Къде се намирам:
Направи си сам
Как да си поправя или направя...?
naRiba.com

Форум

МЕЧТА 2
Модератор: emo vasilev
МЕЧТА 2

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
-
- научил се да хвърля
Re: МЕЧТА 2
Ще стане чуден басеин !!!
-
- научил се да хвърля
Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????
- ceno cenov
- разбира нещата
И на мен ми се стори странно, но може би идеята е да задържа възможно най малко водаvladislavista написа:Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????

Не можах да се сдържаvladislavista написа:Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Колега нивелацията как ти е..Във долния край ми се струва че е по ниско .Мисля че във горния край трябва малко да се вкопае за да дойде нивелациатя както трябва.Глупава вода няма и ако го напълниш да не стане някое наводнение надолу по долината...
.Направи си Кота 0 и премери на всякъде как ще ти дойде нивото. Премери със воден нивел.....Ако ме питаш мене по добре го вкопай във земята тоя водоем-и само от долната страна малко да ти се получи лека дига..Иначе за изолация от долу съм виждал че слагат нещо
черно като гума ,но не знам как точно се казва...
и със просто око се вижда че не си нивелирал басейнчето...

Ако се загледаш по внимателно ще видиш че е вкопан в земята на снимка 1354 се вижда кота нула просто има 30см насип така като пътека . А тази част от дигата която не се вижда ,е една трета в земята а две трети е насип.ЗА нивелацията,е нивелирано е дъното .От същата снимка се вижда.vladislavista написа:Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????
Я погледни и тазиribolovcho написа:Колега нивелацията как ти е..Във долния край ми се струва че е по ниско .Мисля че във горния край трябва малко да се вкопае за да дойде нивелациатя както трябва.Глупава вода няма и ако го напълниш да не стане някое наводнение надолу по долината....Направи си Кота 0 и премери на всякъде как ще ти дойде нивото. Премери със воден нивел.....Ако ме питаш мене по добре го вкопай във земята тоя водоем-и само от долната страна малко да ти се получи лека дига..Иначе за изолация от долу съм виждал че слагат нещо