colmic

Модератор: sapuna

Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

colmic

Мнение от pe6o_bonev »

интересува ме качествени ли са продуктите с марка colmic по специално макари и телемач
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Re: colmic

Мнение от Vid »

pe6o_bonev написа:интересува ме качествени ли са продуктите с марка colmic по специално макари и телемач
Макарите не са, за телемач, не зная...
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

По принцип Колмик е много добра Италианска марка , не не и за макари !
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

мерси за мненията но какъв телемач и макара да си взема за около 150лв обшто то доиде сезона аз оште се колебая другия вариант е на tomax или даите акъл до сега съм ловил с телескопи и нямам опит с карбоновите телемачове даже и за акцията се колебая 10 30 или до 50
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

:o Къв ще да е този мач с такваз акция 50 и на горе :( ...? Да не си решил на дъно да мяташ... :lol: ?
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

dogidog написа:По принцип Колмик е много добра Италианска марка , не не и за макари !
Не бих дал категорична оценка за нещо ,което не съм използвал.Колмик си е извоювала много добър пазар на своите продукти.Това са стоки ,които се славят с добро качество и.....коя фирма след като стои твърдо зад името си,ще си позволи да пусне на пазара лоши макари с нейното име.Това,че отскоро имат и макари не значи ,че са лоши.
Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
dogidog
новобранец
новобранец

Мнение от dogidog »

butnik написа:
dogidog написа:По принцип Колмик е много добра Италианска марка , не не и за макари !
Не бих дал категорична оценка за нещо ,което не съм използвал.Колмик си е извоювала много добър пазар на своите продукти.Това са стоки ,които се славят с добро качество и.....коя фирма след като стои твърдо зад името си,ще си позволи да пусне на пазара лоши макари с нейното име.Това,че отскоро имат и макари не значи ,че са лоши.
Ми те макарите има са като на трабуко ! Според тебе хубави ли са или да те попитам ти ловиш ли с Макари на Мило, Трабуко или Колмик а ?
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

По мои наблюдения почти всички фирми ,които не са толкова силни във производството на макари се насочиха да работят със Ryobi .Като се почне SPRO,Colmic,Trabuco,Tubertini,Vega имат копие на модела Ryobi Zauber във своята гама ,като върхов модел,като се различават единствено по външен вид.
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

dogidog написа:
butnik написа:
Ми те макарите има са като на трабуко ! Според тебе хубави ли са или да те попитам ти ловиш ли с Макари на Мило, Трабуко или Колмик а ?
Ловя с Мило,но има и друго-мога да си позволя да ловя с Шимана,но отиваме над 200лв,та мохабета се върти за около70-80лв.
INCUBUS
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от INCUBUS »

Конкретно -мога да кажа за супер качество на телемача "Colmic Emperia",4,30 м,с десет водача с дълги крачета тип "боло",вече три години поне,с него съм ловил и скобари по 900- 1100 г ,както и шарани на "платено "до 2-2,5 кг на плувка .
За макарите -от около година и половина имам една неголяма макара "Colmic Xspace Silko",с която ловя кефали и мрени тук в планината,и въпреки,че не почиствам с разглобяване макарите и не ги пазя особено,съм доволен от тази макара също.
Аватар
pe6o_bonev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от pe6o_bonev »

ми кво да права да поръчвам ли колмика или друга въдица но кажете каква?
Аватар
butnik
рибар фанатик
рибар фанатик
Обратна връзка:

Мнение от butnik »

pe6o_bonev написа:ми кво да права да поръчвам ли колмика или друга въдица но кажете каква?
Каквато и въдица да посочиш ще чуеш много различни мнения.Купувай и ако не ти хареса- в магазина,на някой все ще му допадне :D
Последно промяна от butnik на Сря Мар 14, 2012 9:25 am, променено общо 1 път.
Аватар
antivik
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от antivik »

Бутник е прав. То за туй в други таквиз питания патилите дават акъл, че за сопа и макара си е най-добре в магазина да ги пипнеш поклатиш и врътнеш, па тогаз сам ще си решиш инак става "Много баби-хилаво дяте" :wink: .
Когато рибата не ще - НЕ ЩЕ!
Аватар
трапера
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от трапера »

Какво има да се чудиш още :roll: Поклати пръчката,повърти макарата и ако ти хареса и ти легнат на сърце-вземай! Ако може пък да видиш някъде, макарата как навива влакното и да провериш аванса как отпуска......
Аз не ловя на мач.Предимно на фидер и дънен Дунавски риболов практикувам. Трите ми фидера ги мернах в един магазин по 28 лв :shock: с три върха,не са карбонови и са някаква марка,която така и не и запомних името.Доста натоварване са видяли вече и още не са "изпращяли".Трите макари са различни марки,също"кучи". Едната е с 9лагера и си върви просто невероятно,аванса е добър,реди прилично влакното... Вече има доста читави Китайчета и Корейчета на пазара. Не е задължително "техниката" да е скъпчийска и маркова.
Вземай ако ти хареса и бой :D Пък след време,ако ти омръзне,Бутника ти каза-пускаш я в магазина.

Гледай за кви сопи говоря,а макарето е Шекспир с 3лагера,онова Китайче,с деветте лагера е много по-добро!
Изображение
П.п.-Улова от снимката,се надявам вече да е пораснал доста.Просто това е първия "сом" на детето и трябваше да се документира!
лягам си star
събуждам се super star

Alt ist man erst...wenn die Kerzen mehr kosten als die Geburtstagstorte!
Аватар
М. Сталев
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от М. Сталев »

Тва тоя фидер 2 цола диаметър
Публикувай отговор

Обратно към “Въдици и макари”