Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Въдици и макари
naRiba.com

Форум

EVOX PRIDE
Модератор: sapuna
-
- научил се да хвърля
EVOX PRIDE
Колеги, някой може ли да изрази мнение за тази макара, здравина и дистанция."EVOX PRIDE"
Конструкцията на макарата е съобразена с големите натоварвания, на които са подложени при риболова на трофеи . Шпулата е тип Long Cast (Далечно замятане) и е с голям капацитет . Специално е разработено устройството , което не позволява на кордата да минава под шпулата . Снабдена е с 7 лагера от неръждаема стомана и един еднопосочен . Основната шпула е метална , а резервната е графитна. Супер мощна и сигурна макара .
размер капацитет
75 0,40-240m
80 0.35-340m
Конструкцията на макарата е съобразена с големите натоварвания, на които са подложени при риболова на трофеи . Шпулата е тип Long Cast (Далечно замятане) и е с голям капацитет . Специално е разработено устройството , което не позволява на кордата да минава под шпулата . Снабдена е с 7 лагера от неръждаема стомана и един еднопосочен . Основната шпула е метална , а резервната е графитна. Супер мощна и сигурна макара .
размер капацитет
75 0,40-240m
80 0.35-340m
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- Гацо Бацов
- фен клуб-скобар
Re: EVOX PRIDE
Бих те посъветвал да минеш към друг модел макара..
язе съм си пустиняк баце..още от малък..
И съответно в друг ценови клас. Просто за тия пари, тази макара е може би най-добрата на пазара. Здрава е, предразполага към добро далечно замятане, аванса си работи добре. Имам 2 такива от 2 години и нямам проблеми, освен самата врътка на аванса на едната се беше поотлепила наполовина, но а залепих със секундно лепило. За мен това са дребни работи. Въпрос на бюджет най-вече...Гацо Бацов написа:Бих те посъветвал да минеш към друг модел макара..
Когато човек е на лов или риболов, Господ не му брои дните!
-
- научил се да хвърля
Мисля че за 40лв е достатъчно, освен ако няма за тази цена нещо по добро.
Един от най-общите показатели, които открих е, че надеждата надживява очакванията.
- Антон Тонев
- сериозен играч
От пряк опит с такава макара ли съветваш колегата, или просто трупаш мнения.?Гацо Бацов написа:Бих те посъветвал да минеш към друг модел макара..
Как обичам да си блажа със сланина,
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
как обичам с винце и на месечина,
да си лафя със дружина!
Антон Тонев
-
- ще става разбирач
- Обратна връзка:
Вече 3та година съм с такива,не са ме предали риби по 6,7 кг вади без проблем.
Сопите ми са по 2,5lb,основното ми е 0,31 с тежаст 70гр дистанцията 80,90 метра без проблем.
За начинаещ са страхотни,както в моят случай.
Ето ги и тях..

Сопите ми са по 2,5lb,основното ми е 0,31 с тежаст 70гр дистанцията 80,90 метра без проблем.
За начинаещ са страхотни,както в моят случай.
Ето ги и тях..

И ловец сам и рибар сам
и на браконерите.........да го ЕВА
и на браконерите.........да го ЕВА
-
- научил се да хвърля
Хиляди благодарности
- moonrise458
- новобранец
един приятел има 2 такива макарици добре редят влакното но помня че едната имаше малък проблем с дръжката малко се беше разлуфтила а другата си е здрава зависи на колко качествен модел ще попаднеш но пък за тая цена са си перфектни според мен
- lishev_64
- разбира нещата
Е, браво - в собствената тема питаме за качествата на Evox, а тук ги хвалим!moonrise458 написа:един приятел има 2 такива макарици добре редят влакното но помня че едната имаше малък проблем с дръжката малко се беше разлуфтила а другата си е здрава зависи на колко качествен модел ще попаднеш но пък за тая цена са си перфектни според мен

Нещо не ми се връзват нещата.

Извинявам се на колегата - не обичам да спамя, ама....!

НА СЛУКА... И НЕКА БЪДЕМ ЧОВЕЦИ !!!
Извинявам се за спама, но не ми се отваря нова тема( ако реши модератора да трие).
Моля за мнение за марката Диамант алб и по точно за макарите им Биг Пит WX8000-11000. Горе долу братя с обсъжданата макара и с много други от този клас.
Благодаря!
Моля за мнение за марката Диамант алб и по точно за макарите им Биг Пит WX8000-11000. Горе долу братя с обсъжданата макара и с много други от този клас.
Благодаря!