cambria

НЕ! И с монофил и с плетено си стои като нова. Все пак под ролката има 2 лагера 
От колко време я ползваш

От колко време я ползваш