Нещо за яз. Тича

Този подфорум е създаден с цел да научаваме всичко за дадени водоеми, както каква риба има, така също и удобни места за риболов.

Модератор: sapuna

Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Нещо за яз. Тича

Мнение от IVKOPIVKO »

Колеги някой ще сподели ли как е положението покрай село Ловец на язовир Тича? Моето инфо от преди седмица е следното: Язовира е почти пълен ,край Ловец излиза по някоя епизодична едра каракуда на дъно, но са рядкост. Народ е имало много както и закачки и много скъсани куки. Мисля в четвъртък да отскоча до там, ако някой сподели нещо ще му се отблагодаря като се върнем.
jorji71
новобранец
новобранец

Re: Нещо за яз. Тича

Мнение от jorji71 »

Здрасти, Ивко! Бях там преди една седмица, но имаше много дребна червеноперка. По-едри рибки се ловят след разклона за с.Кьолмен вляво до тополите. Другото място, където дава едра таранка, е под гр.Върбица срещу с.Кьолмен. Успех и НАСЛУКА!!!
iurimil
новобранец
новобранец

Мнение от iurimil »

Подготви си уклейска въдичка и ако напече го потърси на близка дистанция :)
Приятен риболов :)
:fishing3:
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Бях чул за силен риболов до с. Ловец . каракуди, перки и платички . Това инфо е от поне 2 седмици :wink:
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
Георги Кръстев
сериозен играч
сериозен играч

Мнение от Георги Кръстев »

Наистина ли няма прясно инфо за този язовир...?
Живей не така както трябва а така както ти искаш!!!
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Ами засега ако не ми мине котка път утре сме там. И аз чух за тополите под Кьолмен и натам сме се насочили. На всички който дадоха отговор утре или най-късно в другиден ще им бъде докладвано.
iurimil
новобранец
новобранец

Мнение от iurimil »

в събота бях по Кьолменските места и само на дъно ловихме понеже вятъра беше убийствен и точно срещу мен, следобед поутихна една идея и извадихме уклейките.
Та резултата беще десетина каракуди и две бабушки на дъно и двайсетина бързи уклея.
:fishing3:
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

Аа ами, че пак бива каракудите едри ли са поне?
Аватар
IVKOPIVKO
разбира нещата
разбира нещата

Мнение от IVKOPIVKO »

И така след много канене днес най-сетне посетихме Тича. Бяхме на прословутите тополи (почти до самите тополи) отбивката непосредствено след табелата за село Кьолмен. Мястото чудно и деня беше прекрасен хвърляхме на дъно с два фидера и три пружини както и една въдица на плувка. На плувка само маломерни червеноперки , на пружините и на фидера имаше почти през целия ден удари, но за мое съжаление рибите бяха сравнително дребни 200-300 грама. Нищо общо с това което ми бяха казали като размер 500-800гр. На тръгване забелязах голяма тълпа рибари на един по-широк залив който по моя преценка е по-близо до селото. Дали пък големите каракуди не бяха там ...само бог знае.
Публикувай отговор

Обратно към “Водоеми и реки”