МЕЧТА 2

Счупили сте любимия си такъм? Попитайте останалите как да се справите с проблема

Модератор: emo vasilev

Публикувай отговор
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

МЕЧТА 2

Мнение от KEBE »

Снимка1352.jpg
Снимка1353.jpg
:D :D Здравейте колеги .Е с малко лутане из форума, тъй като не съм спец по компютри успях . За тази красота пишех . Спирам се на глина,проверих и найлоните това фолио е добро но евтините имат малко живот 3 до 5 години, и не си заслужава а скъпите са 23.90 лв. квадратен метър . По мои изчисления гьола е между 150 и 200 квадрата общо стени, дъно обиколката във крачки е 55. :drinkers:
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
str.hadjiev
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Re: МЕЧТА 2

Мнение от str.hadjiev »

Ще стане чуден басеин !!!
vladislavista
научил се да хвърля
научил се да хвърля

Мнение от vladislavista »

Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????
Аватар
ceno cenov
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от ceno cenov »

vladislavista написа:Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????
И на мен ми се стори странно, но може би идеята е да задържа възможно най малко вода :D :D :D
evgeniboy
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от evgeniboy »

vladislavista написа:Много интересна идея, немога да разбера колега, защо не си го изкопал в земята, а над нея????
Не можах да се сдържа :lol: :lol: :lol:
Аватар
ribolovcho
фен клуб-скобар
Обратна връзка:

Мнение от ribolovcho »

Колега нивелацията как ти е..Във долния край ми се струва че е по ниско .Мисля че във горния край трябва малко да се вкопае за да дойде нивелациатя както трябва.Глупава вода няма и ако го напълниш да не стане някое наводнение надолу по долината...:).Направи си Кота 0 и премери на всякъде как ще ти дойде нивото. Премери със воден нивел.....Ако ме питаш мене по добре го вкопай във земята тоя водоем-и само от долната страна малко да ти се получи лека дига..Иначе за изолация от долу съм виждал че слагат нещо
черно като гума ,но не знам как точно се казва...
басейн...JPG
и със просто око се вижда че не си нивелирал басейнчето...
Изображение
Най добрите са тук
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

Ако се загледаш по внимателно ще видиш че е вкопан в земята на снимка 1354 се вижда кота нула просто има 30см насип така като пътека . А тази част от дигата която не се вижда ,е една трета в земята а две трети е насип.ЗА нивелацията,е нивелирано е дъното .От същата снимка се вижда.
Аватар
KEBE
новобранец
новобранец

Мнение от KEBE »

ribolovcho написа:Колега нивелацията как ти е..Във долния край ми се струва че е по ниско .Мисля че във горния край трябва малко да се вкопае за да дойде нивелациатя както трябва.Глупава вода няма и ако го напълниш да не стане някое наводнение надолу по долината...:).Направи си Кота 0 и премери на всякъде как ще ти дойде нивото. Премери със воден нивел.....Ако ме питаш мене по добре го вкопай във земята тоя водоем-и само от долната страна малко да ти се получи лека дига..Иначе за изолация от долу съм виждал че слагат нещо
черно като гума ,но не знам как точно се казва...
басейн...JPG
и
Снимка1355.jpg
със просто око се вижда че не си нивелирал басейнчето...
Я погледни и тази
Публикувай отговор

Обратно към “Как да си поправя или направя...?”