Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Къде и какво кълве в момента.
naRiba.com

Форум

Стари Поверия за Неуспешен Риболов
Модератор: Paublo_Eskobar
Стари Поверия за Неуспешен Риболов
Първо извинете ме, че може би не съм пуснал темата там където трябва, но не знаех къде.
Та по принцип съм чувал, че риба не кълве в ден преди и след пълнолуние.
Някой може би да не вярват в това но ми се струва че има нещо вярно в тези така да се кажат стари поверия на рибарите

Та по принцип съм чувал, че риба не кълве в ден преди и след пълнолуние.
Някой може би да не вярват в това но ми се струва че има нещо вярно в тези така да се кажат стари поверия на рибарите

-
- ще става разбирач
Re: Стари Поверия за Неуспешен Риболов
Аз пък какви риболови съм правил баш по пълнолуние 

-
- разбира нещата
И аз съм голям карък по пълнолуние и много ме е яд ,че откриването е се по пълнолуние ,ама след това си наваксвам през сезона.
- VEVO Fishera
- научил се да хвърля
Колеги не съм суеверен, но колкото и риболова да съм имал на пълнолуние винаги са били капо.
Не мога да си го обесня от луната ли е от грешна тактика ли е винаги се връщам капо.
Не мога да си го обесня от луната ли е от грешна тактика ли е винаги се връщам капо.
Абсолютно всичко е абсолютно относително!
- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Като вица за стареца който винаги ловял риба независимо на кой бряг ходил..Едно хлапе го
гледало че днес е на този бряг и лови а то не...На другия ден хлапето отишло на брега където
предния ден стареца ловил..но стареца днес бил отишъл на отсрещния и пак хванал много а
хлапето отново се капотирало..Срам не срам отишло при стареца и го попитало- как разбираш
на кой бряг да ловиш...?...Стареца се засмял хитро и му казал..-Като стана сутрин и си поглеждам онази работа,,,Ако е на лявао отивам на левия бряг..Ако сочи на дясно отивам на
десния бряг....и те така..Хлапето се замислило и след малко попитало ...А ако сочи по средата
къде ходиш...Стареца му отговорил-- Тогава не ходя ..а ръчкам бабето по дупето...^^^^^
гледало че днес е на този бряг и лови а то не...На другия ден хлапето отишло на брега където
предния ден стареца ловил..но стареца днес бил отишъл на отсрещния и пак хванал много а
хлапето отново се капотирало..Срам не срам отишло при стареца и го попитало- как разбираш
на кой бряг да ловиш...?...Стареца се засмял хитро и му казал..-Като стана сутрин и си поглеждам онази работа,,,Ако е на лявао отивам на левия бряг..Ако сочи на дясно отивам на
десния бряг....и те така..Хлапето се замислило и след малко попитало ...А ако сочи по средата
къде ходиш...Стареца му отговорил-- Тогава не ходя ..а ръчкам бабето по дупето...^^^^^

-
- новобранец
Пълна луна празна торба.