Къде се намирам:
Риболов
Морски раздел
Специализиран риболов
Риболов от лодка
naRiba.com

Форум

гумена лодка
Модератори: alekst, Димо Михалев, dobria1
гумена лодка
Здравеите колеги.имам лодка промарине 2.90 искам да и сложа мотор4е 4к сузуки двутактово което тежи 19кг.дали 6те стане за тази лодка..Благодаря ви предварително
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
2.1 - Писането на български в сайта става само и единствено на кирилица! Забранено е изписането на български думи с латински букви, както и заместването на буквите "Ч", "Ш", "Щ" и други с цифрени означения като "4" и "6" или комбинации от други знаци.Такива теми и постове ще бъдат изтривани без предупреждение.При повторни нарушения, ще следва предупреждение, а при системни банн.
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- bobo_33333
- кандидат преподавател
Re: гумена лодка
Тука има доста писано за това
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=53591
Според мен ,този тип транец не е много стабилен и си е за електрички.
http://forum.nariba.com/viewtopic.php?f=29&t=53591
Според мен ,този тип транец не е много стабилен и си е за електрички.
Аз там съм пораснал...
- MITKO70
- кандидат преподавател
Транеца е за 2-2,5кс. бензинов,издържа и то на INTEX лодка,видях го с очите си на Искъра.Но ,си го подсигури с въже за всеки случай задължително 

Всичко може,но не всеки го можe.

БЛАГОДАРЯ...........
- marinco
- вече хвърля и на тежко
Колега, това е морски раздел и предполагам ще влизаш в морето с нея.
Аз не бих го направил, първо е написано ясно какъв двигател издържа, второ като духне един вятър и излезат вълните 100% ще се обърнеш с този мощен двигател. Трето и четвърто, просто си направи замяна с някой колега.
За някой язовир става да пробваш, но първо си направи малко тестове как се държи лодката при по-голяма скорост и т.н.
Аз не бих го направил, първо е написано ясно какъв двигател издържа, второ като духне един вятър и излезат вълните 100% ще се обърнеш с този мощен двигател. Трето и четвърто, просто си направи замяна с някой колега.
За някой язовир става да пробваш, но първо си направи малко тестове как се държи лодката при по-голяма скорост и т.н.
Здравей колега моята лодка е същата с yamaha 4 коня която тежи 27 кг но съм и сложил цяло твърдо дъно от водоустойчив шперплат и допълнителен транец захванат за дъното и нейният си транец Иначе като дадеш газ двигателя се опитва да влезе под лодката 

Забравих да ти кажа ,че я използвам за тролинг във вътрешните водоеми .За морето забрави!!!
ште е проверим тая работа...скоро мерси..ако не си купя друга
-
- научил се да хвърля
Вкарваш се в голяма схема - ще дадеш пари за мотор , който после ще се окаже слаб за морето , после лодката ще е слаба за мотора ...ilko777 написа:ште е проверим тая работа...скоро мерси..ако не си купя друга
Колегите са прави , послушай ги ,преди да изсипеш пари на вятъра

300лв се продава..
- marinco
- вече хвърля и на тежко
Пусни си нова обява, конкретно за продажбата.
Пък не се притеснявай, аз първо си купих двигател/копче/, после лодка/балтон/, после пак двигател, пак двигател 3-ти път, после ми изпадна лодка и т.н............
повечето колеги сме минали по този път.
Радвам се че се вслушваш в съветите, защото не е необходимо да всеки да измисля колелото
Пък не се притеснявай, аз първо си купих двигател/копче/, после лодка/балтон/, после пак двигател, пак двигател 3-ти път, после ми изпадна лодка и т.н............
повечето колеги сме минали по този път.
Радвам се че се вслушваш в съветите, защото не е необходимо да всеки да измисля колелото
-
- новобранец
- Обратна връзка:
Моето мнение , е че най-практично е лодка 3,30 с твърдо дъно и двутактов двигател от 15 до 20 коня. Всичко това тежи около 100 кг. Взел съм предвид - цена на лодката и двигателя ,разход на гориво , мобилност и сигурност.Ако ще влизаш сам нещата вече стоят по друг начин.
За тази лодка категорично НЕ!
с 4 коня ще започне да се пречупва в средата.
на спецификацията пише 2.5кс.!
с 4 коня ще започне да се пречупва в средата.
на спецификацията пише 2.5кс.!
През март ноемврийският асфалт се топи по-бързо от февруарския сняг.