Къде се намирам:
Риболов за начинаещи
Въпроси и съвети при ловенето на риба
naRiba.com

Форум

Колеги, моля помогнете на един новобранец :)
Модератор: sapuna
-
- новобранец
Колеги, моля помогнете на един новобранец :)
Значи от София съм и искам да попитам тъй като от скоро съм в "нещата", къде в момента може да се лови каквато и да е риба в близост до София, какво мислите за яз. Суходол в момента, и с какви такъми е подходящо да се лови там. Вече ходих преди една седмица но още всичко беше в лед само от едната страна се беше разтопило 5-10 метра навътре, но за цял ден дори не ми клъвна.. да не аз нещо да не правя като хората или язовира просто вече не става.. А и ако може някой да ме насочи къде да чета вече за останалите начини за ловене освен на плувка и на пружина, защото само това съм се научил
А пък за влакната нищо незнам освен до колко килограма са издръжливи.. Благодаря предварително!! 

- joro-fidera
- новобранец
Re: Колеги, моля помогнете на един новобранец :)
Значи за Суходол незнам ама за 777 в сряда на щека 12 пъстърви 

- gochev86
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Ходих на оглед преди 2-3 дни на Суходол,към 2:30 след обяд имаше 15-на човека казаха че хванали няколко пъстърви.Вчера минах от там с един приятел с колата вече няма лед и имаше доста хора но нямаше как да се спрем.Като условия вече искат по 10лв на пръчка+5лв (мисля че пак на въдица) за нощувка каквото хванеш си е за теб НЕ се плаща рибата.Дано съм бил полезен. 

If we are what we eat, tomorrow I could be you.
-
- научил се да хвърля
Във вторник на Негован 7 пъстърви -3 кг 100 гр. Пуснаха два пъти риба.
-
- новобранец
А къде точно се намира този Негован и колко е на въдица и килограмЛюдмил Иванов написа:Във вторник на Негован 7 пъстърви -3 кг 100 гр. Пуснаха два пъти риба.

-
- научил се да хвърля
Кълве на рибе ,Камола и на паста зелена рибки може да си хванеш с кепа около брега до шаварите .Успех ако ходиш. имаш и лс .
-
- новобранец
Благодаря ти за информацията ! А относно другите ми въпроси в първия пост някой може ли да помогне?Людмил Иванов написа:Кълве на рибе ,Камола и на паста зелена рибки може да си хванеш с кепа около брега до шаварите .Успех ако ходиш. имаш и лс .