Къде се намирам:
Риболов
Сладководен раздел
Излети
Моят риболовен излет
naRiba.com

Форум

Тегав риболов на яз.Искър
- juliano_84
- фен клуб-скобар
Тегав риболов на яз.Искър
Здравейте колеги,
Вдъхновен от риболова който направихме в понеделник реших пак да пробвам платиките и към 7 сутринта бях заел мястото си.Хора имаше поне 3 пъти повече спрямо понеделник.
Първо се захванах да си объркам храната.

След като понеделник дръпнах бая платики на директния, имах желание да ги събера пак пред мен и изкарах 8цата като захраних подобаващо.Отляво заметнах с фидера та отстрани изглеждах така.

Половин час след като захраних на плувката тръгна риболов, но не такъв какъвто ми се искаше
Завъртяха се едни бабушки и си взимаха прилично до към обяд след което пред мен настана мъртвило и до края на деня нямаше никаква риба.Около обяд дръпнах една заблудена платика на плувката, давайки ми празни надежди че ще има игра
Сега малко за риболова на фидера.То и там нещата не бяха "като що требе " и там нямаше нищо общо спрямо предния излет, но все пак успях да дръпна 15на платики една от който около кило, другите стандартните от последните дни 500-700гр.Надявах се на по-силен риболов следобяда, ама и това ми очакване не се оправда.
Като цяло не съм доволен от излета, може би имах големи очаквания и останах малко разочарован, ама пак излъгахме по някоя риба.

пп.Запознах се с двама колеги от форума Наско и Пламен та поне на приказки го докарахме
Поздрави момци!
Толкоз от мен засега пък Юни месец ще ги мориме пак!
Весели празници на всички и наслука !
Вдъхновен от риболова който направихме в понеделник реших пак да пробвам платиките и към 7 сутринта бях заел мястото си.Хора имаше поне 3 пъти повече спрямо понеделник.
Първо се захванах да си объркам храната.

След като понеделник дръпнах бая платики на директния, имах желание да ги събера пак пред мен и изкарах 8цата като захраних подобаващо.Отляво заметнах с фидера та отстрани изглеждах така.

Половин час след като захраних на плувката тръгна риболов, но не такъв какъвто ми се искаше

Завъртяха се едни бабушки и си взимаха прилично до към обяд след което пред мен настана мъртвило и до края на деня нямаше никаква риба.Около обяд дръпнах една заблудена платика на плувката, давайки ми празни надежди че ще има игра

Сега малко за риболова на фидера.То и там нещата не бяха "като що требе " и там нямаше нищо общо спрямо предния излет, но все пак успях да дръпна 15на платики една от който около кило, другите стандартните от последните дни 500-700гр.Надявах се на по-силен риболов следобяда, ама и това ми очакване не се оправда.
Като цяло не съм доволен от излета, може би имах големи очаквания и останах малко разочарован, ама пак излъгахме по някоя риба.

пп.Запознах се с двама колеги от форума Наско и Пламен та поне на приказки го докарахме

Толкоз от мен засега пък Юни месец ще ги мориме пак!
Весели празници на всички и наслука !
- mitko ribara
- ще става разбирач
Re: Тегав риболов на яз.Искър
Абе доволно е!
Ако ме няма повече от 3 дни във форума ОБАДЕТЕ СЕ В ПОЛИЦИЯТА!!!
С разрешение на автора, който ни беше комшия в този ветровит и каръшки ден и с който се радвам, че се запознах( има много хубава ракийка
), поствам и моите снимчици:

Пропукването на ноща

Изгревът и водното огледало

Пацо, новият му фидер и сефтето

Рила

Поривът на "Самоковецо"

Болото скучае, а не наказва тежко(както обикновено
)

Уловчето

И сбогуването!

Пропукването на ноща

Изгревът и водното огледало

Пацо, новият му фидер и сефтето

Рила

Поривът на "Самоковецо"

Болото скучае, а не наказва тежко(както обикновено

Уловчето

И сбогуването!
Нещата трябва да са възможно най-прости, но не и повече от това! - А. Айнщайн
И с мене и с мене, ама за малкоjuliano_84 написа:пп.Запознах се с двама колеги от форума Наско и Пламен та поне на приказки го докарахмеПоздрави момци!

http://www.fotosviat.bgM_tech1 написа:П.П.Някой да знае къде изкупуват риба,че тези трудно ги раздадох даже?
-
- разбира нещата
Бреее някои от старите кучета на форума са се събрали на дашните места
.Супер за хубавото изкарване и не лошия улов с който сте се сбогували.
.

- voow
- вече хвърля и на тежко
- Обратна връзка:
Браво Юли , браво Наско , поздравления за добрия улов:), Подобаващо закриване сте направили.
.... е разбира се ако не решите да закриете за втори път ,все пак има още два дни до забраната ...Поздрави и приятно изкарване на празниците . 

Не е важно какво говорят зад гърба ти , важно е като се обърнеш всички да мълчат....
www.sigurna-sluka.com
www.sigurna-sluka.com
- Vesko1
- сериозен играч
Браво...страхотен излет във вятъра и добри платики.Който си го може...вятъра не го спира.

http://daewoo-chevrolet.com
Пичка всеки може да си хване...но 22 килограмов амур хващат само ..майсторите.
-
- новобранец
Повече от добре.
Пфууу да кажа и аз нещо, ракийката на Юли наистина перфектна, имаш късмет брат , че бях шофьора . За риболова- за мен си беше много удачен, нали съм новобранец в улова на платика... Фидера го купих Сряда вечерта - SALMO, и за моя приятна изненада пръчката се отчете доволно. Топсофт - абе юнак, ти що си тръгна рано, рано?.... Компанията беше повече от приятна, емоциите също.
По-голям шаран от рибаря няма...
тези места за риболов не съществуват вече
водата е горе до гората

Optimos:
Здравей колега, я вземи пусни една нова тема и обясни, покажи в картинки (ако имаш снимки), вместо да ръчкаш по старите теми на хората.както вече казах в подобна тема за тези които ги интересува де... тези места вече ги няма всичко е под водата брега започва от гората