Къде се намирам:
Относно Сайта
Препоръки и Оплаквания
naRiba.com

Форум

До модераторите относно спама !
Модератор: sapuna
- Боро
- научил се да хвърля
До модераторите относно спама !
Няма ли някакъв начин да спрете шибаният спамър ?
Да го блокирате по IP или нещо от сорта. Омръзна ми всяка сутрин да му гледам постовете като последни. Не мога да се ориентирам заради него кое вече съм чел и кое не съм.
И колеги не кликвайте на линковете, които дава ! Обикновено зад такива неща се крият вируси.А дори и да няма по този начин го амбицирате да ни затлачва още повече форума.

И колеги не кликвайте на линковете, които дава ! Обикновено зад такива неща се крият вируси.А дори и да няма по този начин го амбицирате да ни затлачва още повече форума.
- krokibg
- учете се от него
Такива калтаци са страхливци и се крият.Сериозен човек би казал каквото има да казва директно - очи в очи.И мене ме вбесява и ако господ ни срещне ще си го направя любовница,поне за една седмица.

Искам да попитам,няма ли начин да го намерим този нещастник ???

Искам да попитам,няма ли начин да го намерим този нещастник ???
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
Аз нямам проблем с хората,те имат проблем с мене !!!!!
-
- сериозен играч
- barutchiata ©
- Администратор
- krokibg
- учете се от него
Толкова ли е отворен този педераст долен та нищо неможете да направите ? Намерете му и вие цаката.!!!
Не разбирам кой-знае колко но щом той може ,би трябвало да има и нещо което даго спре,или греша ?
Не разбирам кой-знае колко но щом той може ,би трябвало да има и нещо което даго спре,или греша ?
Глупаците и завистниците нямат изтребване,като хлебарките са !!!
- Боро
- научил се да хвърля
Едно предложение. Според мен е бот извън България, който е надушил по някакъв начин форума.
"Моля, изписвайте заглавията на темите на кирилица. Благодарим предварително!"
По този начин не става ли ? Да се блокира всичко, което не е на кирилица.
"Моля, изписвайте заглавията на темите на кирилица. Благодарим предварително!"
По този начин не става ли ? Да се блокира всичко, което не е на кирилица.
Последно промяна от Боро на Нед Яну 28, 2007 11:07 am, променено общо 1 път.
Re: До модераторите относно спама !
Боро написа:Няма ли някакъв начин да спрете шибаният спамър ?Да го блокирате по IP или нещо от сорта. Омръзна ми всяка сутрин да му гледам постовете като последни. Не мога да се ориентирам заради него кое вече съм чел и кое не съм.
Точно така!!!! И кое не е на кирилица дане то отваряме, абе - не му се връзвайте! Всяко чудо за три дни!

РИБОЛОВА Е КАТО СЕКСА - ИЛИ МОЖЕШ -ИЛИ ГЛЕДАШ 1 1 1Р
- sapuna
- Модератор
- Обратна връзка:
Няма да му писне.Повярвайте ми.Това е програма,която си знае работата,като генерира постоянно различни IP адреси с предварително заложени никове.Единият вариант.Другият е нереално IP.Единственният начин да се премахне спама са няколко реда допълнителен код в регистрационната форма.Слага се едно изискване за оторизация от администратор и активационен линк.Така поне ще се ограничи достъпът до сайта и всяка една регистрация протича в ръчен вариант.
ммм дааа
Предлагам на BARUTCHIQTA и на сички шефове тука в тоз канал ако могат да направят една врътка с некои тел. оператор както е АТОЛ.БГ примерно за да пусне някои тема или отговор тряя преди тва да си е поснал SMSчето и да си е получил кода за достъп за определено време година примерно и така ако тоа паток прежали 2 или 5 или колкото лева там струва SMS-a за да се регистрира му триете поста да пуска есемеси колкото си изка а вие триете таи поне пари ще се сабират а сабраните средства от всички ни могат да идат за зарибяване на някои водоем мисла че идеята е добра пак и фаида ще имаме от цялата работа няма само да цукаме че няма риба и никои не праи нищо по вапроса