Okuma safina-x spin

Модератори: Павел Иванов, sestrata

Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Okuma safina-x spin

Мнение от don_misho »

Здравейте колеги,някой има ли наблюдения върху това пръчле? Стори ми се доста прилична за цената си и днеска я поръчах от един сайт да я добавя към арсенала си.Поръчах 2.40 на 5-20 акция,за реката ще я мятам за кефали и щуки. :) .Дават я медиум-фаст и дано да е по-стегнатичка за течения.Ето въпросната:

Изображение
Spinning Forever
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: Okuma safina-x spin

Мнение от lubomirco »

По -добрият избор беше" Okuma Hexana Spin"........Тази е доста по лигавка,но мисля ,че ще ти свърши работа за целта.За тия пари е супер.Абе,всъщност не е и чак толкова лигава :D
Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don_misho »

Да ти кажа ,гледах първо хексаната,ама нямаха такава акция налична.А гледам дават им един и същ строй,ама знам ли... :)
Утре пристига и ще я пробвам в събота.
Поздрави!
Spinning Forever
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lubomirco »

Няма да се разочароваш.Отдавна съм фен на пръчките на Okuma и мисля,че качеството им доста надхвърля цената.Не знам защо са по-непопулярни тука.
Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don_misho »

На същото мнение съм, не съм ползвал техни пръчки до момента,но имам 3 макари на марката и съм страшно доволен и от трите,затова предполагам,че и прътовете са на това ниво.
Spinning Forever
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lubomirco »

Много рибки да ти налови и да кажеш след пробите как се държи,че аз само в магазина съм я тръскал :D
Успех :!:
Аватар
Vid
кандидат преподавател
кандидат преподавател

Мнение от Vid »

Старите пръчки на Окума бяха отватително лигави. Тези, които визирате смятам, че не са никак лоши, а от гледна точка цена-качество даже са супер. Не съм ловил с тях, но ги гледах и тръсках в магазина и останах приятно изненадан - всичко им е добре, че даже и теглото...
Единствено не ме кефи двуделната дръжка.
‎Късметът е пресечната точка на предварителната подготовка и шанса.
Сенека
Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don_misho »

Вчера пристигна пръчлето и съм приятно изненадан.Доста добре изглежда,има вид на доста по-скъпа пръчка,качествена изработка!Много елегантна тънка бланка,лека е ,стегната .Браво на Окума.Получи се добър баланс с Vega DA 3500.Остава да видя как е теста с примамките.Утре сутрин ще се пробва на реката.
За тези пари пръчката е чудна!
Spinning Forever
lubomirco
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от lubomirco »

Е това им е проблема на Okuma според мен.Рядко пръчките им си отговарят на теста по примамките,обикновено е занижен ...ама за тия пари ...толкоз :D .Кажи как е твоята след теста.
Аватар
don_misho
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от don_misho »

Вчера правих тест на пръчката по Тунджа,почнах с примамки от по 2-3 грама,постига се добро замятане с влакно 0.18.Чувствителноста при водене започна да става добре отчетлива на 6-7-я грам(воблер),така че наистина долната граница е малко занижена.Като цяло съм много доволен от пръчлето.Риба не можах да хвана за 3 часа въртене,но има време :)
Spinning Forever
tomili
новобранец
новобранец

Мнение от tomili »

http://captainhook.bg/Въдици/Спининг-и- ... -2sec.html Е тази си поръчах с тази макара http://captainhook.bg/2012-Нови-продукт ... re-FD.html за първи път ловя на спи и съм много доволен може би защото имам добри учители.
Публикувай отговор

Обратно към “Спинингов риболов”