Къде се намирам:
Относно Сайта
Разни
naRiba.com

Форум

Има ли дърводелци.
Модератор: dantho.mihov
Има ли дърводелци.
Здравейте колеги, от няколко дена съм се вманиячил да си намеря един сувенир.
Въпроса ми е има ли между вас някой дърводелец който да може да направи следният кльонк

И евентуално клолко би могло да ми струва едно такова бижу. Предварително благодаря.
Въпроса ми е има ли между вас някой дърводелец който да може да направи следният кльонк

И евентуално клолко би могло да ми струва едно такова бижу. Предварително благодаря.
Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Re: Има ли дърводелци.
У нас има един човек който най им разбира на кльонковете, казва се Калин и е от Кюстендил, потърси в нета Калинукс- кльонкове и се свържи с него. Ако не го откриеш потърси ме ще те свържа.
мога,пиши ми на лично да се разберем
Колега аз му писах в друг форум ,но не ми отговаря. Иначе този кльонк го искам за сувенир ,а не за кльонканеtinnko написа:У нас има един човек който най им разбира на кльонковете, казва се Калин и е от Кюстендил, потърси в нета Калинукс- кльонкове и се свържи с него. Ако не го откриеш потърси ме ще те свържа.

Маска за лице с краставица: Oбелва се и се нарязва.Добавя се олио и оцет.Изяжда се с ракия.Лицето се разтяга в блажена усмивка и поруменява.
Аз мога...и дървен портрет ако сакаш...това ми е от професията 

- dzeviza
- ще става разбирач
И аз мога да ти го направя колега,но в момента не разполагам с време,поръчките не чакат:)Видях,че други колеги са откликнали,успех 

По-точно дърворезбар,ще ти препоръчам един от най-добрите във Североизточна България Георги се казва 0899439977 му е номера,когато се чуете кажи Петър те препоръча,Майстор е и на приклади,икони.....