Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Тактика
Стръв и захранка
naRiba.com

Форум

Захранка Филстар 12x3?
Модератор: Paublo_Eskobar
Захранка Филстар 12x3?
Някой има ли впечатления от тази храна?Става въпрос за пакетите от 2.5 кг.,които незнайно защо още не съм пробвал.И по-специално ме интересува тази за платика:

-
- ще става разбирач
Re: Захранка Филстар 12x3?
Миналото лято лових само и единствено с тази храна ... Всякаква риба и доста доволно...Пробвах почти всички видове и съм много доволен... Отиках сигурно над 20-25 килограма от нея и за парите си е много добра....Особено тая шаранската, едрата вътре е манджа с грозде - всякакви едро смяли чудесии, 2-3 вида пелети , коноп, трохи , царевица... А тея по-фините като платиката само дето нямат царевица и са с едни малки пелетки вътре , зеленикави 
Абе аз съм повече от доволен и смятам да продължавам да си я ползвам

Абе аз съм повече от доволен и смятам да продължавам да си я ползвам

Аз съм много доволен от нея.Предимно ползвам -река.Работи перфектно.Един съвет-ако вземаш река, е добре да се разбърка вечерта преди риболова,а на гьола само я доувлажняваш.
ПАЗЕТЕ ЧИСТОТА НА ВОДОЕМИТЕ
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
И аз съм много доволен от нея. Платиката съм я ползвал и по дунава и на затворен водоем мин. година и си събира рибите. А за речната съм на 100% съгласен с колегата RAAZIEL - най-добре е да се овлажни няколко часа преди риболова. Друг е въпроса, че в последно време с всички захранки така процедирам
- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
- Не знам - каза Плашилото - но тези, които нямат мозък, много обичат да говорят."
Zdraveite nqkoi moje li d kaje kakva e cenata na tazi zahranka.
-
- ще става разбирач
Имаш нет... използвай го преди да задаваш тъпи въпроси... 6-7 лева са 

-
- сериозен играч
Аз съм ползвал шаранската и също съм доволен! 

- ribolovcho
- фен клуб-скобар
- Обратна връзка:
Ми то на тая цена по добре да си взема мондиал ф, висока цена ЗА БГ захранка..xt33m33 написа:Имаш нет... използвай го преди да задаваш тъпи въпроси... 6-7 лева са

- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Особено Мундиал Езеро-страхотна е ,може да се използва и за риболов на повърхността.ribolovcho написа:Ми то на тая цена по добре да си взема мондиал ф, висока цена ЗА БГ захранка..xt33m33 написа:Имаш нет... използвай го преди да задаваш тъпи въпроси... 6-7 лева са

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
- bachoivo
- разбира нещата
- Обратна връзка:
От Мондиал Езеро нещо не останах с добри впечатление, ама може да не съм я забъркал правилно, нали си е философия
Реката и Фидера що годе стават, мин. година ги ползвах паралелно с манджите на Джаксън по Дунава и останах доволен.
Тази година обаче залагам на българското и до сега не съм се разочаровал (6-7 реболова с Филстар).
Абе всеки си преценява сам за себе си. Всеки си има фаворити.
А едно време ги скубехме само с разкиснато кюспе и царевично брашно...ех... спомени

Тази година обаче залагам на българското и до сега не съм се разочаровал (6-7 реболова с Филстар).
Абе всеки си преценява сам за себе си. Всеки си има фаворити.
А едно време ги скубехме само с разкиснато кюспе и царевично брашно...ех... спомени

- Как говориш, след като нямаш мозък? - попита Дороти.
- butnik
- рибар фанатик
- Обратна връзка:
Не е до разбъркването убеден съм
,но да не се отклоняваме от темата.И всичко опира до личен избор според вижданията си и разбиранията си,което не е лошо.

Винаги прощавайте на враговете си-за тях няма нищо по-дразнещо от това.....
От мондеала съм доволен само от платиката-жълта и добра храна за платики-другите не стават.Не бих повторил след като има въпросния филстар.
- Георги Кръстев
- сериозен играч
Попринцип и аз съм доволен от мондиала, но бързо го хващат мушичките, и ако не внимаваш купуваш мушасала захранка, не че ми пречи, но започва да нагарча....
Днес ползвах 12х3 платика на филстар, много доволен останах. Не че хващах платики, но ходих на реката и ми трябваше жълта и средно структорна храна
Това е резултата.
Днес ползвах 12х3 платика на филстар, много доволен останах. Не че хващах платики, но ходих на реката и ми трябваше жълта и средно структорна храна

Това е резултата.

Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
- М. Сталев
- разбира нещата
Аз последните 2 пъти ползвах захранките на Starfish ,като цена са колкото Филстара ,определено и те събират риба 

Нагарча,нагарча ама ти идва с пинкито вътреГеорги Кръстев написа:Попринцип и аз съм доволен от мондиала, но бързо го хващат мушичките, и ако не внимаваш купуваш мушасала захранка, не че ми пречи, но започва да нагарча....

Та като се заговори за Старфиша моя скромен сблъсък с нея-бяхме трима по Бургаските ловни полета.Единия пич бе взел старфиш универсална някаква и след като забърка,я помирисах- блъсна ме в главата прекалено парфюмирана хубаво миришеща смес.Не знам дали е случайност,но същия бе и с най-малко и най-дребна риба от нас двамата.Тези две обстоятелства ме накараха да я отпиша тотално....../може и да е случайност/