Впечатления от Perch Tandem

Модератор: sapuna

Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Впечатления от Perch Tandem

Мнение от P-etkan »

Изображение

Привет,

Някой да е ловил с нея това, за което е създадена в България и да има някакви впечатления, съпоставими с другите едно листни въртележки :roll:

:drinkers:
Аватар
maranzika
сериозен играч
сериозен играч

Re: Впечатления от Perch Tandem

Мнение от maranzika »

Аз го имам.Според мене не си заслужава парите.Има много по-удачни примамки за костура.Не лети добре и гази плитко(бързо излиза отгоре).Иначе съм хванал няколко костура с нея и една щукичка. :wink:
Аватар
P-etkan
ще става разбирач
ще става разбирач

Мнение от P-etkan »

...и аз си мисля, че не е съобразена за нашите водоеми и финанси. ...,но мерака се е мерак :wink: порових из кутийките и пресъбрах едни стари блеснички, та ще видим какъв ще е резултата 8) естествено я направих по-компактна - според мен така е по-подходяща за костурите, които ще търси :D

20869

20868

:drinkers:
Аватар
eroucma
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от eroucma »

Ще си позволя да дам непрофесионално мнение почерпено от скромният ми опит, долкото съм ловил или гледам незнам и не съм видял някой да улови на блесна с мандахерцащата се гумена рибка отзаде. Но това пак казвам е само доколкото аз съм опитвам и разпитвал, може и да съм попадал все на грешното място в грешният момент.
А иначе за тандемите по принцип, ги предпочитам в по обрасли места тъй като- доби едното листо да спре да се върти заради водорасли нещо второто продължава и така. И отделно ото това поне според мен тандема имитира по голяма рибка и увеличава шанса за нещо извън мерната граница.

Отново подчертавам мнението ми е само любителско :wink:
Изображение Изображение
Първата щука и първата кака винаги се помнят, независимо колко са големи и какви зъби имат
Публикувай отговор

Обратно към “Риболов на хищници”